Onecoin-huijaus ei eroa kovin paljoa Bitcoin-huijaksesta

Anonyymi

Katsokaa lisää Verrkomarkkinointi-palstalta.

Jos ja kun huijattavia ihmisiä riittää, mikä tahansa typerääkin typerämpi (siis älykäs) huijaustapa saa jatkua vuosikausia. Ja jos kaikki on avointa ja läpinäkyvää ja ulkoistettua, ei päähuijareita aina voi edes syyyttää yhtään mistään eikä periä miljardeja pois keneltäkään.

Bitcoin-huijaus toimii eri tavalla, mutta siinäkin hyödynnetään viisaiden ihmisten äärimmäistä hyväuskoisuutta. Nämä viisaat koulutetut superihmiset saadaan oppimaan mitä ihmeellisimpiä vaikeasti hahmoteltavia asioita ja opettamaan näitä muille ihan itse keksimillään älykkäillä tavoillaan. Ja kaikille virtaa rahaa pohjattomasta rahasammosta. Ikuisesti.

3

<50

Vastaukset

 • Tänään yle julkaisi ihan hyvän jutun onecoinista:

  https://yle.fi/uutiset/3-11073023

  Tuoko muka ovelaa? Jokainen mukana olijoista varmasti tiesi mistä on kysymys. Toivoivat olevansa tasolla, joka jää voitolle eivätkä tietysti välittäneet pätkääkään heitä myöhemmin mukaan tulevista kaiken menettävistä uhreista. Tärkeintä oli saada se oma prosenttiosuus. Montako huijaria kirjoitteli Suomi24:n palstoile erilaisia piilomainoksia oman potin turvaamiseksi. Kaikki täysin avoimesti.

  Ja mitä tekivät viranomaiset? Tuhansia mainoksia joka puolelle. Tietoa oli ja ymmärrystä, mutta jokin esti puuttumasta selvään huijaukseen. Mikään ei ole muuttunut. Kymmeniä pienempiä huijauksia koko ajan meneillään.

 • Kyllä se aika paljon eroaa kun ei onecoinilla ollu edes lohkoketjua XD
  Eli eihän toi edes oo krypto. Jotain koulutuspaketteja myivät. Tyhmä pitää olla että tollaseen laittaa rahaa

  • Pieniä eroja on, mutta 93,7 % perustuu ihan samaan. Arvaatko jo mihin?


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  59
  2846
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  54
  689
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  508