SKE riitautti soihtuväen!

Anonyymi

Oulu-aiheisilla sosiaalisen median alueilla soppatykki kiehuu jo ja yli. SKE sabötäärit ovat organisoimassa 6.12 ”soihtukulkue” tapahtumaa Ouluun ikään kuin isänmaallisessa hengessä. Kaikille isänmaallisuudesta voimansa saavista tämä ei sovi. Kiistaton enemmistö soihtukulkuetta haluavista ja puuhaavista tahoista EI tunnu haluavan SKEtä mukaan, ei ennen kuin puolue on saatu lailliseen tilaan. Nyt on luvassa siis kaksi 6.12 isänmaallista tapahtumaa. Ske- siivouskomerolta ja sinne päättyvä pienkulkue ja suurempi aidosti isänmaallinen, kaikki patrioottiset voimat taakseen kokoava marssi suurtilaisuuksineen johon odotetaan myös puheenjohtaja, päätoimittaja Marco de Witin osallistumista. Kumpi tilaisuus sitten saa median huomion? Onko suuri ja yksimielinen vetoavampaa kuin pieni ja käppäinen ske- kulkue johon täytynee värvätä osallistujia lähes väkisin. Kuka kustantaa Ske- soppatykin ja sen herneet? Onko Ske- sabötääreillä yhä luottoa? Se selvinnee siinä 6.12 aikaan.

3

<50

Vastaukset

  • Riikka Salmi ilmoitti että mm. korkokenkiä saa tuoda heijän häppeninkiinsä. Ari hiärii keräyspisteellä alhvana mää en muuta asiasta tiijä.

  • Patja-arska järjestää lumppukeräyksen itsenäisyyspäivänä. Lähettäkää vanhat kenkänne Kempeleelle.

  • Ehdottoman hieno ja tärkeä aihe tämä korkokenkien keräämin. Tuon kun täydentää niillä töyssyjen poistamisella kaduilta, alkaa menestyksekäs resepti olla valmis.
    Kaikki toiminta toki islamin sallimissa raameissa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut