Voiko entisistä sopeutumiseläkeläisistä tehdä rikosilmoituksen ja minne

Anonyymi

No ei olla tekemässä rikosilmoitusta vaan kysellään asioista. Siis jos tavallinen
tallaaja nostaa työttömyyskorvausta ja ansaitsee lisäksi jollakin työllä rahaa, hän ei
saa salata asiaa. Kun kärähtää tulee tuomio oikeudesta ja maksetaan ylimääräiset takaisin; kai asia jotenkin noin etenee.

Sopeutumiseläkehän oli tavallaan työttömyyskorvaus. Kansanedustajat ovat saaneet tehdä töitä ja ansaitut rahat eivät ole vähentäneet sopeutumiseläkkeen määrää, jos on sumplittu oikein. Kaikkia pykäliä ei tule nyt mieleen. Ei onnistuisi
tavalliselta työttömältä tallaajalta. Pitäisikö entisiltä kansanedustajilta periä
sopeutumiseläke pois, jos on tienannut lisäksi huomattavia summia? Mutta kuten tuli kirjoitettua, ei syytetä ketään, nukkakaa yönne rauhassa.

Iltalehdessä taas juttua eräänlaisesta kähminnästä:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e5dea807-19ab-4818-b045-9877196d1575

5

<50

Vastaukset

 • Me Suomen kansalaiset olemme niin tyhmiä sekä aikaansaamattomia, että hyväksymme tuon sopeutumisrahan nostamisen vaikka muita työttömiä kyykytetään täysillä. Muutos tulee jos sen haluamme, joukkovoimalla!

  Nytkin jatkuvasti ministerit ja edustajat toitottaa työllisyyden hoidosta ja hoitajapulasta, siitä huolimatta eräskin sairaanhoitaja ilkeää nostaa sopeutumisrahaa vaikka uskoisi nyt senkin työllistyvän jos vain olisi työhaluja.

  Jos opiskelija saa muutaman roposen, niin heti peritään takaisin, mutta nämä tienaavat isoja, satojen tuhansien palkkoja mutta siitä huolimatta saavat sitä sopeutumisrahaa. Niin härskiä ja eriarvoista. Muutoksen tuulia nyt kansalaiset, eiköhän aleta raivolla hommaamaan muutosta!!!!! Nuoret, kuten Orpo, Koski, Toivola, Lindström ja täysin työikäiset muut pudokkaat työvelvollisiksi.

  • Muutoksen tuulia tässä kaivataan, ensimmäiseksi pitäisi potkia velttoja työttömskorvauksien nauttijoita töihin. Vi**u että korpeaa elättää mokomia loisia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muutoksen tuulia tässä kaivataan, ensimmäiseksi pitäisi potkia velttoja työttömskorvauksien nauttijoita töihin. Vi**u että korpeaa elättää mokomia loisia.

   On kirjoitettu ja kerrottu mitään ei tapahdu järkevää


 • Nytkö vasta huomasit tavn knsaa kusetetaan ja politikot saa ehdä mitä haluaa , vuosikausia on yritetty veropakolaisia saada järjestykseen ei ole onnistunut.
  Kyllä tavan kansalaiset saadaan kiinni

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.