Mitä tapahtuu pörssissä seuraavan vuoden aikana?

Anonyymi

Nyt arvauksia tai tietoja kehiin

12

78

  Vastaukset

  • Kauppasota laitettanee päätökseen ennen USA:n presidentinvaaleja, jolloin ehdokas Trump saa siitä johtuvasta positiivisesta markkinareaktiosta sulan hattuunsa, ensi marraskuun 3. päivän vaaleja silmällä pitäen. Näkisin tämän siis nostavan sikäläisiä osakeindeksejä, jolloin tietysti meikäläinen periferiapörssi seuraa perässä. Markkinat alkavat joka tapauksessa hinnoitella tulevaa vaalitulosta kursseihin jo hyvissä ajoin, demokraattiehdokkaan ollessa mahdollisesti vahvoilla se realisoituu vastaavasti laskevina kursseina. Muutoinhan USA:n taloudella menee varsin hyvin, joka antaa kurssilaskulle vastapainetta. Kokonaisuutena näkisin että em. syistä ja yhä jatkuvasta elvytyksestä johtuen indeksit jatkavat nousuaan niin, etten pitäisi kiirettä myydä, jos olisin ylipäätään myymässä ennen eläkeikää.

   • Demokraattiehdokas on vahvoilla ensi vaaleissa, olipa nyt kuka tahansa mukana olevista.


  • Ennustan että seuraava isompi pörssisyöksy tapahtuu kun Trump erotetaan virasta rikosten takia. Markkinahan hinnoittelee homman siten että syyte nostetaan mutta Trump säilyy virassa koska omalla puolueella on enemmistö senaatissa. Siellä ei kuitenkaan välttämättä olla Trumpille uskollisia. Voi vain arvailla markkinoiden reaktiota kun sieltä yhtäkkiä tuleekin tulos, että Trump ei ole enää presidentti.

  • Pörssi menee ylös tai alas mutta aina eteenpäin eikä koskaan taaksepäin.

  • uskon että hyvät ajat tulee jatkumaan.....olin niin väärässä kun tyhjensin loppuvuodesta 2018 salkun odotellen rysäystä jota ei kuitenkaan tullut pientä niiausta lukuunottamatta.loppukesä ollut kovaa nostetta mutta salkkuun en lisää rahaa laita ennenkuin ale myynnit alkaa...joutuuko odottamaan vuoden vai kaksikymmentä sitä ei tiedä ...mutta joo kauppasodan rauhanpiipulliset tuo markkinoille vakaata menoa.

   • Kauppasodassa mitään rauhaa ole. Juuri äskettäin Trump totesi ettei mitään diiliä ole eikä ole tulossa. Että siinä sen ukon toilailut taas nähdään. Pelkkää paskapuhetta päivä toisensa perään.


  • Ei siitä Trumpin vatuloinnista mitään tule. Tekee jonkun diilin ennen vaaleja, sehän nyt on selvä. Vaalien jälkeen aloittaa taas uuden rallin. Tai sitten demokraatti voittaa ja palauttaa obamacaren ja vetäisee nimmarin Pariisin sopimukseen.
   Eli turbulenssia jenkkien suunnalta.

   Brexitistä on myös paha sanoa mitään muuta varmaa kuin että sekoilu tulee jatkumaan joka tapauksessa. Vaikka brexit saadaankin maaliin niin mitäpä sen jälkeen? Sitten vasta neuvottelut alkavat. Pitäähän sitä sorvailla uudet sopparit EU.n ja muun maailman kanssa.
   Turbulenssia.

   Sakemanneissa on tulossa hallituskriisi. Merkkeli on ilmiriidoissa eläkeuudistuksen kanssa. Saattaa hallitus kaatua.
   Turbulenssia.

   • Näihinkin markkinat on tottuneet ja menevät kivasti eteenpäin. Maailman markkinat taisivat nousta jopa toisen maailmansodan aikana jonkun verran, tosin taisi USA aikalailla yksin vetää keskiarvoa ylös tuolloin. Ei tässä mitään, jossain päin aina vähän kolahtaa tai räjähtää ja seuraavaksi onkin taas rauha maassa.


  • Ennustan että... keskuspankit järjestävät kurssilaskun ennen 2020 vaaleja ja Trump joutuu viimeistään silloin syrjään. Kurssit taas maagisesti nousevat heti vaalien jälkeen kuten tänä keväänä

  • Talouden takia toivon että Trump jatkaa, vaikka on muuten täysi tollo. Mutta kaikki verojen kevennykset ja talouden asettaminen etusijalle usa ssa nyt vain nostattaa kursseja. Kauppasodalla uhkailu taas välillä nostaa välillä laskee kursseja. Sillä luodaan myös sisäpiirille siellä ostopaikkoja. Varmaan sitä käytetään aseena vielä monta kertaa. Kaikki hänen puheensa on vain poliittista taktikointia. En oikein jaksa uskoa kurssiromahdukseen mutta kasvu pysähtynee jos demokraatit tulevat usa ssa valtaan. Raakaa peliä. Saksan tilannetta en oikein tajua. Onko taantuma ohimenevää vai pitempiaikaista. Eurooppa on tunnelmiltaan pessimistisempi kuin usa. On ollut aina. Enkä ihan ymmärrä miten huonossa kunnossa Italian pankit on, kun siitäkin on pitkään ollut puhetta. Jos joku osaa valottaa Suomen tilannetta niin hyvä on.

  • Tietoa ei ole kenelläkään ja arvaaman en ala, ettei kukaan laita rahojaan likoon arvauksieni perusteella.

  • Siellä ostetaan ja myydään, tyhmä kysymys!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   175
   6208
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   351
   5079
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1592