Aihe

Onko Igora lopullinen niitti Kymiringin arkkuun

Anonyymi

Karjalan kannakselle on noussut isolla rahalla täysmittainen Igora formularata. Siellä ajetaan jo keväällä 2020 DTM ja naisten W-sarjan osakilpailut. Alkaako Tillolankangas kasvaa horsmaa jo ennen kuin on läheskään valmis?

12

191

  Vastaukset

  • Rinki järjestelee velkojaan, kesän kisojen infra levällään, 10 miljoonaa puuttuu, mökkirakentaja ja osarahoittaja Rakennusvarma konkassa. Sanoisin, että horsmalla on hyvät tsäänssit, ehkä fifti-siksti.

  • Köyhien projekteilla on yleensä paskainen loppu, rahat loppuvat kesken. Tämä keissi oli kuollut jo syntyessään.

  • Edelleen näkyy Remax myyvän näitä Rakennusvarman olemattomia tekeleitä. Samoin kuukausi konkurssin jälkeen Varma on edelleen Rinkulan sivustoilla osakkaana ja rakentajana. Eli ei heillä ole siihen uutta rakentajaa, vaikka piti olla jo. Forti-seventi horsmat rulettaa!

  • Kukahan tämän konkurssin vielä maksaa? Iitin kunta? Jos näin tapahtuu niin muutan täältä pois tuhannes-osa sekunnissa.

  • Kymen Sanomat:
   Julkaistu 2.1.2020 7:00

   Kymiringiin on myyty jo yli 20 000 lippua — Iitin Moto GP täyttää myös Kotkan alueen hotellit

   Yksityismajoitusta haetaan sadan kilometrin säteellä kisapaikasta.

   • Eli tosiasiassa myyty noin 10 000 lippua jos sitäkään. Tuo määrä ei riitä kuin täydelliseen konkurssiin. Mitään 100 000 katsojaa tuonne on turha edes haaveilla.


  • Faktoja asiasta ja tilanteesta. Kiitos!


  • Kymiring on lopullinen niitti Iitin arkkuun.

  • Siellä se on Rakennusvarma edelleen Pyörylän sivulla omistajana ja Remax myy heidän huviloitaan. Ohi kun ajoin, niin kyllä siellä valot paloi, mutta mitään ei liikkunut.
   Ihan varmasti saadaan kisat pystyyn, mutta turskaa tulee, kun mikään ei ole valmista ja toimivaa. Eivät tule vieraat toista kertaa kynittäviksi. Kouvola ei osallistu ja Lahden päätös meni valitustuomioistuimeen. Ja se 10 miljoonaa euroa puuttuu edelleen - ellei enemmän. Konkkaan tuo menee, joku ostaa halvalla ja pistää pystyyn Iitin Horsma & Vihannes Oy:n.

  • Koronavirus leviää. Ei tule kansainvälisiä vieraita Kymirinkiin, hyvä jos omatkaan lähtevät liikenteeseen. Katsojamäärät rommaavat. H..tin päättäjät syytivät tänne vain lisää kunnan rahaa, vaikka ollaan kriisirajalla.

  • Ei hyvältä näytä, Italialaiseet levittää koronaa joka puolelle eikä muuallakaan ajeta kisoja. Mitenköhän tässä käy?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   5564
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   52
   4410
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   241
   3087
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   48
   2157