Alaston Suomi XU Suomi yms.

Anonyymi

Noista kokemusta,mutta oisko parempia?Alaston Suomi tuntuu kakaroiden leikkipaikalta ja tosta XU Suomesta minulla on pidempi kokemus.Seksi seuraa tosta jälkimmäisestä kyllä saa,mutta tuntuu että melkoisen hulluja ihmisiä tuonne on kertynyt.Suurimmassa osassa pareja joita olen tavannu tuntuu että nainen ei ole omasta tahdostaan mukana tai mies ei nauti muusta kuin naisensa jakamisesta.Yhteinen nautinto tuntuu puuttuvan.Toki muutama asiallinenkin pariskunta on tullut vastaan,mutta tuuria tarvitaan.Yksinäiset naiset ovatkin mielenkiintoinen kokemus.Muutama hyväkin tuttavuus on löytynyt,mutta suurin osa tuntuu olevan moniongelmaisia yksilöitä,joita saa käyttää lähes kuka vaan,ikään,kokoon,etniseen taustaan,tai mihinkään muuhun huomiota kiinnittämättä.Itse kävin Turun lähiössä asuvan jo hieman iäkkäämmän naisen luona ja kun olimme jo lopettelemassa niin nainen kehaisi,että olen toinen samana päivänä ja ties kuinka mones samalla viikolla.Sitten vasta huomasin lakanoista että olivat todella likaiset.Onneksi minulla on kondomi aina käytössä.Vähän vastaavaa löytyy kyllä muualtakin.Sekopäitä seksiaddikteja tuntuu löytyvän.Jos löytyy nainen tai pari joista tuntuu samalta niin voisin olla kiinnostunut tapaamaan.Liikun Tampere,Loimaa,Forssa,Turku linjalla lähes viikottain ja satunnaisesti myös Jyväskylän suunnalla.

162

33585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pariskuntana meillä on hyviä kokemuksia alastonsuomi sivuilta.Meillä ikää 49v,

    • Anonyymi

      Yhdyn kokemukseen.Turun alueen naiset läpikäyneenä.Taidan kyllä tunnistaa tekstissäsi mainitunkin lihavan naisen.Helsingin seudulta löytyy hyviä pareja ja naisia enennän.

    • Anonyymi

      Peukkua Helsinkiin ja Tampereelle. Yli kolmen vuoden kokemus molemmilta aloittajan mainitsemilta deittipalstoilta.

    • Anonyymi

      Iso plussa myös täältä Raisioon

    • Anonyymi

      Taidan itsekkin tunnistaa ketjussa mainitut Turuttaret🙂

    • Anonyymi

      Ei oikein sovi ryhmäseksialueelle tämä ketju,mutta yhdyn kyllä edellisiin.Ryhmäseksiäkin kyllä noista löytyy ja omaakin kokemusta on molemmista.

    • Anonyymi

      Avaaja, joka ei ymmärrä kappalejaon merkitystä luettavuudelle, kertoo Alaston Suomessa olevan kakaroita, mutta ei haarukoi omaa ikäänsä jotta kantansa saisi johonkin perspektiiviin.

      Vaikka netti on sinänsä tehokas apuväline, niin sen kautta kohtaamsia hakiessaan on erilaiset vähemmän positiivisetkin yllätykset valitettavasti arkea, eikä vain ns. seksitreffien puitteissa, sillä suunnilleen kaikki mahdolliset henkiset profiilit ovat mukana.

      Ps. DuckDuck ei löytänyt' XU Suomea' tuolla formaatilla, itselleni aivan uusi ja samalla toistaiseksi tuntemattomaksi jäänyt tuttavuus.

    • Anonyymi

      Olemme ollet XU:ssa mukana vuosia ja kokemuksesi "Suurimmassa osassa pareja joita olen tavannu tuntuu että nainen ei ole omasta tahdostaan mukana tai mies ei nauti muusta kuin naisensa jakamisesta. Yhteinen nautinto tuntuu puuttuvan", on täysin oikea.

      Tuntuu että suurin osa pareista, jotka oikeasti ovatkin pareja, ovat mukana vain että mies saa seksiä jota ei muutoin kotona saisi. Puoliso on mukana seuraamassa että mitään suhdetta ei pääse syntymään, haluamatta aidosti itse osallistua.

      Toinen, tosin pienempi, on joukko pareja joissa mies kiihottuu kun oma vaimo "huoraa" kaikkien kanssa. Näissäkin osassa nainen näyttää olevan mukana vain tyydyttääkseen oman miehensä haluja tältä osin. Kännissä kuin käki antaa kaikkien paikalle tulleiden panna miehensä samalla joko kuvatessa tai muuten "nauttiessa" tilanteesta.

      Lisäksi XU:ssa on paljon pareja jotka eivät ole pareja, vaan joko aidoilta puolisoiltaan salassa yhdessä touhuavia tai sitten sinkkuja jotka esittävät paria koska silleen löytää seuraa helpommin. Osa pareista on avioparin jompi kmpi osapuoli vakoilessa onko suhteen toinen osapuoli XU:ssa seikkailemassa, tai ylipäätään onko siellä ketään tuttuja.

      Jos siis haette mukavaa pariskuntaa jossa molemmat haluavat olla aktiivisesti mukana parinvaihdossa/ryhmäseksissä niin semmoisen seuran löytäminen on lähinnä lottovoittoa lähellä oleva onnistuminen. Yksittäisiä miehiä on todella helppo löytää kolmanneksi, naista lähes mahdoton.

      • Anonyymi

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi XU porukasta


    • Anonyymi

      Yhdyn kyllä edelliseen😉.Puhut asias ja olen myös itse todennut saman.Harmittavan usein on pariskunnilla jotenkin epänormaali asetelma ja usein on tullut mieleen onkohan parin toinen osapuoli vapaaehtoisesti mukana ja yleensä se on nainen.

    • Anonyymi

      Mikä XU Suomi?

    • Anonyymi

      XU:ssa pariskunnat hakevat parin naiselle lesboseuraa. Parien mies on yleensä hetero ja nainen bi. Miehet pääsevät mukaan ikäänkuin siivellä. Pariskunnat, missä nainenkin on hetero harvemmin löytävät XU:sta seuraa.

      • Anonyymi

        Ja mistä (sanoista) se XU sitten tulee?


      • Anonyymi

        Löytyisikö tuolta XU:sta mahdollisesti kahta bi naista yhden miehen seyraksi?


      • Anonyymi

        Me heteropari ja ihan hyvin on saatu pareistakin seuraa tuolla XU:ssa. Viidessä kuukaudessa sekstattu viiden parin kanssa.


    • Anonyymi

      Meillä on tänään Turun Cup & Pint ravintolassa after work kokoontuminen.Kiinnostuneet vaan mukaan!

    • Anonyymi

      Onk tuo joku erotiikkabaari

    • Anonyymi

      Klo 16.00 eteenpäin

    • Anonyymi

      Kyllä näistä yleensä pillua saa.Parin mies on yleensä mukana,mutta jos se ei haittaa niin kannattaa liittyä seuraan.Yksinäisiä naisiakin ykeensä mukana,mutta silloin joutuu kyllä rimaa hieman laskemaan.
      Tauteja löytyy varmasti niin kuin muualtaakin,mutta kondomit mukaan.

    • Anonyymi

      Onko toi cups&pint se rautatieaseman vieressä oleva ravintola?

    • Anonyymi

      Ja Paradiseen matkaa vähän

    • Anonyymi

      Vaalea uhkea nainen menossa paikalle kello neljän jälkeen.Jos olet siisti mies on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä nauttimaan kanssani.Olen pukeutunut tummaan.

    • Anonyymi

      Xu on kokemusta parilta vuodelta. Etsin vaimoni kanssa seuraa pääasiassa toisista pareista, muutamia ollaan myös tavattu. Osa käyttäjistä vain hengailee sivuilla ja jakaa pano ja alastonkuviaan, kivahan niitä on katsoa yleensä. Osalle pareista on turn off kun meistä kumpaakaan ei bi jutut kiinnosta. Yksittäisiä miehiä taas olisi jonoksi asti, niistä iso osa on 50 ja salaa vaimoiltaan liikenteessä. Varmaa kaikkialla netissä on ihan normaalia, että viesteihin ei vastata ja hyväkin keskustelu saattaa vain päättyä hiljaisuuteen. Kaveri samalta sivulta suositteli menemistä bileisiin, niissä saisi helposti uusia tuttavuuksia, se pitää vielä kokeilla. Sivu on mielestäni raikkaan näköinen ja hyvin toimiva, ehkä vähän siinä mielessä vanhanaikainen että mitään sovellusta siihen ei ole olemassa, mut hyvin toimii puhelimellakin. Profiilit ovat hyvin laadittuja, lähes kaikilla on useita kuvia ja hyvät esittelyt.

      Finswingers sivu taas näyttää ulkoasultaan joltain 2000 luvun alun tuotteelta. Eniten lähestymisiä on tullut juuri niiltä 50 varatuilta miehiltä, jotka tuskin saavat seuraa kovinkaan helposti. Tosi monet profiilit ovat hutaisten tehtyä, kuvia ei ole ja teksti on lyhyt. Osa ei edes kerro asuinpaikkaansa, vaikea sellaisesta on kiinnostua. On sieltä hyvääkin seuraa löytynyt. Jos olisin yksinäinen mies jonka ainoa vaihtoehto olisi hakea seuraa netistä, niin hankkisin varmaan maksullista, helpompaa ja varma saanti toisin kuin tällaisissa palveluissa.

      Livechatissä tulee välillä pyörittyä, kiinnostavaa seuraa on, mutta varsinkaan parit siellä eivät uskalla edetä asian kanssa, mitään yhteystietoa ei saa joten haluavat puhua vain fantasioistaan. Lähestymiset yksittäisiltä miehiltä päättyvät usein siihen, että ikä 50 , vaimo ei anna, ei viittisi varattuihin sekaantua, vaikka rouvalle olisi tarkoitus vieras mies saada kokeiltavaksi... yksi jopa lupasi ajaa 600km päähän meitä tapaamaan :)

    • Kuulun siihen parjattuun melkein 50 ikäryhmään ja olen mies...niinpä hommasin itselleni harrastuksen jonka kyyti voittaa nopeat autot ja veneet milloin vaan. AS ja nimimerkillä tommijenna. Jos joku täysipäinen simpsakka bi-utelias neitonen sattuisi tätä lukemaan niin mukaan vaan.

      CinCin

      • Mehän kaikki tiedetään että se sua vasta kiinnostaakin 😂


    • Anonyymi

      Huomenna XU pervoristeily Hesasta Tukholmaan.Siljan iltalaiva.Onkos menijöitä? On kuulemma lapsiperheiltä kielletty lähtö ja pillun ja kullinsaanti on varmaa.

    • Anonyymi

      Laivalla ollaan.Kova meno ja tiukka etukeno😉.Eilinen meni tutustuessa porukkaan mutta jo yöllä alkoi toiminta ja jatkuu hytistä toiseen.On kimppaa,yhtä pillua,ryhmää ja oikeastaan kaikkea tarjolla mitä mies tarvitsee.Ei varmasti jää tämä viimeiseksi panoristeilyksi.Nussin mukavaa vaaleaa ja lihavaa Turuntyttöä viimeksi ja aion nussia myös lisää.Mukavaa menoa viinan ja Viagran voimalla.

    • Anonyymi

      Oon nyt viestitellyt kolmen 50 naisen kanssa ja flaksi on varma ainakin kahden kanssa. On myös yksi parikymppinen rundissa. Onko kokemusta promiehillä kuinka paljon feikkejä liikkeellä? Matkaa mestoille olisi ja ettei tulisi turhaa reissua.

    • Anonyymi

      Tilasin jostain sexpalstalta pariskunnan kotiini harrastamaan seksiä. Ovelle tuli pelkkä ruokkomaton mies joka sanoi vaimonsa saaneen migreenin mutta voisimme homoilla kun hän kerran paikalle tuli. Ajoin miehen tiehensä.

      • Anonyymi

        On samanlaista kokemusta myös omilta treffeiltä


    • Anonyymi

      Onko muille paljastunut treffeille mennessä , että nainen on halunnut rahaa seksistä?
      Minulle on nyt vuoden sisällä käynyt näin kaksi kertaa ja on tullut yllätyksenä molemmilla kerroilla. Eikä taida olla ihan se mitä ainakin Xu haluaa asiasta kertoa.

      • Anonyymi

        On joo, oli tosiaan pari kun aikansa viestejä vaihdeltiin ja sovittiin treffit, ja kun tavattiin sovitussa paikassa niin rahaa ne oli vailla. Sain naisesta sellaisen vaikutelman ettei ihan ollut täysillä mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On joo, oli tosiaan pari kun aikansa viestejä vaihdeltiin ja sovittiin treffit, ja kun tavattiin sovitussa paikassa niin rahaa ne oli vailla. Sain naisesta sellaisen vaikutelman ettei ihan ollut täysillä mukana.

        😡 näille pitäisi kyllä löytyä ihan omat ilmoituskanavat netistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😡 näille pitäisi kyllä löytyä ihan omat ilmoituskanavat netistä

        Jos myy persettään niin minua ainakin lakkaa kiinnostamasta välittömästi.
        Eikä siinä mitään väärää ole kun kauppatavara sekin mutta sitten vain ilmoitus oikeaan paikkaan mistä jo heti tietää että on maksullista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On joo, oli tosiaan pari kun aikansa viestejä vaihdeltiin ja sovittiin treffit, ja kun tavattiin sovitussa paikassa niin rahaa ne oli vailla. Sain naisesta sellaisen vaikutelman ettei ihan ollut täysillä mukana.

        Paljonko maksoi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos myy persettään niin minua ainakin lakkaa kiinnostamasta välittömästi.
        Eikä siinä mitään väärää ole kun kauppatavara sekin mutta sitten vain ilmoitus oikeaan paikkaan mistä jo heti tietää että on maksullista

        Valitettavasti tästä parinvaihto-ihmiskaupasta (ja nyt puhutaan oikeasti laittomuuksista, ei vaan "hyvästä bisnes ideasta") tuli todellinen ongelma jo 2017 aikana. Yhtäkkiä "businessmiehet", eli siis parittajat, keksivät että esiinnytään huoransa kanssa seurustelevana parina ja yritetään saada rahaa.

        Ehdin jo toivomaan että he olisivat kaikonneet parinvaihtoskenestä, mutta näköjään he ovat vielä toiminnassa, tai yrittävät kaivautua uudestaan esiin.

        Jos "pariskunta" alkaa pyytämään rahaa seksiä vastaan, ensin tietysti pitää pistää koko homma poikki ja lähteä paikalta. Sen jälkeen suosittelen tekemään vinkin poliisille. Poliisi pystyy tutkimaan pariskunnan suhteen tilan jne. ja järjestämään loppupeleissä esimerkiksi valeoston, jolloin ihmiskaupan uhri saadaan turvaan ja parittaja saadaan telkien taakse!

        Tuollaisista pareista kannattaa pysyä erossa koska he ovat rikollisia ja siitä syystä pitää tehdä aina näin:

        1. Tapaa julkisella paikalla!
        2. Ellei kemiat kohtaa, ne eivät kohtaa, se on voi voi, eikä tilanne yleensä parane.
        3. Älä sovi ekoja treffejä kotiisi, tai toisen kotiin, tai luoja vieköön jonnekin metsätielle tai pimeälle kujalle, vaan johonkin turvalliseen paikkaan, esimerkiksi hotelliin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti tästä parinvaihto-ihmiskaupasta (ja nyt puhutaan oikeasti laittomuuksista, ei vaan "hyvästä bisnes ideasta") tuli todellinen ongelma jo 2017 aikana. Yhtäkkiä "businessmiehet", eli siis parittajat, keksivät että esiinnytään huoransa kanssa seurustelevana parina ja yritetään saada rahaa.

        Ehdin jo toivomaan että he olisivat kaikonneet parinvaihtoskenestä, mutta näköjään he ovat vielä toiminnassa, tai yrittävät kaivautua uudestaan esiin.

        Jos "pariskunta" alkaa pyytämään rahaa seksiä vastaan, ensin tietysti pitää pistää koko homma poikki ja lähteä paikalta. Sen jälkeen suosittelen tekemään vinkin poliisille. Poliisi pystyy tutkimaan pariskunnan suhteen tilan jne. ja järjestämään loppupeleissä esimerkiksi valeoston, jolloin ihmiskaupan uhri saadaan turvaan ja parittaja saadaan telkien taakse!

        Tuollaisista pareista kannattaa pysyä erossa koska he ovat rikollisia ja siitä syystä pitää tehdä aina näin:

        1. Tapaa julkisella paikalla!
        2. Ellei kemiat kohtaa, ne eivät kohtaa, se on voi voi, eikä tilanne yleensä parane.
        3. Älä sovi ekoja treffejä kotiisi, tai toisen kotiin, tai luoja vieköön jonnekin metsätielle tai pimeälle kujalle, vaan johonkin turvalliseen paikkaan, esimerkiksi hotelliin!

        Juuri näitä kuvailemiasi pareja xu on pullollaan. Rahaa pyydetään treillä ennen kuin asia etenee. Paritusta sanon minä.


    • Anonyymi

      XU on täynnä toistaan hullumpia ihmisiä. Kokemusta kyseisestä foorumista yli vuosi ja poistuin.

      • Anonyymi

        On on mutta taas viikonloppua Turussa😋 iloa viiniä ja pil....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On on mutta taas viikonloppua Turussa😋 iloa viiniä ja pil....

        Tummaa milffiä olis ltarjottimella


      • Anonyymi

        Mä taas olen tavannut siellä todella mukavaa, samanhenkistä porukkaa itseni kanssa. Ja ihan siis "normaaleja" Ihmisiä. Yhtään hullua ei ole vielä tullut vastaan 😁


    • Anonyymi

      Olen itse 50 sinkkunainen, jonka tuttu pariskunta pyysi tutustumaan XU:hun. Kerroin, että haen vakinaista mies/nais/pari seuraa, en random tyyppejä tai tapaamisia. Sapioseksuaali, muutama pikkutuhma kuva. Yhteydenottoja miehiltä, ei juurikaan pareilta. Osa mukavaa viestintää, osa vain tylsää. Kuvaavaa oll viesti 50 mieheltä, no voin tulla tyydyttää sut.. vastasin, että kiitos, ei ehkä ihan noin.. vastaus,no voidaan ne kahvit juoda ensin. Että näin. Pyysi myöhemmin anteeksi koska en epätoivossani tarjoukseensa tarjonnut.
      Viikon katsoin ja jonkun kanssa viestittelin ja kiitos, ei ole mun juttu tämä saitti. Poistuin vähin äänin.

      • Anonyymi

        Harmi, koska juuri sieltä mut poimi yksi sapioseksuaali 😁 emme ole vieläkään yhdyntää harrastaneet. Aika on mennyt jutellessa ja läheisyyden luomisessa ☺☺


    • Anonyymi

      Mielestä vailla tai vaikkapa miesparia

    • Anonyymi

      Hoikka mies tai mies ottakkaapa yhteyttä

    • Anonyymi

      Perttu

    • Anonyymi

      Oli nyt viikonloppuna Turussa buukattuna kahdet treffit ja mahtavaa oli. Molemmilta hyvää sekstailua ja nyt otin 50 vee pulskaa maturea ja alle 3kypästä vähän mintimpää jälkiruuaksi. Onhan tää ihan mahtavaa tälläiselle eronneelle miehelle ja mitään pimpulaa en todellakaan kotiini asumaan ota enää koska seksiä nyt enemmän kuin koskaan ennen.

      • Anonyymi

        Iso👍 Turkuun. Antaa kyllä miehelle tarkoituksen elää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iso👍 Turkuun. Antaa kyllä miehelle tarkoituksen elää

        Treffit sovittuna taas Turkuun. Sunnuntaina olisi vielä tilaa kalenterissa😉 tietäjät tietää mistä tavoittaa


    • Anonyymi

      Naisen kokemus: Mä oon yksittäinen nainen ja olly jokusen kk xu:ssa. Blokannu sopivasti yksittäiset miehet koska haluan vain parien seuraa. 3 miestä nähnyt kahvin ja juttelun merkeissä. Olivat aivan asiallisia. Haen pariskuntien seuraa, ja kehenkään ei ole itsr tarvinnut ottaa yhteyttä vaan hyvin pian osuman jälkee parin mies tai nainen laittanu viestiä. Sitte myöhemmin toinen osapuoli on liittynyt mukaan jutteluun. Monen parin oon nähny kahvilla ja jutellut ja kysellyt kunnolla asioista. Ovat kaikki olleet tosi mukavia ja avoimia, molempi osapuoli täysillä mukana. Muutaman kanssa oon päätynyt sänkyyn, katselevana ja puuhaillut naisen kaa ja mies katsellu. Kolmella kertaa mies pannu molempia ja joka kerralla nainen on ollu ihan kiihkoissaan mukana. Että mulla toistaseks vain hyviä kokemuksia paikasta.

    • Anonyymi

      Sama nainen vielä. Yhden parin siellä tiedän kellä käy ahkerasti miehiä ja yhdeltä tutulta kuulin et siltä olivat ainaki pyytäneet rahaa. Sen yleisyydestä en sillä parilla tiiä mutta sen näkee että se nainen tykkää ja on mukana.

      • Anonyymi

        Sun kannattaa katsella rauhassa Xuun menoa ja säilyttää terve epäily tän asian kanssa. Ihan kiva et sulle ei ole sattunut paskoja treffejä vielä kohdalle, mutta niitäkin varmasti tulee. Varsinais-Suomen alueella on liikkeellä miehiä jotka eivät arvosta naista kuin panopuuna ja myös pareista löytyy omituisuuksia, kuten ihmisistä noin yleensäkin.
        Kuvien kanssa kannattaa olla varovainen. Kasvokuvat, tatuoinnit ja kuvat sun kotoa saattavat paljastaa sinut tutuille. Mun kuvia on eksynyt poikani kaverien katseltavaksi ja hävettää siitä aiheutunut häpeä pojalleni, joka nyt kärsii mun harkitsemattomuudesta.
        Tauteja on liikkeellä paljon, joten turvaseksi on välttämättömyys! Vaikka mies tai pari olisivat kuinka ihania niin muista aina että vastapuolen tarkoitus on päästä nauttimaan ruumiistasi ja kaikki korulauseet ja kauniit sanat tähtäävät siihen.
        Älä koskaan päästä tunteita valloilleen, äläkä ainakaan ihastu tai rakastu, koska olet vain hahmo joka tyydyttää haluja ja fantasioita. Vaikka tunnet olevasi sillä hetkellä jumalatar niin kohta paikkasi vie nuorempi, muodokkaampi tai vaikka rintavampi nainen. Tulet huomaamaan naisten välisen kateuden ja sinusta ja tavoistasi tulee liikkumaan huonoja juoruja kun naamasi alkaa kulua etkä ole enää uusi.
        Parhaimmillaan saat hyvää seksiä ja mukavia tuttavuuksia. Hyvää kesän odotusta ja nautinnollisia hetkiä sulle😘 yst.terv. Nainen Turun alueelta


      • Anonyymi

        😁 on naisiakin monta jotka kertovat hintansa vasta treffeillä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun kannattaa katsella rauhassa Xuun menoa ja säilyttää terve epäily tän asian kanssa. Ihan kiva et sulle ei ole sattunut paskoja treffejä vielä kohdalle, mutta niitäkin varmasti tulee. Varsinais-Suomen alueella on liikkeellä miehiä jotka eivät arvosta naista kuin panopuuna ja myös pareista löytyy omituisuuksia, kuten ihmisistä noin yleensäkin.
        Kuvien kanssa kannattaa olla varovainen. Kasvokuvat, tatuoinnit ja kuvat sun kotoa saattavat paljastaa sinut tutuille. Mun kuvia on eksynyt poikani kaverien katseltavaksi ja hävettää siitä aiheutunut häpeä pojalleni, joka nyt kärsii mun harkitsemattomuudesta.
        Tauteja on liikkeellä paljon, joten turvaseksi on välttämättömyys! Vaikka mies tai pari olisivat kuinka ihania niin muista aina että vastapuolen tarkoitus on päästä nauttimaan ruumiistasi ja kaikki korulauseet ja kauniit sanat tähtäävät siihen.
        Älä koskaan päästä tunteita valloilleen, äläkä ainakaan ihastu tai rakastu, koska olet vain hahmo joka tyydyttää haluja ja fantasioita. Vaikka tunnet olevasi sillä hetkellä jumalatar niin kohta paikkasi vie nuorempi, muodokkaampi tai vaikka rintavampi nainen. Tulet huomaamaan naisten välisen kateuden ja sinusta ja tavoistasi tulee liikkumaan huonoja juoruja kun naamasi alkaa kulua etkä ole enää uusi.
        Parhaimmillaan saat hyvää seksiä ja mukavia tuttavuuksia. Hyvää kesän odotusta ja nautinnollisia hetkiä sulle😘 yst.terv. Nainen Turun alueelta

        2kk tuolla ja arki on tainnut koittaa


    • Anonyymi

      Vieläkö XxxParadisessa käy Xu pareja ja naisia. Tuli Korona sairastettua ja nyt olisi taas aikaa ja vastustuskykyä paneskeluun. Sitä tummaa jättitissistä kun taas saisi

    • Anonyymi

      Käyhän siellä pareja ja parien miehiä yksin😉

    • Anonyymi

      Onko tämä XU maksullinen sivusto?

      • Anonyymi

        Maksaa se, etkä saa rahoillesi mitään vastinetta.


    • Anonyymi

      "Vaikka mies tai pari olisivat kuinka ihania niin muista aina että vastapuolen tarkoitus on päästä nauttimaan ruumiistasi ja kaikki korulauseet ja kauniit sanat tähtäävät siihen.
      Älä koskaan päästä tunteita valloilleen, äläkä ainakaan ihastu tai rakastu, koska olet vain hahmo joka tyydyttää haluja ja fantasioita. "

      Eikö tarkoitus ole myös suojella tuolla parin jonka kanssa on harrastanut seksiä avioliittoa? Kai irstailevalla naisella on edes sen verrran moraalia ettei pidä muuten yhteyttä heihin.

      • Anonyymi

        Todella monen parin nainen on ottanut kyllä yksinään yhteyttä kimppailun jälkeen ja halunnut tavata kaksin ja yleensä ollut "salaa" liikkeellä. Kaksinaismoraali on näissä kyllä oikeasti enemmän esillä kuin normaalielämässä.


    • Anonyymi

      Sekopäitä ja itserakkaita hörhöjä siellä on. Pariskunnan miehet parittavat muijiaan eikä nainen oikeesti nauti. Ei vaan uskalla olla eri moeltä ukkonsa kanssa.

      • Anonyymi

        Useimmiten tilanne on kyllä näin ja tietenkin myös aidosti nauttivia naisiakin on mukana. Olen itse kyllä nautiskellut vähän jo vanhemmista yksinäisistä naisista. Ovat ehkä hieman enemmän sinut itsensä kanssa ja muutenkin helpompaa ja nopeampaa riistaa näissä.


      • Anonyymi

        Juuri näin. Turus kannattaa satsata noihin matureosaston lihoihin. Oon ite niitä laitellu ja helppoo ja simppelii puhdetta. Tosi vähän jälkipyykkii mut ei tietty ihan yhtä timmii.


    • Anonyymi

      Kun nyt on tälläiset afterworksit tulossa niin kannattaako noihin vaivautua. Saakohan noiden jälkeen yleensä sitä itseään

      • Anonyymi

        Saa niistä seksiä jos omaat edes yhtään seuramiehentaitoja.
        Oli taas itsellä Turkuviikonloppu ja oli treffejäkin sovittuna. Perjantai iltapäivällä aloittelin ja aivan unelma reissu taas. Huomasin juuri kun mieteskelin että tuli saatua naista kolmelta eri vuosikymmeneltä 90 80 ja 70 luvulta. En ole ollut yleensäkään kiinnostunut pareista kun se tuo valitettavan usein mukanaan sitä kuuluisaa draamaa. Ymmärrän kyllä näiden naisten ihastumisen minuun mutta en ala kenenkään parisuhteita rikkomaan.
        Oli myös tarkoitus käydä tsekkaamassa se Turun "luola" mutta nyt ei aika enää siihen riittänyt. Seuraavalla kerralla sitten kun eräs tuttu pariskunta sitä on kehunut. En ole muussa vastaavassa kuin Helsingin Keltsussa käynytkään. Turussa kuulemma useimmin heterollekkin annettavaa.


    • Anonyymi

      Oon tulossa viikonloppuna Turkuun treffeille ja meinaan käydä tsekkaamassa tän xxxparadisen. Mihin aikaan kannattaa liikkeessä vierailla? Kiinnostaisi nainen tai pari mut mieskin menee jos miellyttävä osuu kohdalle.

    • Anonyymi

      Xu n sakki enemmän ja vähemmän sekopäistä sakkia. Kannattaa varoa !

    • Anonyymi

      Onkos moni täältä lähös tonne Xuun pääsiäisristeilylle? Mä ilmitin itseni mukaan ja nyt taitaa päättyä kuiva kausi monessakin mielessä. On meinaan kohta aalloilla loisketta🤭

      • Anonyymi

        Tänää aalloille😛


    • Anonyymi

      Me ollaan lähdössä aalloille ja tule rohkeasti vaan jutuille niin katsotaan kemioita sitten😉 tumma pari

      • Anonyymi

        Mukana T


    • Anonyymi

      Joku tuossa aiemmin jo sanoikin, että xu n porukka on sekaisin. Allekirjoitan täysin tuon väittämän. Sekalaista sakkia, eikä ole puhtaat jauhot pussi monellakaan. Rahaa on pyydetty yhdynnöistä ja muuten kiristetty.

      • Anonyymi

        Turussa ainakin kaksi eri naista jotka pyytävät treffeillä rahaa jos naimaan halajaa päästä. Seksitreffit yms. Olisi oikea paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turussa ainakin kaksi eri naista jotka pyytävät treffeillä rahaa jos naimaan halajaa päästä. Seksitreffit yms. Olisi oikea paikka.

        Kuvien kanssa kannattaa olla varovainen tuolla. Ei kasvokuvia sivuille ja ainakaan ei kannata lähettää mitään jos jonkun kanssa treffejä sopii tai muuten juttelee. Kuvilla voi kiristää tai pistää vaikka firman, lasten futisjoukkueen tai vaikka minkä spostiin.


    • Moi,löytyisikö Kiinasta naista parille?
      Mökille naisen leikkikaveriksi

      • Anonyymi

        XU:sta löytyy


    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia xu n hörhöistä. Kiristystä jne. En voi suositella kenellekkään tuota porukkaa. Epämääräistä sakkiaja.

    • Anonyymi

      Valitettavasti nämä kerää aina mukaansa myös asiattomia tyyppejä. Kun kyseessä ovat usein seksiriippuvuudesta kärsiviä ihmisiä niin halut ja addiktio vie helpolla mukanaan ja harkintakyky pettää. Välillä on pelottanut näiden perheenäitien ja eronneiden naisten ja miesten puolesta kun on selvästi ote kadonnut.

    • Anonyymi

      Oon tulossa nyt viikonloppuna Turkuun ja xutreffit sovittuna mut su olis vielä aikaa ennen kotiin paluuta.
      Oiskos tääl naista tai paria su päivälle vaik Omppuun tai luontoonki käy.
      Tutut tunteet varustuksesta😉

    • Anonyymi

      Tätä xu sakkia löytää kesäisin Ruissalon nuderantsulta. Kannattaa käydä zsekkaa jos hommat kiinnostaa. Siin pitsihuvilan metsässä on hyvä muhinoida sit.

    • Anonyymi

      Palaa ihania muistoja mieleen viime kesältä😘

    • Anonyymi

      Ei ole vielä hirveästi XUsta kokemuksia, varsinkin kun se on erittäin maksumuurimainen. Puhumattakaan että, siis tämä nyt on aivan oma tyhmä epäilykseni, mutta että kyseinen sivusto olisi alastonsuomi.com tekijöiden tekemä. Meinaan on niin vanhan aikainen pohja sivustolla, ja epä käyttäjä ystävällinen käyttöliittymä.

      • Anonyymi

        Niin eikä sivusto ilmeisesti pysty juurikaan käyttämään, jos siitä ei ole valmis maksamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin eikä sivusto ilmeisesti pysty juurikaan käyttämään, jos siitä ei ole valmis maksamaan.

        Jep, naiset saa yleensä ilmaista aikaa ja miehet maksavat lystin. Yhteydenotot naisille maksaa erikseen.
        Tietoturva on äkkivilkaisulla vanha ja kevyt. En kasvokuvaa tuonne laittaisi kyllä ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, naiset saa yleensä ilmaista aikaa ja miehet maksavat lystin. Yhteydenotot naisille maksaa erikseen.
        Tietoturva on äkkivilkaisulla vanha ja kevyt. En kasvokuvaa tuonne laittaisi kyllä ikinä.

        Toimii kyllä siihen hyvin mihin on tehty. Pimppiä saa niin helpolla että välillä hirvittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimii kyllä siihen hyvin mihin on tehty. Pimppiä saa niin helpolla että välillä hirvittää.

        Suksi jo vittuun mainostamasta omaa sivuasi! Jokainen tietää ettei noista maksumuurin takana olevista sivuista saa mitään. Tuollaisista seuranhakusivustoista oli jopa reippaat kymmenen vuotta sitten ihan artikkeleita päämedioissa kun paljastui että palkolliset joutuivat palkkansa eteen tehtailemaan seksikkäitä keskusteluja miesten kanssa että miehet jatkaisivat rahan kantamista sivustolle. Tilanne ei ole tuosta muuttunut miksikään.


    • Anonyymi

      Kyllä Xu toimii. On miitteijä, afterworkseja, Himoksella kunnon kutukarkelot pari kertaa vuodessa.
      Olen Turussa seikkaillut jo useamman vuoden ja on lun Prisman lihatiskille menisi. Kirjaudut sisään valitset haluatko perus jauhelihaa vai kunnon laatupihviä. Laatuun joutuu tietenkin enemmän satsaamaan mutta perus aterialle menee se "Pirkan" tuotekkin.
      Näin poikamiehenä toimii mahtavasti ja vaikka maksaakin niin halvempaa kuitenkin kuin maksullisissa käynti.

    • Anonyymi

      Paras aikuisviihdesivusto!


      www.JetSetCam.com

      Et pety...

    • Anonyymi

      Totta Mooses järki pitää olla mukana.
      Vaimoni ei ole rahasta ollut mukana ja erittäin kriittinen kenet hyväksyy.
      En tiedä ,joku voi alkaa rasistiksi haukkumaan kun hänelle kelpaa vaan nuoret miehet.
      Aina on juttelu ollut ensin ja pitää nähdä.
      Sen takia yleensä on ravintolan tanssi lattia ollut se paras paikka löytää .
      Pari kertaa on ko sivu on ollut apuna.
      Vaatimus on ollut aina että mun on ollut pakko olla mukana miehenä katsojana.

    • Anonyymi

      Mä liityin tonne ja maksoin 6kk maksun. Yllättävän perusnäköisiä naisia löytyy Turusta ja läheltä. Hirveen kauniitakin on mukana. Parejakin vilkaisin mutta ne ei nyt ainakaan aluksi kiinnosta. Ketjussa joku kirjoitti matureikäisistä naisista jo aikaisemmin ja nehän oikein hyökkää tällaisen 3kybäsen kimppuun kuin puumat konsanaan🤣.
      Olen kahta erii nyt koklaillu ja ihan jeppis mutta nyt aikomus keskittyy samanikäisiin. Kyllä tää tuntuis toimivan eikä ihan kusetusta ole. Nämä minnin tai fitneskisulin näköiset on kyllä ylläpitäjän mainoksia. Ei ne ainakaan viesteihin tai tykkäyksiin reagoi.

    • Anonyymi

      Huhhuh. On vietetty Himoksella bileitä ja nyt täytyy pistää kalu ainakin viikoksi kylmäkääreihin.
      On oltu poreissa, reenattu orkkuja ja jorattu areenalla. Saldo oli nuorta, vanhempaa, lihavaa ja fittiä ja nopeet suikkarit erään parin urokselta miesten wceessä. Tää oli ihan uus jutska mulle, mutta kerrankos sitä🤣. Oli alkoholia kyllä mukana tässä, mutta hetskuna jatketaan. Kun kunto kestää niin matka Turkuun saa alkaa, mutta nyt joutuu Turun pimpulat olemaan ilman hyvää ainakin ensi viikonloppuun😉

      • Anonyymi

        Upee kokemus tää Himostelu. Ekaa kertaa kimppailua ja sain myös kahta naista yhtaikaa. Eikä ollu tytöt ronkeleita vaik en mikään Tarzan olekkaan😆


      • Anonyymi

        Sitten heräsit muna kädessä kusi lammikossa ja karmeassa krapulassa.


    • Anonyymi

      Aina pitää olla kriittinen mitä tarjotaan.
      Enkä ole pillusta koskaan kuvaa laittanut enkä naaman kuvaa.
      Olen 36v ja ihan katseen kestävä lyhyt ja pieni Rintanen kevyt hyvä kuntoinen likka.
      Ja eikö se ole itse kenenkin asia minkä ikäisiä haluaa?
      Itse suosin 20-25v n. Ja erittäin hyvin on osanneet asiansa. Ja spermaa on riittänyt.
      Ja joka kerta olen tyydytyksen saanut.
      Ja vaikka mieheni on ollut mukana ,hänestä on ollut vaan positiivista sanottavaa. Miehet on yltäneet sellaisiin suorituksiin kun ovat todenneet että nyt todellakin naidaan toisen vaimoa.
      Vaan enpä tuosta enempää kun takuulla tästäkin joku mussuttaan tai tietää paremmin.
      Mekin keskusteltiin kolmen eri kaverin kanssa ,ja keskustelemalla ja niin sain aikaan kimpan.
      Yhden kans oltiin jo oltu silleen .oli valmis heti kimppaan kun vaan pääsee työntyy minuun.
      Eli itsestä se on niin itsestä se on kiinni mitä hyväksyy.
      Meillä on preebeid puhelin tuota varten, ja on vaadittu video Puh ennen kun mitään päätetään.
      Ollaan rehellisiä.
      Toki tuokaan ei kusipäitä estä ,mutta vähentää.
      Pohjois Suomesta ollaan ja yleensä etelässä on nuoret miehet.

    • Anonyymi

      Kyllä tälläisellä kolmekymppisellä kaverilla on ainakin täällä Turussa vientiä ollut. Ei aina ees jaksais kun välillä tarvis jotain muka oikeeta treffiä järjestää.. En mä kyllä näiden kanssa mihinkää keikalle tai syömään ala menemään. Mutta jos ei ole irronnut muualta niin sitten kyllä saa nopeesti tuolta helpotusta. Musta toimii ja ei muo näiden sielunmaisema oo sillai haitannut tai ees kiinnostanut.

    • Anonyymi

      Olin ekoilla "treffeillä" Turussa viime viikonloppuna ja sain kyllä mitä halusin ja sain itse valita kolmesta ehdokkaasta mieluisimman. On hyvä ja helppo tapa saada naisen lämpöä ja ei se nyt niin kovin kalliskaan ole jos vertaa vaimon tai tyttöystävän pitoon.

      • Anonyymi

        Treffailin joskus kolmisen vuotta sitten 50v maturea Turusta ja se tykkäsi ihan hulluna nuorista miehistä. Oli hullu draivi päällä ja kaikkee sai koittaa mitä vaan keksis mut alko vähän kyllästyttää olla yksi tosi monien joukosta ja taudit ja muu alko mietityttämään. Löysin kyllä ihan mukavia naisiakin ja löydän vieläkin mut tarkkana kannattaa olla. Onhan tää sellaisten surullisten menneisyyksien kaatopaikka mun mielestä.


    • Anonyymi

      Oon tainnut treffailla tätä samaa aikoja sitten

    • Anonyymi

      Hyviä kommentteja meitähän on moneen junaan ja asemmallekin jää.Täällä kirjoittelee nuorekas hoikka 73 v 71 kg 176 cm Oululainen as-autoileva mies.Ois kiva tavata semmoinen vapaamielinen nainen jonka kans vois käydä tommosissa tapahtuneissa ja muutenkin kun reissaa niin voitas vapaasti harrastaa niin kimppa ryhmä kuin kahden välistä seksiä rohkeasti viestiä tulemaan [email protected]

    • Anonyymi

      Yyterissä nyt Jussia viettelemässä ekaa kertaa ja just herätty. Pää ja kivekset kolottaa ja seksiä rannalla ja majoituksessa. Yksin ja kimpassa😊 mahtavaa

      • Anonyymi

        Olinkohan yleisössä vanhan nudistiaueen kohdalla. Aikamoiset orgyt piti xuun immeiset. Oli pakko runkata katsellessa. Aika riskii hommaa kun ainakin kaks miestä kuvasi sessiota ja piti pysyy kännykän takapuolella.
        Ei ole muuten ihme et ranta lopetettiin kun noin avointa seksiä keskellä dyynejä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olinkohan yleisössä vanhan nudistiaueen kohdalla. Aikamoiset orgyt piti xuun immeiset. Oli pakko runkata katsellessa. Aika riskii hommaa kun ainakin kaks miestä kuvasi sessiota ja piti pysyy kännykän takapuolella.
        Ei ole muuten ihme et ranta lopetettiin kun noin avointa seksiä keskellä dyynejä

        Näin rannalla käyttäytyvät aiheuttivat sen sulkemisen.


    • Anonyymi

      On muuten jeppis juttu tämä Xu.
      Olin Sorttamäen uimarannan Juhannusmiitissä eilen ja jessus et oli pimppiä tarjolla. Ei sentään mitään bakkanaaleja siellä mut jälkeen👍👍👍 kyllä iso peukalo tälle jutulle ja kaikki turha romantiikka veks

    • Anonyymi

      Turun xumaturet on ihan parhaita. Tietää mitä tahtoo ja antaa kans.
      Sinkkuja on mut ihan biistejä nää karkuteillä ukoiltaan olevat.

      • Anonyymi

        Oon tykänny kans kovin. Vuosi xuussa rupeaa taittumaan ja loistavasti on seuraa löytynyt ja saanut kanssa.
        Ekat kaksi viikkoa iha hullua ja tuli Turun flikkoja käytyä treffaamassa useampaakin mut sit alko rauhottumaan. Nyt sitten tykkäämistä ja viestiä joutuu laittaa enemmän ja panostamaan enemmän. Oon kyllä huomannut itsekkin kun se paine kasvaa niin kannattaa siirtyä vanhempiin naisiin. Eikä siinä mitään kun 40vee maittaa tosi hyvin ja 50veekin sitten hädässä


    • Anonyymi

      Perjantaisin taitavat kokoontua ainakin Tampereella Simonissa jos muistan nimen oikein ja siellä saa helpolla pillua ainakin

    • Anonyymi

      Turussa olen ollut Panimoravintola Koulussa ja Cup&Pintissä afterworkseilla. Näitä on aina sillointällöin ja kyllä niistä on aina herunut.

    • Anonyymi

      Turku mainittu, mutta on Helsingissä jotain baaria johon voisi viittäkymppiä lähestyvä simpsakka neiti-ihminen lähteä hakemaan after workseilta mies- ja naisseuraa ?
      - Roosa

    • Anonyymi

      Ruissii vietetty Turussa ja hyvää musaa alkoholia ja p....llua ihanasti.
      Kyllä Turuttaret osaa antaa ja rokata😊

    • Anonyymi

      Täällä Turussa alkaa olemaan jo liian helppoa tämä saamapuoli, menee maku koko hommasta. Oon nyt ollut mukana kaksi viikkoa ja kaksi lepopäivää naisista. Tuntuu jo urheilulta🙄

    • Anonyymi

      Olisipa kivaa päästä jonkun kivan parin vieraaksi mökille. Antamaan rouvalle kivaa. Luottamuksella jakiihkeästi. Vaan eipä taida löytyä.
      Vaikka olis valmis hoitamaan nuoremman kun rouvan.

    • Anonyymi

      Mulla ois viritystä xuussa nyt ja jos menee putkeen niin Turussa ensi viikonlopun. Käyn katteleed nämä Turun cruisauspaikat samalla niin oliskos kellään antaa mitään vinkkejä näihin. Tolpontie Uittamo ja Tunneli?

    • Anonyymi

      No nyt xuussa messissä ja kyllä rulettaa hienosti. Törkee määrä viestii Turun naisilta ekal viikol mut reissuhommissa ku oon niin ei joka luukkua kerkii kalenterista aukoo.
      Semmost 50vee käynyt nyt treffaa ja nyt on kyl käsitys täst maturejoukkueesta muuttunut🤩.
      Mikäs tos hommas muuten on ku näiltä vanhemmilta tulee viestiä ja mätsiä yhtenään mut oman ikäiset ei ees välitä reagoida? Onko nää priimat misut jotain ylläpitäjän pluffii vai ronkeleita vaan?😁

      • Anonyymi

        Maturetyttösillä ei ole katsos vientiä ihan samalla tavalla kuin nuoremmilla ja kun Turussa tulee uusi tyyppi skeneen niin alkaa saatananmoinen kilpailu naisilla.
        Nuoremmat taas saavat viestiä niin etteivät edes lukemaan kerkiä(kauniit).
        Jotenkin tuolla asiat vääristyy kun itsekkin tulee otettua yhteyttä naisiin jotka ei ns. normaalissa elämässä kyllä kiinnostaisi yhtään.
        On tämä silti toimiva saitti jos vaikka poikamies tai oma eukko pihtaa.


    • Anonyymi

      Ilmoitin itseni tulevaan Turun Afterworksiin. Onko noissa joku koodi miten toimia ja saako naista kuinka helposti? Kaveripariskunta kutsui mut mukaan ja aika kokematon vielä. Kaveri ainakin kehaisi että saa vaikkei kummosen näköinen uros olisikaan.

      • Anonyymi

        Ookko tulossa 5.8 Panimoravintola Koulun aftereihin? Oot vaan omana itsenäsi ja kaikki rullaa varmasti ihanasti. Koputtele tälläisen vaalean lyhythiuksisen olkapäätä niin saatat yllättyä🤩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ookko tulossa 5.8 Panimoravintola Koulun aftereihin? Oot vaan omana itsenäsi ja kaikki rullaa varmasti ihanasti. Koputtele tälläisen vaalean lyhythiuksisen olkapäätä niin saatat yllättyä🤩

        Nämä on hyviä ja helppoja mennä ja yhtään kertaa en ole aftereista ilman p......lua lähtenyt


    • Anonyymi

      XU n sakki todella sekopäistä porukkaa

      • Anonyymi

        Olen xuussa ollut joitain vuosia ja sekopäitä ja rikkinäisiä sieluja kyllä riittää, mutta paikka ei varmasti ole se paras apu näihin.


    • Anonyymi

      H­­­e­i! Ku­­ts­­um­me sinu­t kä­­ym­­­ään u­­ude­­­ssa cha­­­tis­­­sa! Mei­­tä on yli mil­jo­­­ona! 👉 http://9303333.com/H/8Tlh 👈

    • Anonyymi

      Valtaosa on ylipainoisia ihan karsean näköisiä ja silti äijät panee niitä kuin poro hirveä. Taitaa olla sanonta reikä se on hiirelläkin tässä tapauksessa sopiva kuvaus, sitten on muutamia ihan kauniita naisia jotka antaa kaikille pillu on niin löysä että sinne voi ajaa autolla ja sitä kaikki pitää jotenkin hienoa asiana.

      Tähän vielä lisätään sisäsiittoisuus kun pääset "rinkiin" paskan puhuminen ja riidat taustalla. Ihan kun joku naisten koirakerho.

      Ei mulla muuta, kannattaa liittyä 😂

      • Anonyymi

        Sulla taitaa siellä olla vain yksi kuva vuodelta nakki ja muusi ja käytät aikasi muiden haukkumisen ja ilkeilyyn.
        Alaston Suomen varjopuoli on juuri tällaiset alamittaiset miehet, joilla itsellään on muutama täysin mielikuvitukseton kuva ja eivät muuta osaa kuin vittuilla muille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla taitaa siellä olla vain yksi kuva vuodelta nakki ja muusi ja käytät aikasi muiden haukkumisen ja ilkeilyyn.
        Alaston Suomen varjopuoli on juuri tällaiset alamittaiset miehet, joilla itsellään on muutama täysin mielikuvitukseton kuva ja eivät muuta osaa kuin vittuilla muille.

        Kyllä edellinen puhuu asiaa. Oon itsekkin ihmetellyt tuolla asioita mitkä poikkeavat ns. normaalista kovastikkin.
        Jos ylipainoinen ja ei niin kauniskaan postaa kuvansa niin luvassa kehuja ja lepertelyä yltäkyllin. Normielämässä ei näin kävisi.
        Jos kavereita ja todennuksia naisella tai miehellä jo yli sata niin myös yhdyntöjä takana aivan älytön määrä. Kuka oikeasti haluaa naisen tai miehen joka on pannut puolta Suomea?

        Paskan puhumisen määrä ainakin Turussa aivan järjetön ja tämä etenkin naisilla ongelmana. Hetkiä sitten olin sopimassa treffejä erään Turkulaisen naisen kanssa mutta päätinkin kokeilla kimppaa erään vanhemman parin kanssa niin alkoi helvetillinen parin dissaus välittömästi. Haukuttiin väljäksi h...raksi ja parin miestä löysä k...lliseksi sovinistiksi. Yleensä treffaan vain naisia mutta joka kerta nämä yleensä haukkuvat toisiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä edellinen puhuu asiaa. Oon itsekkin ihmetellyt tuolla asioita mitkä poikkeavat ns. normaalista kovastikkin.
        Jos ylipainoinen ja ei niin kauniskaan postaa kuvansa niin luvassa kehuja ja lepertelyä yltäkyllin. Normielämässä ei näin kävisi.
        Jos kavereita ja todennuksia naisella tai miehellä jo yli sata niin myös yhdyntöjä takana aivan älytön määrä. Kuka oikeasti haluaa naisen tai miehen joka on pannut puolta Suomea?

        Paskan puhumisen määrä ainakin Turussa aivan järjetön ja tämä etenkin naisilla ongelmana. Hetkiä sitten olin sopimassa treffejä erään Turkulaisen naisen kanssa mutta päätinkin kokeilla kimppaa erään vanhemman parin kanssa niin alkoi helvetillinen parin dissaus välittömästi. Haukuttiin väljäksi h...raksi ja parin miestä löysä k...lliseksi sovinistiksi. Yleensä treffaan vain naisia mutta joka kerta nämä yleensä haukkuvat toisiaan.

        Olet siis se, joka on ylipainoinen ja ei niin kauniskaan? Kun tiedät, mitä positiivisia kommentteja he saavat elämässään kuulla.


    • Anonyymi

      Aivan turhaa pulinaa koko ketju.
      Ainakin Turussa saa naista niin paljon kuin viitsii ottaa. Jos ei nainen miellytä niin syrjään ja uusi tilalle.
      Xu toimii todella hyvin siinä mihin se on tehtykkin ja tekee sen vielä helpoksi niin miehille kuin naisille.

    • Anonyymi

      Turhaa pulinaa on. Liityin juuri tuonne ja heti sain treffata Turussa viisikymppistä joka tosi nuorrekas ja upea kroppa, Pikkaisen leikelty mutta hyyvällä maulla. Mä ainakin maksan jäsenmaksun hymyssä suin.

    • Anonyymi

      Ekaa kertaa lähdössä Himokselle ja mökki poreilla varattuna. Ajattelin ottaa seuraksi sinkkunaisen tai kaksi niin varmistetaan saanti😁

      • Anonyymi

        Ota antibiootit mukaan ja kumihanskat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota antibiootit mukaan ja kumihanskat

        Taudeista ei tuolla paljon ketään juttele mutta niitä liikkuu ja pajon sen voin omasta kokemuksesta kertoa. Etsikääpä aikajanalta kuva missä kumi on päällä. On muutes todella harvassa


    • Anonyymi

      Jos laittaisi 80% ensin salille pariksi vuodeksi, ja näistä 100% pitää itseään Heidi Klumina. Ja sitten on nämä miehet jotka oikeasti vaan ei saa livenä naista on tuolla. Joko päässä ei ole muumeja tai muuten elämä haastavaa.

      Toki sitten on nämä parit , joita ei niin paljoa ole keskenään naivat ristiin ja puhuvat paskaa.

    • mikä on xun virallinen nettiosoite

    • Anonyymi

      Kuuvuoren portailla on maanantaina porrastreenit. Onko joku täältä lähdössä ja onko näissä sporttitreffeissä mitään naisenkaatamis mahkuja?

    • Anonyymi

      Nyt Turussa treffeillä ja huomenna Xxxparadisen kautta kotimatkalle.
      Jos Paradise tai vaikka luonnossa kiinnostaa niin yhteyttä. Mies 20cm ja tietäjät tietää kyllä😉

      • mihin aikaan menet,vois tulla katselemaan 20cm....


      • Anonyymi
        metsänkävi kirjoitti:

        mihin aikaan menet,vois tulla katselemaan 20cm....

        Tuli muuttujia matkaan.


      • Anonyymi

        Mäkin haluun ;)


    • Anonyymi

      Turussa on tullut treffejä tehtyä useasti ja pelkkää hyvää muistoa tullut. Turkuun paljon helpompi tehdä treffit kuin esimerkiksi Hesan suuntaan.
      Naisista on jotkut maininneet että piirit on pienet ja kuppikuntaiset. Tiedä siitä.

    • Anonyymi

      Turku ei koskaan petä. Rekkamiehenä tulee Turussa pysähdyttyä ja aina on seuraa löytynyt hyttiin, omenaan tai naisen luo. Kerran pyydettiin rahaa seurasta, mutta jos siitä joskus olen maksanut niin naisen laatu pitää olla kyllä ihan muuta mitä tuolta löytyy.

      • Anonyymi

        Ei petä ei😁 Treffaillu ny kolmen tytön kanssa Turussa keväästä lähtien ja tulee viikonloppusin ajettua turkuun.
        Ottaa kyllä koville välillä hoidella kolme mutta viagralla lisää painetta ni 👍👍😬


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei petä ei😁 Treffaillu ny kolmen tytön kanssa Turussa keväästä lähtien ja tulee viikonloppusin ajettua turkuun.
        Ottaa kyllä koville välillä hoidella kolme mutta viagralla lisää painetta ni 👍👍😬

        Voin muuten suositella xu sivua se toimii kuin junan vessa jos haluat vaivattomasti naisen päälle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei petä ei😁 Treffaillu ny kolmen tytön kanssa Turussa keväästä lähtien ja tulee viikonloppusin ajettua turkuun.
        Ottaa kyllä koville välillä hoidella kolme mutta viagralla lisää painetta ni 👍👍😬

        Minkä takia sä viet muiltakin mahdollisuudet, ei yksi mies kolmea naista tarvitse


    • Anonyymi

      Mies 40 tulossa nyt viikonloppuna treffeille Turkuun. Nuorrekas ja hyvin varustettu 20cm. Voisin lisäksi tavata myös miehen naisen tai parin esimerkiksi Xxxparadisessa. Olisiko kiinnostuneita?

    • Anonyymi

      Löytyykö naisia Vaasassa tänään?

    • Anonyymi

      Alastonsuomessa nykyään vain maksullisia huoria ja onlyfans mainostajia.

    • Anonyymi

      Himokselta nyt toivuttu ja alkaa taas tehdä mieli säpinää. Olisi viikonlopuksi treffiä Turussa Himos tuttavuuden kanssa ja muullekkin seikkailulle olisi aikaa.
      Onkohan tämä Xxxparadise tutustumisen arvoinen paikka? Olen bi niin myös miehet käy, taitaa olla kuitenkin miesvoittoista seuraa tuollakin.

    • Anonyymi

      Mites saan selville millä sähköposti osoitteella olen rekisteröitynyt as.sään.kum en pääse sisälle .vaihtamaan salasanaa

    • Anonyymi

      Vuosi täynnä xu ryhmässä ja Turussa pääasiallisesti seikkaillut. On kyllä sakkia sekelaista, mutta jos valitsemaan alkaa liikaa niin menee hankalaksi saanti.
      Kannattaa pitää yhtä tai kahta vanhempaa ns. vakkarina ja siinä samalla viestiä nuorempien naisten kanssa niin sitten saa niikuin palkinnon aina joskus kun pääsee oikein mintin kimppuun.
      Pariskuntien naiset on yleensä helppoja ja tälläkin hetkellä on yks maturevaimo ollut jo pidempään mulla kierrossa. Hauskaa kun tää on vapaassa suhteessa, mutta joutuu silti olemaan salaa liikkeellä kun äijä on töissä.
      Nasta mesta ja suosittelen lämmöllä.

    • Anonyymi

      neuvon
      http://t.me/alastonchat
      hyvä paikka...

    • Anonyymi

      Harmittaa kun live chat meni perseelleen.
      Siitä on jo tovin ,olin silloin 42v .
      Olen hoikka ja hyvän näköinen nainen.
      Miehet katselee perääni,mutta yleensä ne olivat viiskymppisiä.
      Olin herännyt takaisin elämään,ja mieheni sanoi ne taika sanat.
      Oli vaan ongelma että ainoastaan hyväksyin nuoret hyvän näköiset miehet.
      Ja oli toinenkin ongelma,en lähtisi ilman miestäni mihinkään.
      Se olikin suuri ongelma.
      Toinen oli että asumme pohjoisessa.
      Juttelin sitten live chatissa miehen kans ,joka sanoi olevansa nuori.
      Hankin maksetun liittymän ,noin ainakin säilyi henkilöllisyys.
      Arvattavaa oli että jouduimme menemään nuoren miehen reviirille.
      Tapaamis paikan sovittiin napapiirin shel,ja sydän meinas tulla ulos väärästä paikasta.
      Poika tuli sovittuun paikkaan,ja tuntomerkit sopivat . Menin hänen tykö,ja kysyin kelpaanko?
      Kuulemma kelpaisin. Suutelimme siinä ja menimme meidän asunto autolle ,ja näin että nuori mies oli paniikissa.
      Sanoin että hän saisi olla kahdestaan mun kans .
      Menimme suojaiseen paikkaan ,ja kauas ettei hän pääsisi karkuun.
      Olimme vuoteella ja suudeltiin ja kokeilin hänen..
      Mieheni piti poistua hetkeksi että pääsimme yhdyntään,se oli nopea suoritus . Kaverin eka nainti.
      Yöhönhän se meni,ennen kun palasimme.
      Se juttu meni nappiin,ei voida sanoa että mua olis painostettu . Olin niin kiimassa kun vaan voi olla.
      Kaveri textaili että voitaisko tavata.
      Mieheni sen keksi,että kysytään olisko sillä sopivaa miespuolista kaveria.
      Olihan hänellä,järjestettiin parempi paikka ja aika. Se oli täysin käsittämätöntä nautintoa.
      Kavereilla oli yöllä jo pallit arkana ja kyllä itsekkin tuntui että ei enään.
      Että kyllä näitä onnistuneintakin hetkiä on.
      Itse en alaston Suomesta lähtis seuraa hakemaan.
      Ravintolassa löytyneet kaikki sen jälkeen kaikki.

      • Anonyymi

        Tuolla on paljon ihmisiä jotka eivät kyllä normaaleista paikoista seuraa helpolla löydä. Sosiaalisesti rajoittuneita tai menneisyyden kokemuksista traumatisoituneita ihmisiä. Olin joskus mukana tuolla mutta alkoi itsestä tuntua lähes toisen hyväksikäytöltä tavata näitä naisia ja joitain pariskuntia. Kyyti voi tuolla olla todella julmaa jos et henkisesti kestä sitä pelaamista ja tunnesekamelskaa jota joudut kokemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolla on paljon ihmisiä jotka eivät kyllä normaaleista paikoista seuraa helpolla löydä. Sosiaalisesti rajoittuneita tai menneisyyden kokemuksista traumatisoituneita ihmisiä. Olin joskus mukana tuolla mutta alkoi itsestä tuntua lähes toisen hyväksikäytöltä tavata näitä naisia ja joitain pariskuntia. Kyyti voi tuolla olla todella julmaa jos et henkisesti kestä sitä pelaamista ja tunnesekamelskaa jota joudut kokemaan.

        Tää on niin totta. Tavannut Turussa yhtä aikoinaan ja sillä oli tosi raju ero takana ja selvästi muitakin ongelmia ja yhtä paria missä mies oli selvästi puolix pakottanut naisensa leikkiin. Toki iha hyviäkin muistoja on ja lisää tulee varmasti. En oo Turusta mut täältä on helppo ajaa Turkuun ja tää on niin pieni kaupunki et Turussa parempi valikoima ja Tampereella kans


    • Anonyymi

      Moikka.Sysmässä olisi kokeilun haluinen normaali pariskunta n36 m41..Kik sysmapari

    • Anonyymi

      Xumiitti eilen Turussa ja aivan mahtava kokemus taas ja nyt näyttää siltä ettei loppunutkaan eiliseen. Eilen kimppailua ja nyt otti yhteyttä uusi tuttavuus eiliseltä ja taidan päästä kostean päälle tänään myös.
      Oli jo suunnitelma käydä Paradisessa moikkaamassa tuttuja ja lähteä kotimatkalle.
      No kyllä sitä huomennakin ehtii😉

      • Anonyymi

        Olitko kenties sellaisen rehevän ja jo hieman vanhemman selässä? Saatoimme olla samalla cuccis työmaalla naatiskelemassa😉.
        Kävin Parassa päivällä jälkilöylyissä ja nyt on kylläinen ainakin viikon. Taidan lähteä vasta seuraaville aftereille katselemaan tarjonnan.


    • Anonyymi

      Hei. Olen Turussa Xutreffeillä viikonlopun ja ajattelin naisten lisäksi saada myös miestä.
      Launtaina ja sunnuntaina iltapäivällä voitaisiin tavata vaikka Xxxparadisessa tai hotellissa.
      Olen vers mutta enemmän bottom. 70 luvun kasvatteja ja sporttinen kroppa. Varustus on oikeasti iso. Ensisijaisesti tapaisin jo tuttuja. Au

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olin Turun suunnalla kolmilla treffeillä hetki aikaa sitten. Kahdet meni tosi ihanasti mutta kolmannet menivät vihkoon. Sovittu paikka ja aika hyvissäajoin etukäteen ja saavuin paikalle sovitusti. Nopean tutustumisen jälkeen kun oli tarkoitus siirtyä asiaan nainen ilmoitti haluavansa yhdynnästä 150 euroa ja jos ei ole rahaa niin paljon niin suuta saa halvemmalla. V...tti aivan kympillä ja haistatin paskat ja lähdin. Nainen huuteli perään että antaa muille naisille palautetta xuussa musta ja en saa enää keneltäkään. Tämä on kait sit sitä avointa vapaata ja rehtiä seksistä nauttimista mitä tuolla huudellaan.

    • Anonyymi

      Nyt keväällä on tullut mukavasti taas uutta paistia xuuhun ja kevät saa kyllä naisillakin kiiman nousemaan.
      Kävin ojentamassa Raisiossa aika uutta xuamazoonia ja nyt pojat suuret suositukset sinne. Lähtee leikkiin ilman ihmeempää vaivaa ja ottaa vastaan kotonaan. Ei tarvitse edes varata Omppua.

      • Anonyymi

        Tää taitaa olla se sama kun käy xxxparadisessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää taitaa olla se sama kun käy xxxparadisessa

        Oon pannut tätä🤣 löytyy myös alastomasta


    Ketjusta on poistettu 421 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe