Vesilahdesta pitää saada kiiruusti oma kansanedustaja

Anonyymi

Miskemme onnistuneet, vaikka ehdokkaita oli viisi? Miksi emme onnistuneet saamaan edes yhtäläpi, Mielummin olisi mennyt kaikki?
Olin varma, että tämä näyttelijäpoika olisi saanut varman paikan eduskunnasta, mutta ei saanut ja luulisi, että tämä taksikuskikin olisi jo mennyt viimeinkin läpi. Missä oli Kokoomuslaiset ja Perussuomalaiset? Tässä on taas aikaa seuraaviin valeihin ja sinä aikana on vaara, että Vesilahti on jo pakkoliitetty esimerkiksi viialan tai vammalan kanssa.
Jos kaadamme hallituksen ja saisimme uudet vaalit, voisimme saada vesilahtelaisen kansan edustajan, joka sitten voisi pelastaa vesilahden itsenäisyyden.

2

77

Vastaukset

 • Liikaa ehdokkaita viimevaaleissa ja kukaan ei siksi tullut valituksi.Tyhmiä kuten aikaisemminkin toinen syö toisen äänet .

 • Näyttelemällä ei mennä eduskuntaan.Pitää olla todellisia näyttöjä muistakin kyvyistä että äänestäisin jotain näytteljänretkua..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4321
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  31
  1600
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  537
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  70
  483