Avoimen suhteen toimivuus?

Anonyymi

Näille kysymyksille on aika huonosti miehille anonyymejä paikkoja, jossa saisi asiallisia vastauksia, mutta kokeillaan tätä kanavaa

Vaimolla on siis halut hiipuneet aika paljon ja seksi ei oikeastaan enää kiinnosta samoissa määrin, eikä tarpeiden määrä kohtaa. Kyse ei ole siitä etteikö seksi olisi hyvää ja ei siitä nauttisi, vaan tämä alkaa kaivertamaan vähän jo omaa itsetuntoakin.
Olemme pitkään puhuneet vaihtoehdosta, jossa saisin käydä muualla toteuttamassa omaa viettiäni, suurin este tässä on oma epäilyni toimivuutta kohtaan, sekä mielestäni seksiin kuuluu isoimmassa määrin voimakkaat tunteet toista kohtaan. Tunteiden uskoisin olevan helppo itselläni pitää pois kuviosta, koska rakkaus vaimoa kohtaan on niin suuri. Se, että saako toiminnasta sitä tyydytystä, jota lähden etsimään epäilyttää ja kuinka vaimo tähän suhtautuu käytännön tasolla, pelottaa myös.

Onko tällaisen suhteen omaavia kertomaan kokemuksistaan? Nuorempana olimme hetken avoimessa suhteessakin ennen lapsia, joten tältä pohjalta kokemusta on. Sittemmin yhteiseloa jatkunut yli 10 vuotta ja kynnys on kasvanut melkolailla.

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.