Hallitus ei pysty selvittämään synnttämäänsä soppaa.

Anonyymi

Postin lakko, Husun solvaukset kantaväestöä kohtaan, muka Suomessa tapahtuva ilmastonmuutos, selvästi suteen menevä Veikkauksen uudistus, talouden pettäminen, kannabis ja muu toilailu on hallitukselle liian monimutkainen tilanne.

Arvopohja-Antti ja hallituksen viherhörhöt eivät kykene selvittämään tätä paljolti itse aiheutettua tilannetta.
Mikä hallituspuolueista on siis realisti ja painaa paniikkinappia - ja saattaa selvitä tilanteesta kannatustaan vain vähän menettäen?
Onko se Vasemmistoliitto vai Kepu?
Tapahtuuko se omia pisteitä kohentaen kertalaakista, josta iltauutiset ilmoittavat? Vai verhotummin välikysymykseen kaatuen?

Tilanne korjautuu vain nielemällä perusteeton ylimielisyys. Se korjautuu vain Persujen tuella. Tosiasiat pitää ottaa tosiasioina.

2

<50

Vastaukset

 • Kovin sekavalta näyttää poliitikkojen hommat.

  • Kuten näimme, Varomaton Paatero tuki typerästi ja vastuuttomasti toimivaa Postin hallitusta ja johtoa, ja ajautui umpikujaan. Saamattomuuttaan hän ja Rinne osoittavat monella tavalla: Ei vieläkään ole etsitty eikä nimitetty Postille uutta toimitusjohtajaa, eikä uutta hallitusta (joka joutuu eroamaan maanantaina, tai menee aivan naurettavaksi).

   Hatunnosto PAU:n johdolle: Ymmärsi ettei Postin postilaatikkoyhtiöllä verhoiltu pelleily ole kestävällä pohjalla. Se sortui kun vähän raaputti SAK:n johtoa jalkapohjasta, sekä hyödynsi sossujen pelkoa loppujenkin työtätekevien muuttumisesta persuiksi.
   Sossujen ajatuksen hitaudesta ja kömpelyydestä johtuen persuille tuli taas erävoitto.
   Lisää sossutappioita on tulossa (pienempiä tappioita on jo päivittäin).


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.