Huolestuttaa lihavuus Kankaanpäässä

Anonyymi

On huolestuttavaa ihmisten mukamuudenhalu ja elämäntavat jotka lisäävät nuorten ja lasten ylipainoisuutta.
Vanhemmat eivät viitsi valmistaa ruokaa lapsilleen, vaan vauvaiästä syötetään lisäaineiden kyllästämillä vauvaruuilla. Kouluikäisille tarjotaan eineksiä ja viikonloput vedetään mättöruokaa pikaruokapaikoissa. Lapset ovat pallonpyöreitä, joilla jalat ja lonkat nuoresta aivan väärällään painosta, Ylipainon lisäksi vaivaa rasvamaksa joka johtaa haiman rasvoittumiseen, seuraava vaihe diabetes. Hoitamattomana diabetes vie näön ja jalat huonoon kuntoon. Jos nämä eivät tapa niin kolestoritasot ja verisuonten kalkkeutuminen tuo sydänoireet ja infraktit.
Kansa ei todellakaan voi hyvin, vaan ihmisistä 40% erittäin runsaasti ylipainoisia sehän näkyy katukuvassa ja itselle peilistä.
Itsekuri ja suomalainen sisu puuttuu nykyään ihmisiltä ja valitettavasti olemme pullamössökansaa. Sitten kun tilanne on hengenvaarallinen niin mennään lääkäriin ja pyydetään apua itse aiheutetulle ongelmalle.
Rahaa palaa sairauslomien ja sairaalareissujen myötä.
Alkoholin ja päihteiden käyttö lisää riskejä sairauksiin myös. Näiden kaikkien ongelmien hoitaminen on erittäin kallista ja ihmisten pitäisi ymmärtää että rahat eivät riitä jos pistää elämänsä ranttaliksi ja sitten huutaa että auttakaa vaikka pitäisi itse tehdä oman elämän laatunsa hyväksi valitsemalla terveelliset elämäntavat.

10

399

Vastaukset

 • Pidempään elät kun et asioi satasairaalassa. Jos ei siellä saa henkeä pois niin tulevat tekemään sen kotiisi.

 • Kyllä sitä vaan kaikenlaista vaivaa ihmiset näkee muiden elämästä.

 • Energiajuomia nuorisolle lisää juupa juu.

 • pitäisikö sinun miettiä iha omaa tilannettasi?

 • Kolmikymppiset lapset ovat monesti lihavampia kuin kuusikymppiset vanhempansa, jotka eivät hekään mitään keijukaisia ole. Karkki vain on Suomessa tavattoman halpaa.

  • Olet väärässä. Ensinnäkin karkit ja muut herkut ovat Suomessa ihan helvetin kalliita. Toiseksi onko tullut mieleen, että esim. lääkitykset ja sairaudet voivat lihottaa? Asioita ei pitäisi aina ajatella niin saatanan mustavalkoisesti.

   t. vanhempiaan laihempi kolmikymppinen, jota ärsyttää yksinkertaisesti ajattelevat ja muita haukkuvat ihmiset


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olet väärässä. Ensinnäkin karkit ja muut herkut ovat Suomessa ihan helvetin kalliita. Toiseksi onko tullut mieleen, että esim. lääkitykset ja sairaudet voivat lihottaa? Asioita ei pitäisi aina ajatella niin saatanan mustavalkoisesti.

   t. vanhempiaan laihempi kolmikymppinen, jota ärsyttää yksinkertaisesti ajattelevat ja muita haukkuvat ihmiset

   On totta, että jotkut sairaudet ja lääkitykset lihottavat. Se ei silti selitä, miksi 25 prosenttia aikuisista on lihavia. Se on todella iso osa.

   Lähde: https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/kansallinen-lihavuusohjelma-20122015/lihavuus-lukuina/lihavuuden-yleisyys-suomessa • Sitten kun on tarpeeksi lihava niin sitten surkutellaan omaa tilaa niinkuin näissä amerikan lihavuusohjelmat ja niissäkään ei muuta nää kuin vetävät kaksin käsin pikaruokaa ja limua ja sit mennään lääkäriin ja pyydetään leikkaamaan että pääsis ihrasta eroon.

 • kuinka paljon maksaa kaikki lihavuuden vuoksi tulleet sairaudet ja niistä johtuvat työstäpoisso-olot ja yhteiskunta maksaa lääkäreissäkäynnit ja sairaalareissut

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  338
  3016