Boomerit pilaa Suomen

Anonyymi

Roskasakkia jotka ovat päässeet liian helpolla. Eivät olleet sodissa ja ovat nauttineet pelkästä taloudellisesta kasvun ajasta. Lama-aikanakin moni edes huomannut koko asiaa, joskin muutamat rohkeimmat tekivät konkurssin koska yrittivät. Näistä muutamista vuosista huolimatta, elämä on ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

Nyt sitten upottavat Suomen itsekkäästi, vaativat eläkkeitä ja hoitoa.

SE ON LOPPU. Boomereille ei enää senttiäkään. Eläkkeet leikkuriin ja boomerit takaisin TÖIHIN!

3

64

Vastaukset

 • Mene ihmeessä lääkäriin,tuosta voi kehittyä vielä tosi paha psykoosi!!

 • :D :D Niin paljon kun nykyeläkejärjestelmää ja boomeriden hassuja selityksiä sen hyvyydestä kun vihaankin, niin pikkasen överiks sun jutut menee.

 • Vai eläkeläiset töihin :-)..Se porukka joka työllistyy on jo töissä.Työnantaja määrittelee itse onko hakija liian iäkäs tai vajaakuntoinen.Yrittäjät eivät ota turhia riskejä rekrytoinnissaan,eikä kannatakkaan jos meinaa menestyä.50 - 60v työnhakija on jo pommi,tiedän sanoa sen jo itsestäni.Aiheutin viimeisimmälle työnantajalleni isot kulut sairauksieni takia.Kroppa alkaa kummasti jo haprastua näissä lukemissa ja vielä olisi ollut eläkkeeseen matkaa yli 4v..Halvemmaksi tulee kun seniorit nakataan pois työelämästä ja patistellaan nuoriso töihin.No niin,olen sanonut sanottavani ugh...Pistän kahvit kiehuun ja muistelen vaikka entisiä työvuosiani.:-)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  121
  1794
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  56
  1446
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  709
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  637