Aihe

Miksi oi miksi

Anonyymi

Sait mun häpeämään ja inhoamaan itseäni. Pelkään että näen sut joskus jossain ja naurat päin naamaa. Turhauttavaa että vieläkin sulla on vaikutus muhun. Mietin mitä ihmeen pahaa sulle tein. Annoin sun mennä kun halusit . Enkö olisi saanut elää elämääni eteen päin.Olin vuosia todella yksinäinen itkin ja itkin ja itkin. Pitkään jälkeesi uskoin että kukaan ei voisi minua tulla rakastamaan että olen jotenkin kelvoton. En ajattelut susta koskaan pahaa. Ja tiedän onhan tämä typerää kun tiedän ettet koskaan näitä tule lukemaan.

13

189

  Vastaukset

  • Uteliaana kysyn, seurustelitteko, olitteko miten tekemisissä toistenne kanssa? Tarinasi kuulostaa surulliselta, jos mies noin käyttäytyy sinua kohtaan niin, minusta sinun kannattaa pysyä erossa hänestä itsesi parhaaksi. 👍

   • Lopeta ja silitä kissaa.

    Tyttöö kampaa märkää sukkaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lopeta ja silitä kissaa.

    Tyttöö kampaa märkää sukkaa

    Silittäisin, mut vain luvan kanssa 🤔🤗


   • Seurustelimme. Juu ja emme ole tekemisissä ja tuskin koskaan enää olemmekaan. Ja olen mennyt eteen päin. Sekä ihmettelen näitä viestejä täällä kaipa minullakin on oikeus kirjoittaa tänne omia tunteita jos siltä tuntuu. Ei tarvitse kommentoida jos jotenkin närästää.Sitä vaan miettii miksi ihminen joka vaikuttaa hyvältä ja kultaiselta tyypiltä käytetty nuin. Tiesi taustani ja mitä mulle on tehty siksi sattuu eniten.Olisimme varmasti voineet olla ystäviä tai edes hyvän päivän tuttuja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Seurustelimme. Juu ja emme ole tekemisissä ja tuskin koskaan enää olemmekaan. Ja olen mennyt eteen päin. Sekä ihmettelen näitä viestejä täällä kaipa minullakin on oikeus kirjoittaa tänne omia tunteita jos siltä tuntuu. Ei tarvitse kommentoida jos jotenkin närästää.Sitä vaan miettii miksi ihminen joka vaikuttaa hyvältä ja kultaiselta tyypiltä käytetty nuin. Tiesi taustani ja mitä mulle on tehty siksi sattuu eniten.Olisimme varmasti voineet olla ystäviä tai edes hyvän päivän tuttuja.

    Tsemppiä sinulle, miehenä huomannut saman, et loukkaantuessaan toiset voivat olla tylyjä ja vähät välittävät toisen tuntemuksista. Toivottavasti pääset tämän yli? Olettaisi, et jos toinen on ollut noin tyly sinua kohtaan, ettei sinulla ole enään ikävän/ kaipuun tunteita häntä kohtaan?


   • Ei seurusteltu,idiootit kirjoittaa,pilailua vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei seurusteltu,idiootit kirjoittaa,pilailua vaan.

    Ole aloittaja ja Minä ainakin seurustelin tapasin hänen vanhempansa ja muunkin perheen ja ystävät ja hän minun olimme lähes päivittäin tekemisissä. Hän kutsui minua tyttöystävkseen ja jne..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tsemppiä sinulle, miehenä huomannut saman, et loukkaantuessaan toiset voivat olla tylyjä ja vähät välittävät toisen tuntemuksista. Toivottavasti pääset tämän yli? Olettaisi, et jos toinen on ollut noin tyly sinua kohtaan, ettei sinulla ole enään ikävän/ kaipuun tunteita häntä kohtaan?

    Kiitos. Ole jo päässyt sen yli. Mutta jotenkin se vain välillä vaivaa mieltä että miksi niin kävi. Mutta elämä on. Joskus on vaan semmoinen olo että ois pitäny puhua asiat halki niin ei ois jäänyt katkeruutta kummallakaan.


  • On sekava aamu, kuuleekohan Tv:stä vielä normaalia, ymmärrettävää puhetta. Harhat pois, luulot pois, kuvitelmat pois. Jokainen pitäköön omat salaisuutensa, jos haluaa. Hyvä aamu on kuppi kahvia ja pienen pieni ajatus, kaikki menee eteenpäin.

  • Ei koskaan.

  • Ei vähintäkään ollut, yksi lause muualta kuultuna.

  • Miehet on... kaikki samanlaisia ! Narsistisesti käyttäytyviä ja ajattelevia. Epäempaattisia itserakkaita pedoja !

   • Älä yleistä, en ole itse ainakaan sellainen 😥


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13704
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9652