Pormestari ei ole ajan tasalla

Anonyymi

Tampereen pormestari huomasi vasta nyt, että väestö vanhenee, työpaikat katoaa ja verotulot vähenee, joten täytyy lisätä veroprosenttia, nostaa sähkön, veden, jäte, tontin vuokraa, ym.ym. Vastako nyt sai ahaa elämyksen, kun minäkin tiesin sen jo 15v sitten. Tampereen kaupunki on karkoittanut vientiteollisuuden naapurikuntiin tai ulkomaille, joten nyt on työttömiä ennätysmäärä, vanhuksia ja juopottelutapahtumia koko kaupunki täynnä ja koko kesän. Pelkillä tapahtumilla ei kaupunki elä, eikä rakentamisella, kun työmäilla puhutaan muuta, kuin suomea, sekö on työllistämistä. Jari, TRE

24

105

  Vastaukset

  • Edellinen pormestari aloitti jo rahojen haaskauksen. Ja sen rummuttamisen että Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki jonka vetovoimaa ratikka nostaa. No onphan sitten saatu tänne roudattua kaikkien muiden maakuntien työttömät ja narkkarit.

  • Väestö vanhenee yhden vuoden vuosivauhtia.

  • Itse asuin yli 10v hämeenpuiston kupeessa. Viimeisen muutaman vuoden aikana koko kaupunki on muuttunut ihan slummiksi enkä tarkoita pelkästään rakennusmaita. Huumeporukat joita jostain uutisesta luin olevan 5000 huumekäyttäjää tampereella on vallannut keskustan. Rakennukset ja monet paikat on töhritty söherryksillä joka saa kaupungin näyttämään täydeltä slummilta. Keskustorin alue ja puisto on semmoinen ettei sinne viitti jäädä maleksimaan.

   Tampereella ei juurikaan ole mitään tarjottavaa. Keskusta on täynnä kahviloita, ravintoloita ja baareja. Jotenkin on mopo lähtenyt käsistä tämän suuruudenhulluuden kanssa. Areenan esittelyssä herra sanoi että tavoite on jokin suurehko tapahtuma kerran viikossa. Uudet rakennettavat kämpät eivät ole työssäkäyjien palkoilla maksettavia.

   Ympärillä olevat pienemmät kaupungit ja kylät antavat paremman elämännautinnon elämiseen.

  • Tampere vetää nimenomaan työttömiä ja opiskelijoita. Siihen verorahat hupenevat. Ne, jotka ostavat Kansiareenan kalliita lukaaleja, eivät maksa pääsääntöisesti mitään veroa.

   • Miten se on mahdollista?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten se on mahdollista?

    Kysyitkö, miten on mahdollista, etteivät maksa veroa? No näin: ansiotulot voidaan sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin, joiden osinkoa ja korkoja ei veroteta. Myös ns. vakuutuskuorien kautta saatujen tulojen verot voidaan välttää tai ainakin siirtää vuosikausiksi eteenpäin. Muitakin keinoja on, jotka todistavat sen vanhan sanonnan, että raha tulee rahan luo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kysyitkö, miten on mahdollista, etteivät maksa veroa? No näin: ansiotulot voidaan sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin, joiden osinkoa ja korkoja ei veroteta. Myös ns. vakuutuskuorien kautta saatujen tulojen verot voidaan välttää tai ainakin siirtää vuosikausiksi eteenpäin. Muitakin keinoja on, jotka todistavat sen vanhan sanonnan, että raha tulee rahan luo.

    Aika huikeaa. Ei veroteta ollenkaan. Ja kaikki Kannen asuntoihin muuttavat ovat sellaisia?


  • Kumma kun tätä samaa politiikkaa ajavat vasurit, vihreät ja kokoomus. Normaalien ihmisten etu on jäänyt takavasemmalle. Nyt mennään ideologia tai grynderin etu edellä. Tulos on sen mukaista.

   • Jos persut olisi vallassa niin kaikilla olisi miljoona kämppä. Kyllä kaikki olisi maagista ja palvoisimme mestaria kun hän antaa meille jokapäivöisen leipämme


  • Kun vetovauhdissa on vihervasemmisto alkaa kaupungin rappeutuminen. Sama on jo käynyt Helsingille ja Vantaalle. Kamalia lääviä. Paljon rakennetaan mukakivaa joutoporukoille ja se tuo lieveilmiöt kuten huumekaupan mukanaan. No sitten rakennetaan niille omia piikityshuoneita ja jaetaan rahaa paperittomille ja kerjäläisille.

   • Kyllä se on kokoomus joka Treen on pilannut. Ratikka., Kansi Areena, tornitalot... niitähän ne haluavat jotta tänne saadaan jotain kuvitteellisia hyviä veronmaksajia vaikka töitä ei ole. Kämppiä rakennetaan siis rikkaille lähinnä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se on kokoomus joka Treen on pilannut. Ratikka., Kansi Areena, tornitalot... niitähän ne haluavat jotta tänne saadaan jotain kuvitteellisia hyviä veronmaksajia vaikka töitä ei ole. Kämppiä rakennetaan siis rikkaille lähinnä.

    Nuo on ihan kamalia juttuja. Ei olla enää ollenkaan niin kuin oltiin 70-luvulla!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nuo on ihan kamalia juttuja. Ei olla enää ollenkaan niin kuin oltiin 70-luvulla!

    Silloin elettiin maltillisen kehityksen aikaa. Se oli viisasta


  • "Lyly sanoo valtuuston edessä, että kunnallisveroihin tarvitaan roima kasvu."

   Mutta ratikkaan riittää aina rahaa.

   • Veroja nostetaan ja ratikkaa rakennetaan on Lylyn viesti.


  • On se pahasti tässä ajassa kiinni. Edellisestä en ole varma

   • Ei ole etkä sinäkään. Muut siitä joutuvat käsimään.


  • "Lyly toteaa, että ratikkaa ei saa jättää torsoksi, vaan ratikan rakentamista on jatkettava määrätietoisesti. Pormestari toteaa myös, että ratikan investoinnit vähenisivät vuositasolla toisessa vaiheessa neljäsosaan nykyisestä."

  • Tampere taas kärkisijalla. On vähän kehitytty.

   "Kuntatalouden alijäämä on piinannut Tamperetta vuosia. Suomen suurista kaupungeista Tampere on ensimmäinen, joka nousee kahdenkympin kerhoon. Veroprosentti on selvästi alempi ja jäämässäkin tällä tietoa sellaiseksi muun muassa Helsingissä (18,00), Espoossa (18,00), Turussa (19,50) ja Vantaalla (19,50)." Is 18.11.2019

  • Eikös hän ole käynyt Vaasan ammattikoulun, että varmasti löytyy näkemystä. Tampere tarvitsee juuri tällaisen vahvan johtajan.

  • Tampereen pormestarilta uusi joulubiisi "Lylykaupan häät".

  • Olenko jäänyt jostain paitsi kun ennen Treen valtuuston talousarviokokousta Lyly ja muut vaativat tiukkaa säästöbudjettia ja kuitenkin samassa kokouksessa he( SDP,Vihr. , KOK , Vas . ) päättivät siirtää vanhan tavara-aseman 3 milooonalla Eurolla ja jatkaa ratikan rakentamista ja jonka kustannuksia ei oltu edes laskettu ja lasku ei kyllä jää alle 400 miljoonan?
   Siis veronmaksajien rahoja käytetään täysin holtittomasti ja edesvastuuttomasti.
   Ja mitä sillä homeisella tavara-asemalla ylipäätään kukaan tekee yleensäkkään yhtään mitään?
   3 miljoonaa sen siirtoon!!!!!

   • Sama holtiton taloudenpito jatkuu. Uudet maksujen ja verojen korotukset ovat pian taas edessä. Tätä kansa haluaa.


  • Talousjohtaja Männikkö on kertonut, että Tampereelle muuttaa paljon n. 65-vuotista väkeä. Tämä ei kuulemma haittaa, koska vasta 75-vuotisista alkaa tulla suuria maksuja kaupungille. Lähinnä erikoissairaanhoidon kautta.

   Luuleeko Männikkö, että nuo Tampereelle muuttavat 65-vuotiaat lähtevät täältä pois ennen kuin rupeavat täyttämään 75-vuotta?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   83
   2398
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2201
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   163
   1987
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   95
   1897
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1242