Mielipiteidemme muokkausta?

Anonyymi

Olen tänään muutaman tunnin seurannut Ilta-Sanomien juttua ”Perussuomalaiset esittää jättileikkauksia maahanmuuttoon ja kehitysapuun” ja siihen on mahdollista kommentoida nimimerkeillä. Kovaa tahtia on tullut mielipiteitä, monet tuplinakin joten juuri tämänhetkinen tilanne näyttää 633 mielipidettä mutta tuplat huomioiden jäänee 600 mielipiteeseen.

Se, mistä huolestuin on maahanmuuttajia puolustavien kommenttien katoaminen, sillä ehdin nähdä niitä, peukuttaakin ja kirjoitin eri nimimerkeillä itsekin omia kommenteja mutta myös lainasin vastatessani toisten kommentteihin. Niitä puolustavia (omiani ja muidenkin kirjoittamia) on yllättäin poistettu vaikka yksikään ei ollut IS: n sääntöjen vastainen. Joitakin harvoja enää jäljellä.
Tuli mieleen, että halutaanko lehdessä toimia tällä tavoin mielipiteiden muokkaajana? Onko lehden tarkoitus julkaista enimmäkseen perussuomalaisia kehuvia ja kannattavia mielipiteitä ja antaa siten yksipuolinen kuva lukija- ja kirjoittajakunnasta? Jos näin on, toiminta kyllä kääntyy mainittua puoluetta vastaan kun ihmiset ajattelevat ettei tällainen puolue saa ikinä päästä valtaan.
Vai onko kyseessä perussuomalaisia tukeva lehti joka tällä tavoin haluaa osoittaa, että näin ajattelee kansan enemmistö ja vastaväitteitä ei muka olisi edes tullut?
Niin tai näin, lehden pitää avoimesti tunnustaa väriä jos se haluaa toimia tiettyä ajatusmallia tukien. Suomessa on ennenkin ollut poliittisia lehtiä ja kaikki tiesivät ne mutta neutraalina esiintyvän lehden tulisi oikeudenmukaisuusperiaatteen takia julkaista myös vastakkaiset mielipiteet.
Onko muilla, yleisönosastoja seuraavilla henkilöillä vastaavia havaintoja jostain lehdestä?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat mediassa äänessä vähän joka paikassa, kova rummutus on tuonut tulosta ilman pienintäkään näyttöä. Jos persut olisivat päättämässä asioita kuten viime hallituksessa, viime hallituksessa kannatus 8 % johtui kun puolue oli pelkkä apupuolue.

      Soinin persut oli ajoittain kannatuksessa hyvin korkealla pelkällä teatterilla, näin on nyttenkin, väliäkö sillä 3,5 vuotta on pitkä aika huutaa maahanmuuttoa, Halla-aho ei muuta osaa.

      • Anonyymi

        Minä en ainakaan halua tällaista suomeen joten kyllä mahanmuuton tiukentaminen on perusteltua.

        Kriminologi Ruotsin räjähdyksistä: Täysin poikkeuksellista, ei tällaista tapahdu kuin sota-alueilla. Ruotsissa on tehty tänä vuonna jo 102 vakavaa räjähdeiskua.
        https://yle.fi/uutiset/3-11049393


    • Anonyymi

      Ketkä ovat sitten propagandan uhreja ja ketkä eivät. Tuolta näkee mitä puolue ajaa.

      https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

      Perussuomalaisten ajatuksia (PS:n vaihtoehtobudjetti 2020): Kansallismieliseen ja oikeudenmukaiseen politiikkaan kuuluu vähäosaisten, sairastuneiden ja syrjäytyneiden suomalaisten auttaminen. Koska työtä tekevien ja veroja maksavien kansalaisten osuus suhteessa muihin pienenee ikääntymisen ja vähäisen syntyvyyden takia, täytyy raha kohdentaa entistä tarkemmin oleellisiin kohteisiin. Perussuomalaisten mielestä näitä ovat suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapsiperheet, sairaat ja vammaiset. Lääkkeiden omavastuun poistaminen pienituloisilta ja pienituloisimpien työeläkeläisten asemaa on korjattava. Ei kuulosta minun korvaani kovinkaan pahoilta ajatuksilta.

      • Anonyymi

        Perussuomalaiset ovat ainoa puolue jolla on vähänkään selkärankaa yrittää järkeistää maahanmuuttopolitiikkaa. Muut puolueet pelkäävät muun maailman paheksuntaa ja mielensä pahoittajia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarvitsee vain laittaa telkkarin päälle tai lähteä kotiovesta pihalle, niin mielipiteisiin yritetään vaikuttaa yhdellä sun toisella menetelmällä.

    • IS:n keskusteluista poistuu myös perussuomalaisia tukevia mielipiteitä. Nyt kyse voi pikemminkin johtua siitä että "tuuli on kääntynyt", Ruotsin kokoomus on pyytänyt anteeksi ruotsidemokraateita heidän maahanmuuttokriitisyyden arvostelemista. Jos tarkastelee eri maiden turvallisuusindeksejä, niin Venäjälläkin jopa pääkaupungissa Moskovassa on huomattavasti korkeampi turvallisuusindeksi kuin Tukholmassa ja koko Ruotsista puhumattakaan. Todella vakavaksi piti asioiden Ruotsissakin mennä ennekuin havahduttiin siihen mitä ollaan tekemässä. Monikaan ei varmaan tiedä että Afrikanunionin maat olisivat myös tarjonneet turvapaikan josta olisi ollut mahdollista palata kotiin sotien loputtua, mutta länsimaiden olisi tarvinut tukea joitain maita.

      • Anonyymi

        Totta. Ei se yhdessä yössä tuollaiseksi ole mennyt vaan Ruotsi on päässyt tuohon tilaan vuosikymmeniä kestäneen, aivan liian löysän maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Ruotsin ja Suomen poliisivoimat ovat tietoisia asiasta.

        Tällaista on ruotsalaispoliisien arki jengiväkivallan ytimessä – varoittavat nyt Suomea
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1cbed316-1224-4206-aeb5-0313ff487488

        Poliisit huolissaan Ruotsin kehityksen rantautumisesta Suomeen: Väkivalta poliisia kohtaan raaistunut – ”Herättäisiin tähän nyt”
        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc4aed88-a5e9-4031-aca1-3a0c80029e52

        Toivoa voi että myös poliitikot heräävät todellisuuteen.


    • Anonyymi

      Teitä on huijattu !!!
      Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka ei tajua valtiontaloudesta mitään.
      Sen ainoa "agenda" on rasismi. Persuja äänestää ihmiset, jotka ei osaa omilla aivoilla ajatella. Persuthan ei pysty maahanmuutolle mitää tekemään,
      mutta ne haluaakin vain tyhmien äänet, että saavat itselle hyvät liksat,
      oppositiossa istumisesta yli 7000 euroa/kk ja 3,5 miljoonaa puoluetukea vuodessa.
      Kyllä niillä rahoilla elelee hyvin ja jaksaa jauhaa rasismisoopaa hönöille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe