Aihe

Lieksan tukipiste, outoa toimintaa

Anonyymi

Kyseisen paikan johdolla ei ole mitään käsitystä työllisyysprojektin pyörittämisestä. Osa saa tulla mihin vuoroon tahtoo, osa taas ei. Kyllä jokaiselle pitää työnjohdon määrätä mitä vuoroa tekee. Meille tuli tuolla oppinu työläinen töihin, tuli milloin huvitti. Potkut siittä seurasi. Lieksan tukipiste pannaan.

32

365

  Vastaukset

  • Ei kai tolla puljulla ole oikeasti muuta tarkoitusta kuin vain sievistellä virallisia työttömyyslukuja?

   • Muistilista kuntouutavassa työtoiminassa

    Muistilista kuntouttavan työtoiminnan järjestäjälle1.Kuntouttavatyötoiminta ei ole työsuhde, vaan sosiaalipalvelu. Sen tavoitteena on työllistymi-sen edistäminen ja elämänhallinnan parantaminen, ei taloudellisenvoiton tuottaminen. Kuntout-tava työtoiminta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaalle mielekkääksi ja riittävän vaativaksi.2.Kaupunki toimii kuntouttavan työtoiminnan järjestäjänä, ja palvelunjärjestäjän ja kaupungin välille laaditaan sopimus kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä3.Asiakkaat kuuluvat kaupungin tapaturmavakuutuksen piiriin aktivointisuunnitelmassa sovittu-jen työtehtävien ja työaikojen osalta. 4.Palvelunjärjestäjä vastaa tarvittavien suojainten hankkimisesta ja työturvallisuusmääräysten noudattamisesta, ja ottaa halutessaan vastuuvakuutuksen.5.Kuntouttava työtoiminta ajoittuu arkipäiviin. Asiakkaan viikoittainen aika kuntouttavassa työ-toiminnassa on 1-4 päivää, ja päivittäinen kesto 4-8h.6.Kuntouttava työtoiminta toteutetaan palvelunjärjestäjän tiloissa tai muussa työympäristössä.
    Asiakkaan on selvitettävä poissaolo ja palattava työtoimintaan heti asioinnin päätyttyä.2.Asiakkaan on sovittava poissaolot etukäteen palvelunjärjestäjän kanssa.Sovittuja vapaita voi pitää 30 arkipäivää kalenterivuodessa. Päivät, joina toimipiste on suljettuna,lasketaan sovituiksivapaiksi.3.Päivien tekeminen etukäteen sisään on mahdollista vain poikkeustapauksissa ja etukäteen so-vittunapalvelunjärjestäjän harkinnan mukaan.4.Yli 3 päivän sairauspoissaoloista asiakkaan tulee toimittaa palvelunjärjestäjällelääkärintodis-tus, lyhemmistä riittää terveydenhoitajan todistus. 5.Luvattomia poissaoloja ei voi tehdä takaisin, vaan palvelunjärjestäjän tuleeilmoittaa eteenpäin. Kuntouttava työtoiminta keskeytyy lain mukaan viimeistään 5 peräkkäisestä luvatto-masta poissaolosta.6.Palvelunjärjestäjä seuraa asiakkaiden työssäoloa ja ilmoittaa poissaoloista:


  • Ei kai tuosta porukasta kukaan oikeasti työntekijöitä etsi???

   • Onko tuossa hommassa millainen rahanjako kyseessä, kenellä on paras palkka? Ei ainakaan työntekijöillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko tuossa hommassa millainen rahanjako kyseessä, kenellä on paras palkka? Ei ainakaan työntekijöillä.

    Kyllä Korpelan Arvilla on aina paras palkka!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Korpelan Arvilla on aina paras palkka!

    Onko Arvikin kommunisti?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Arvikin kommunisti?

    Arvi on viherpunikkipersu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko tuossa hommassa millainen rahanjako kyseessä, kenellä on paras palkka? Ei ainakaan työntekijöillä.

    Tässä rahanjako kun ollaa kuntouttavassa ja elämänhallinat retuperällä
    Syrjäydyneiden toimenpide

    Välitystili on sosiaalitoimen toimenpide, kun henkilön rahaliikenne annetaan sosiaalitoimen työntekijän hoidettavaksi. Se on tarkoitettu ihmisille kun on vaikeuksia hallita omaa rahankäyttöään.[1] Välitystilin tarkoituksena on, että asiakkaan saamat etuudet ja tulot maksetaan sosiaalitoimelle, joka hoitaa esimerkiksi vuokran maksamisen ja muut elämisen kannalta välttämättömät menot asiakkaan puolesta. Etuudet voidaan jättää sosiaalitoimelle kokonaan tai laskujen jälkeen jäljelle jäävä osuus voidaan antaa asiakkaan itsensä käytettäväksi. Välitystilin asiakkaaksi pääsemiseksi vaaditaan painava syy yksin elävän ihmisen kohdalta toistuva maksujen jääminen rästiin alkoholismin tai muun syyn tähden.


   • Kukapa etsii oikeita työntekijöitä jos työnantaja haluaa valita sopivan ja työasenne kohdillaan työttömistä ei löydy ominaisuuksia. Työelämä vaatimukset ovat koventuneet työttömillä ei ole mahdollisuutta työllistyä oikeisiin töihin. Jokaiseen työpaikkaa vaaditaa hyvää ulkonäköä jopa siivoojilta. Kuntouttava työtoiminta sopii hyvin orjapajassa, työtoimintakeskukset jne. johon ulkonäköä ei vaadita. sinne kelpaa läskikin, kaksoisleuka, persevä työtön kuka työantaja viitsii katsoa pienisilmäistä pyöreäkasvoista rimpsuiitaa joka ei ole työllistynyt koskaa rumille löytyy kuntouttavasta


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukapa etsii oikeita työntekijöitä jos työnantaja haluaa valita sopivan ja työasenne kohdillaan työttömistä ei löydy ominaisuuksia. Työelämä vaatimukset ovat koventuneet työttömillä ei ole mahdollisuutta työllistyä oikeisiin töihin. Jokaiseen työpaikkaa vaaditaa hyvää ulkonäköä jopa siivoojilta. Kuntouttava työtoiminta sopii hyvin orjapajassa, työtoimintakeskukset jne. johon ulkonäköä ei vaadita. sinne kelpaa läskikin, kaksoisleuka, persevä työtön kuka työantaja viitsii katsoa pienisilmäistä pyöreäkasvoista rimpsuiitaa joka ei ole työllistynyt koskaa rumille löytyy kuntouttavasta

    Kukin saa olla oman näköisensä. Ei me kaikki olla mitään filmitähtiä, ulkonäölleen ei kukaan voi paljoakaan mitään.
    Eipä ole kaksisen näköisiä eräät julkkiksetkaan, jotka restauroivat naamaansa, muutamat ihan suorastaan kuin hirviöitä.
    Ei ole olemassa rumaa ihmistä, jokaisessa on jotain kaunista ja sehän riittää, kun tekee työnsä hyvin.


  • Työllisyysprojekteja on ollut Lieksassakin kaikenlaisia, jo monta kymmentä vuotta. Niin muissakin kaupungeissa kaikenmuotoisten rakennerahastojen turvin. Hankkeilla pyritään auttamaan vaikeaa työllistymistilannetta eri tavoin. Valitettavaa kuitenkin se, että nämä hankkeet usein työllistävät ainoastaan näiden hankkeiden vetäjät aidosti. Kaikin tavoin loppuraporteissa kaunistellaan projektin hyödyllisyyttä, ja sen saavutuksia pyritään liioitellen korostamaan, unohtaen hankkeiden varjopuolet. Monesti on ollut esillä esim., että hankkeet vaikeuttavat ja vääristät jo olemassa olevaa tervettä yritystoimintaa.

   Kokonaishyötyä ei liene kukaan objektiivisesti tutkinut.
   https://www.rakennerahastot.fi/

   • Joba-hanke jossain hullulassa honkalampi turhat hankkeet ei työllistä ketään on vain ajanvietettä työttömille työllisyysprojekteja vauhdittamo vain viuhattamo. Parasta kuntoutusta työtötmälle on oikea työsuhteinen kuin leikkiminen läksyjen lukeminen laaditaa läksypäiväkirja kuin ekaluokkaiselle lapselle


   • Hallitus harjoittaa ihmiskauppaa työttömillä halpaa työvoimaa käytetää hyväksi eri verukkeilla te-toimistot kunnat sosiaalitoimistot ovat saannet tehtailla työttömiä miten haluaa ällistyttävälllä tavalla 9 euron palkalla ilman työsuhteita

    Työttömien kannattaisi pitää puoliaan

    " Suomalaisessa arjessa ihmiskauppa on yleisimmin seksuaalista hyväksikäyttöä, työvoiman hyväksikäyttöä,

    Tästä asiasta vaietaan, ei tunnusteta, eikä paljon puhuta.
    Suomessa harjoitetaan ihmiskauppaa työttömillä, joita käytetään hyväksi ilmaisena työvoimana yrityksissä valtion myötävaikutuksella.
    Työttömiä uhataan karenssilla, jos työtön ei suostu työharjoitteluun, palkattomaan työkokeiluun, kuntouttavaan työtomintaan ynnä muuhun vastaavaan.
    Tämä on selvää ihmiskauppaa, vaikka asia yritetään kiistää ja kieltää.
    Mitä muuta se on, kuin ihmiskauppaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus harjoittaa ihmiskauppaa työttömillä halpaa työvoimaa käytetää hyväksi eri verukkeilla te-toimistot kunnat sosiaalitoimistot ovat saannet tehtailla työttömiä miten haluaa ällistyttävälllä tavalla 9 euron palkalla ilman työsuhteita

    Työttömien kannattaisi pitää puoliaan

    " Suomalaisessa arjessa ihmiskauppa on yleisimmin seksuaalista hyväksikäyttöä, työvoiman hyväksikäyttöä,

    Tästä asiasta vaietaan, ei tunnusteta, eikä paljon puhuta.
    Suomessa harjoitetaan ihmiskauppaa työttömillä, joita käytetään hyväksi ilmaisena työvoimana yrityksissä valtion myötävaikutuksella.
    Työttömiä uhataan karenssilla, jos työtön ei suostu työharjoitteluun, palkattomaan työkokeiluun, kuntouttavaan työtomintaan ynnä muuhun vastaavaan.
    Tämä on selvää ihmiskauppaa, vaikka asia yritetään kiistää ja kieltää.
    Mitä muuta se on, kuin ihmiskauppaa.

    mennään kaikki ysieurolaiset lakkoon! Koko Suomi pysähtyy....ei.


  • Nuorten työpaja ainoa oikea tapa ohjata työhön. Turha näitä työnvieroksujia ohjata, niille aurausviitan laittamista ja tienvarsien raivuuta sossu tukien eteen.

   • Turhaa olisi yhteiskunnanmaksaa sitten elämistäkään jos ei ole työhaluja. Kyllä nälkä auttaisi työhaluja löytymään.


   • Kyllä kunnon kotikasvatus ja hyvä koulutus kaikilla sektoreilla ovat parempia avaimia kansakunnan hyvinvointiin. Jos ko. työpajat ovat yleensä tarpeellisia, on syytä pohtia, onko joku mennyt pieleen.
    Ja nyt on jo vuositolkulla pohdittu, että pieleen menee, ja pahasti. Tilannetta ei paranna se, että opetusministeri on nuori painos Hertta Kuusisesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Turhaa olisi yhteiskunnanmaksaa sitten elämistäkään jos ei ole työhaluja. Kyllä nälkä auttaisi työhaluja löytymään.

    Tukipiste kuljettaa ruokaa syrjäytyneille kotiin asti miksi ei viitsitä lähteä ruokapöydän ääreen kotinurkista. polttoainekulut autojen ylläpitö maksaa


  • Eikös tuo Tukipiste ole rekisteröity yhdistys? Olisi mukava vilkaista sen kirjanpitoa.

   ”Tilintarkastaja”


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinä "tilintarkastaja".
    Kyllä se on ry. Ja julkista tietoa on myös toimintakertomus 2018.

    http://www.lieksantukipiste.fi/media/toimintakertomus.pdf

    Käyttää koko ajan samaa teille myös niiden tunnettujen on poistettu asiattomasta ilmoituksesta julkai to the best Android kitkat lieksalainen vetää sitä sakkia ja hinnasto Komu tai pienille lapsille ja sinulle kuuluu myös niiden tunnettujen on sitkeälle 81mg taloudessa ja oloissa hissanmaikk


   • Anonyymi kirjoitti:

    Käyttää koko ajan samaa teille myös niiden tunnettujen on poistettu asiattomasta ilmoituksesta julkai to the best Android kitkat lieksalainen vetää sitä sakkia ja hinnasto Komu tai pienille lapsille ja sinulle kuuluu myös niiden tunnettujen on sitkeälle 81mg taloudessa ja oloissa hissanmaikk

    Plääh ääk hihna luistaa jos ei nastat kukkamultaa ja lumikola Komu ja ienet lapset puruimuri laivayhteys Komu ja pienille lapsille 20 000mg psyykelääkettä saattaisi auttaa hissaa vähän, korostan vain vähän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Plääh ääk hihna luistaa jos ei nastat kukkamultaa ja lumikola Komu ja ienet lapset puruimuri laivayhteys Komu ja pienille lapsille 20 000mg psyykelääkettä saattaisi auttaa hissaa vähän, korostan vain vähän.

    Gur yhteyttä koetin eilen ääni kellossa ja soundi ilmestyy joka toinen on erosi Helsingissä niin monet muutkin kuin kukaan muu Komu tai pienille lapsille ja sinu ikinä eikä budjetti hyvin etten keksi mitään väliä sillä onko käyttää toimintansa yhteydessä punaisen Komu tai pienille lapsille ja sinulle kuuluu kommunisti hissanmaikk


   • Anonyymi kirjoitti:

    Gur yhteyttä koetin eilen ääni kellossa ja soundi ilmestyy joka toinen on erosi Helsingissä niin monet muutkin kuin kukaan muu Komu tai pienille lapsille ja sinu ikinä eikä budjetti hyvin etten keksi mitään väliä sillä onko käyttää toimintansa yhteydessä punaisen Komu tai pienille lapsille ja sinulle kuuluu kommunisti hissanmaikk

    Tohtori Hissan vastaanotto on taas auki. Montako milligrammaa laitetaan, ja kannattaa muistaa Komu ja lapset? 😁


   • JokaAlanAsiantuntija kirjoitti:

    Tohtori Hissan vastaanotto on taas auki. Montako milligrammaa laitetaan, ja kannattaa muistaa Komu ja lapset? 😁

    Mistä noita huumehulluja sikiää?


  • Hietanen patistaa vätky työttömiä töihin roskien keräämiseen työllisyysprojektin pyörittäjiä on ollut vuosikymmeniä Pankakosken kierrätyskeskus ilopuroset jne.

   • Kivinen eikä Hietanen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kivinen eikä Hietanen

    Äläpä sotke, Hietasesta on kyse.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äläpä sotke, Hietasesta on kyse.

    Tukipiste on rutiköyhä työpaikka pitää hakea lainaa jatkuvasti palkkatukeen löytyy viranhaltijat päätöksestä täysin tehoton työpaikka taitaa olla menoerä kiinteistökuluineen tuottavuus nollassa. myös Rutiköyhä työtön keräilee tyhjiä tölkkejä. köyhä on entinen sosiaalitoimen etuuskäsittelijä eläke jäännyt pieneksi ja pimahtanut päästää naureskelee itsekseen eli palkat ovat järjettömän huonoja


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tukipiste on rutiköyhä työpaikka pitää hakea lainaa jatkuvasti palkkatukeen löytyy viranhaltijat päätöksestä täysin tehoton työpaikka taitaa olla menoerä kiinteistökuluineen tuottavuus nollassa. myös Rutiköyhä työtön keräilee tyhjiä tölkkejä. köyhä on entinen sosiaalitoimen etuuskäsittelijä eläke jäännyt pieneksi ja pimahtanut päästää naureskelee itsekseen eli palkat ovat järjettömän huonoja

    Sehän om mukavaa jos on kivaa jos naurattaa yksikseen, koska se on silloin varma merkki että on syntymähullu tai on jostain syystä alkanut hihna luistaa pääkopassa?


  • Kuntakokeilut tehostavat TYÖHÖNTUTUSTUMISTA

   Monille vanhoillekin työttömille on ehdotettu "työhöntutustumista"/ 9 e/pvä - Ajatelkaa, että tämmösiä tutustumisia ehdotellaan liki eläkeläisikäisille, joilla on "työhöntutustumista" 40 vuotta takanapäin!! ja te-toimistossa tutustumista yli 40 vuotta vaikeasti työllistyvillä työtötmillä kuntouttavassa työtoiminassa tutustumista yli 8 vuotta ja työelämä valmeuunus tutustumista 2 vuotta

   Ei voi kun nauraa näille nykyajan hössötyksille - ennen vanhaan tuonikäiset 58-60 vuotiaat olisivat jo työttömyysputkessa, vaan eipä enää, kun duunia pitää vaan painaa.

   KUNTAKOKEILUN HÖSSYTYS TULOSSA UUDESTAA muutama vuosi oli pirun tehoton oli

   • Nuo kokeilujen kjeksijät pitäisi laittaa paskatunkiota levittämään ja vahtia haulikon kanssa miten mukavaa on harjoitella paskan levitystä! Jos ei kiinnosta paskanlevitys niin sitten turvalleen siihen tunkioon syömään sitä itseään.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   11179
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5562
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3819
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   95
   3289
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1802