Markkaeuro

Anonyymi

Eu syyttää suomea siitä,että karkotti arabin takaisin,ja sitten ammuttiin.mavi tietää,jos kukaan.lyökää tyhmät päät yhteen!

3

<50

Vastaukset

 • Taas on aloitus yhtä sekamelskaa, ei taida löytyä yhtään selvää ajatusta tuostakaan.
  Ensinnäkin EU ei ole ketään syytämässä.
  Suomi on saanut tuomion EIT:ssä, se taas on Euroopan ihmisoikeustuomioistuin. Sillä ei ole mitään tekemistä EU:n kanssa. Jos mainitaan Eurooppa, niin se ei ole sama kuin EU. EU on Euroopan Unioni, ja Eurooppa taas maantieteellinen alue. EU toki toimii Euroopassa, mutta jo peruskoulun käynytkin ymmärtää normaalisti eron noiden kohdalla.
  Ja tosiaan Suomea ei kukaan syytä, kun on jo tuomittu. Heti kun sakot maksettu, on tuomio lusittu. Syyttämisvaihe oikeudenkäynneissä on aina ennen tuomiota.
  Se että on tehty virheellinen päätös turvapaikkahakijan kohdalla on toki surullista, ja kun virhe on johtanut kuolemaan, se on traagista omaisten kohdalla.
  Sikäli kuitenkin ymmärrettävää, koska siihen aikaan tulijoita oli paljon, ja isolta osin ei turvapaikan hakijoilla ollut perusteita saada turvapaikkaan. Ihmiset noita päätöksiä tekevät ja silloin aina tapahtuu virheitä.
  Varmasti nykyinen sisäministeri tutkituttaa päätöksenteko prosessin ja mikäli virkavirheitä on tehty, siitä seuraa sanktioita. Mikäli kyse on ollut vain inhimillisestä erehdyksestä, niin siitä aikanaan informoidaan.
  Mikäli prosessissa on korjaamisen varaa, niin varmasti siitäkin aikanaan kuullaan.
  Siinä se sitten on. Onko tuosta nyt kummempaa tarvetta parran pärinälle, ei minusta.

  • Olisiko tuo hallinto-oikeus syytteen vaarassa, tehdessään päätöksen!


 • Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on osa Euroopan neuvostoa, joka on Euroopan vanhin ihmisoikeusjärjestö. Järjestöllä ei ole mitään tekemistä EU:n kanssa.
  Suomi on Euroopan neuvoston jäsen. Neuvoston jäsenvaltiot ovat velvollisia panemaan täytäntöön ihmisoikeustuomioistuimen päätökset ihmisoikeussopimuksen nojalla. Eli jäsenvaltioiden on korjattava toimiaan ja mahd. lainsäädäntöään siltä osin kun ne eivät täytä sopimuksen ehtoja. Prosessia valvoo ministerikomitea, joka kokoontuu säännöllisesti tarkastelemaan jäljellä olevien tapausten edistymistä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  135
  5779
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  144
  1049
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  27
  680
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  22
  430