Maksullisen seksin taso 2019 + esimerkki

Anonyymi

Hei,

olen viimeiset 7 vuotta käynyt säännöllisesti maksullisissa ja varmaan muutkin maksullisissa käyneet Suomessa ovat huomanneet, että viime vuosien aikana maksullisten asiakaspalvelun tason laatu on laskenut räjähdysmäisesti Suomessa.

Kaikesta yritetään nykyään pyytää ekstraa ja mikäli otat 100e / 30 min ajan niin monet tytöt ikäänkuin suuttuvat sinulle, koska et ota heiltä pidempää aikaa.

2012-2016 käydessä tosi harvoin joutui käyntiin pettymään. Tytöt olivat iloisia, keskustelivat mielellään kanssasi, ei haitannut vaikka aika venyi hieman 30min pidemmäksi, suuhun ja kasvoille sai laueta ilman ekstra maksuja kun nykyään siitäkin monet pyytää 30e-40e extraa. Tällöin joillain anaaliseksikin kuului perushintaan.

Viimeisin ja toistaiseksi viimeinen käyntini maksullisissa Suomessa oli eilen. Olin paikalla tytön luona klo 18 niin kuin sovittiin. Tytön profiilissa oli pitkä lista
mitä palveluun sisältyi. Sisälle päästyäni oven avasi profiilikuvien mukainen silikonirintainen hoikka blondi. Hän kysyi kuinka kauan haluan viipyä ja sanoin että otin 100e rahaa mukaan joten 30min.

Tyttö vaikutti tässä vaiheessa vielä ystävälliseltä. Kävin nopeasti suihkussa ja tyttö odotti minua makuuhuoneessa alasti. Tämän jälkeen homma muuttui täysin TAAS kerran. Tyttö komensi minut kiukkuisesti makaamaan sängylle, laittoi kortsun päälle ja alkoi ottamaan suihin. Sanoin että mennään 69 johon tyttö kiukkuisesti tokaisi että se on 30e ekstraa, vaikka profiilin mukaan se kuului hintaan.

Noin minuutin suihinoton jälkeen tyttö halusi aloittaa seksin ja jatkuvasti piti kädellä kiinni kalustani etten menisi 5 cm syvemmälle häneen. Hän sanoi minulle kiukkuisesti, että paikat olivat kipeänä ja hänen pillustaan tulevasta voimakkaasta hajusta päätellen hänellä oli myös hiivatulehdus tai vastaavaa.

Minuutti oltiin ensin doggy asennossa ja tyttö halusi vaihtaa asentoa lähetyssaarnaajaan. Noin minuutin päästä pyysin tyttöä tulemaan ratsastamaan päälleni johon tyttö entistä kiukkuisemmin totesi, että koska otin vain 30 min ajan niin siihen kuuluu 2 asentoa ja jos halusin kolmannen asennon niin se olisi 20e ekstraa.

Sanoin tytölle että et maininnut mitään tällaista profiilissasi että kaikki maksaa ekstraa johon hän tokaisi, että minun olisi pitänyt kysyä puhelimessa mitä hintaan sisältyy.

Lopulta kokonaisuudessaan n. 3 minuutin seksin harrastamisen jälkeen suikkari 2 asentoa tyttö käski minun kiukkuisesti laueta, koska aika oli lopussa, vaikka olin ollut vasta 10 minuuttia hänen luonaan.

Tyttö lopetti seksin, alkoi nopeasti runkkaamaan minua ja kun tulin nousi hän nopeasti ylös, heitti paperia syliini ja meni rivakasti vessaan. Olin täysin suivaantunut tässä vaiheessa.

Tyttö käski minun pukea päälleni ja lähteä heti pois. Sanoin, että maksoin 100e 30min ajasta ja olin vasta ollut 15 minuuttia niin minulla ei pitäisi olla kiirettä. Johon hän tokaisi, että 30 min ajasta mm. 10 minuuttia on suihkussa käyntiaikaa, vaikka suihkussa olin alle minuutin.

Tyttö kävi entistä kuumempana, avasi ulko-oven ja huusi että lähde pois täältä niin että koko rappukäytävään riitti ääntä. Itsekin entistä suivaantuneempana puin vaatteita ylleni ja haukuin tyttöä ihmisten ryöstäjäksi ja rumaksi haisevaksi akaksi. Sanoin hänelle myös että älä koskaan enää tule Suomeen uudestaan ryöstämään ihmisiä jotka ovat sinulle mukavia ja maksavat palveluistasi.

Kun lähdin pois niin ovella tyttö aivan yllättäen yritti lyödä minua päähän. Sain estettyä lyöntiä mutta se osui kuitenkin minua silmäkulmaan joka vieläkin hieman punoittaa. Itse tuuppasin voimalla tytön poispäin minusta ja hän piti valtavaa meteliä käytävällä ennen kuin paiskasi oven kiinni.

Mietin onko nykyään tällainen maksullisten tarjoajien mielivaltainen miesten ryöstely täysin sallittua suomessa?

Jos tarjotaan palvelua 100e hintaan 30min ajalla niin eikö silloin ole oikeutettu luvattuun palveluun 30min ajan?

Eikä todellakaan ollut ensimmäinen vastaava tapaus itselläni viime vuosilta.

Kaikki menee yleensä hyvin siihen saakka kun raha on vaihtanut omistajaa ja tämän jälkeen tytön käytös muuttuu täysin kun on saanut asiakkaalta rahat.

Todettakoon tähän vielä että kohtelen aina maksullisia naisia kunnioittavasti jos saan sen mitä on luvattukin. Jos he eivät kunnioita minua yhtään ja haluavat ryöstää minulta vain rahat tulee myös minusta helvetin vittumainen ihminen.

Kaikille teille miehille jotka maksullisia palveluja käytätte Suomessa niin ehdotan kaikille, että lopetetaan yhdessä maksullisten käyttö Suomessa toistaiseksi.

Levittäkää tätä tietoa.

Me miehet myös täällä Suomessa ansaitaan hyvää palvelua vastineeksi rahoillemme. Kävin mm. kuukausi sitten Espanjan lomalla 3 kertaa maksullisen luona ja jokainen kerta oli minulle positiivinen, sain rahallani sen mitä oli luvattu.

Suomeen on tullut viime vuosina liikaa tyttöjä feikkiprofiileilla jotka eivät välitä pätkääkään asiakaspalvelusta vaan yrittävät saada ryöstetyksi miehiltä mahdollisimman paljon rahaa.

21

948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuu mun luo. En oo tosin mikään tyttö enää. Mutta kohtelen ihmisiä hyvin. Ja tolla rahalla saat häärätä koko yön (tai päivän, kuinka vaan sovitaan)

    • Maksan 80e ja saan niin paljon kun vain jaksan ja pystyn

      • Anonyymi

        Sovittu. Missä päin maata olet?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sovittu. Missä päin maata olet?

        Pohjanmaalla entä sinä?


      • Anonyymi
        aarta kirjoitti:

        Pohjanmaalla entä sinä?

        Mä olen Pohjanmaalla myöskin :)
        Tuutko heti?? ;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen Pohjanmaalla myöskin :)
        Tuutko heti?? ;)

        Tänään ei varmaan ehdi mutta jos joku muu päivä sopii niin nähdään, missä päin asustelet?


    • Anonyymi

      Unohdin mainita, että tyttö jonka luona kävin on profiilin mukaan Tsekeistä ja myös esiteltäessämme hän kertoi olevansa Tsekeistä. Juuri mm. Tsekki tytöiltä sai joskus hyvää palvelua, mutta ei enää tänä päivänä heiltäkään kuin todella harvoin.

    • Anonyymi

      Kannattaa ensikerralla maksaa vasta tapahtuman jälkeen ja vain jos sopimus on toteutunut

    • Anonyymi

      Törkeää, eihän ravintolassakaan kohdella maksavaa asiakasta miten sattuu.

      KilttiMies89

    • Anonyymi

      Miks muuten maksulliset pyytää ensin rahat ja vasta sitten "tarjoaa" palveluksen. Eikös se elämässä muutenkin mene niin että ensin pitää tehdä työt ja vasta sitten saa palkan.

      KilttiMies89

      • Anonyymi

        Mm. Thaimaassa on tapana maksaa maksulliselle seuralaiselle vasta aktin jälkeen joka on asiakkaan kannalta paras systeemi. Palvelu on Thaimaassa muutenkin 100 kertaa parempaa kuin länsimaissa. Asiakasta ja hänen toiveitaan kunnioitetaan. Tämän vuoksi en juurikaan viitsi enää länsimaissa maksullisissa käydä, koska täällä nykyään naiset haluavat vain nopeasti rahat ja sinut ulos että voivat ottaa uuden asiakkaan kusetettavaksi.

        Jos länsimaissa ehdotat maksua aktin jälkeen sinun todetaan olevan törkeä, pihi mies ja tulee puhelinta korvaan välittömästi.

        Terv. aloittaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mm. Thaimaassa on tapana maksaa maksulliselle seuralaiselle vasta aktin jälkeen joka on asiakkaan kannalta paras systeemi. Palvelu on Thaimaassa muutenkin 100 kertaa parempaa kuin länsimaissa. Asiakasta ja hänen toiveitaan kunnioitetaan. Tämän vuoksi en juurikaan viitsi enää länsimaissa maksullisissa käydä, koska täällä nykyään naiset haluavat vain nopeasti rahat ja sinut ulos että voivat ottaa uuden asiakkaan kusetettavaksi.

        Jos länsimaissa ehdotat maksua aktin jälkeen sinun todetaan olevan törkeä, pihi mies ja tulee puhelinta korvaan välittömästi.

        Terv. aloittaja

        Yksi syy miksi länsimaissa maksulliset haluavat maksun heti on, että he itse tietävät ettei heidän luvattu palvelunsa todennäköisesti miellytä asiakastaan ja tämän vuoksi heidän olisi jälkeenpäin vaiketa saada asiakkaalta täyttä hintaa vajaasta palvelusta joka poikkeaa siitä mitä ovat luvanneet profiileissaan.

        Kun he saavat sinulta maksun etukäteen pallo on heillä ja he kokevat saavansa päättää miten touhut etenevät maksusta eteenpäin. Jos et noudata heidän tahtoaan käskevät he törkeästi sinun poistua.


      • Anonyymi

        Ihan maksun turvaamisen vuoksi rahat ensin ja sitten seksi, sillä helpompi on jättää maksamatta seksin jälkeen.
        Aloittajan tapauksessa kuulostaa siltä, että tyttö ei voinut hyvin ja möi seksiä pakon edestä (syystä tai toisesta johon ostaja on syytön) ja tällöin usein ns. Laatu ja palvelualttius laskee. Jos huora tekee huoraamista siksi, että pitää siitä niin kyllä se näkyy siinä asiakkaan kohtelussa.
        Seksityö on palvelutyötä siinä missä muutkin aspahommat ja sitä pitää tehdä hyvällä fiiliksellä ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.
        Käyttäkää suomalaisia/ hyvän suomenkielen omaavia huoria ne on ihania, tunnollisia ja palveluhenkisiä. Samalla on varmempaa, ettei huora ole ihmiskaupan uhri, sillä usein on paremmin tiedossa omat oikeudet yms. :)
        T. Kyllä meitä hyviäkin huoria vielä löytyy <3


    • Anonyymi

      Olen myös käynyt useita kertoja maksullisissa ja itsellä samanlaisia kokemuksia aloittajan kanssa monista maksullisen tarjoajista Suomessa.

      Puhelimessa tytöt kuulostavat mukavilta ja luokseen houkuttelevilta. Siinä vaiheessa kun menet tytön luokse ja raha vaihtaa omistajaa tyttöjen käytös muuttuu täysin. Heistä tulee poispäin luotaan työntäviä ja alun alistuminen muuttuu dominoinniksi. Alun hyvä fiilis on tässä kohtaa menetetty. Sinne meni 100e, sait vaatimatonta seksiä ja jäljelle jäi paska fiilis, koska mikään tarjotuista palveluista muualta kopioidussa profiilissa ei pitänyt paikkaansa.

      Tätä ei todellakaan harrasta vain mustaihoiset ja rumat prostituoidut niin kuin voisi kuvitella vaan aivan kaikki 18v viattoman näköisistä tytöistä lähtien.

      Samanlaista taktiikka käyttää turisteja huijaavat ihmisetkin. Ensin ollaan ylimukavia, kaveerataan turistille ja sitten annetaan olemattomasta palvelusta järjettömän iso lasku ja kun turisti ei maksa sitä huijari alkaa räyhätä ja muuttuu väkivaltaiseksi joka saa monet turistit maksamaan laskun tai ainakin suuren osan siitä.

    • Anonyymi

      Samanlaisia kommentteja voisin kirjoittaa. Pahimpia ovat mustat afrikkalaiset. Ottavat rahat eikä saa mitä sovitaan. Vitutti niin että kaadoin litran valoperoolia postiluukusta hetkisen kuluttua. Saattoi hieman häiritä loppuillan aktiviteetteja... 😬

    • Anonyymi

      On siinä mies, kun antaa huoran komentaa itseään.
      Pitää heti antaa ymmärtää kumpi on pomo.

    • Anonyymi

      Kannattaa suosia suomalaista. Itse jätän suosiolla nämä tsekit ym. väliin. Voi toki helmiäkin seasta löytyä, mutta feikkejä ym. kuraa on niin paljon liikkeella että ennemmin skippaan suosiolla.

    • Mitä kautta näin luokatonta palvelua sait? Tai ei tollanen käytös oo ees palvelua, mitä lie...

    • Anonyymi

      RealEscortin kautta olen hakenut prostituoidut Suomessa. Siellä on paljon samoja kuin entisessä sexworkissa. Sexwork oli kuitenkin paljon parempi koska keskustelupalstalla säännöllisesti keskusteltiin hupakoiden tasosta, feikeistä ja siitä kannattaako kyseiseen hupakkoon käyttää lanttiakaan.

      Suomalaisella hupakolla en ole koskaan käynyt enkä käykkään niin kauan kuin pyytävät 150e puolen tunnin ajasta. Ulkomailta tulevat tytöt ovat nuorempia, kauniimpia ja halvempia kuin suomalaiset hupakot.

      Jos suomalaiset laskisivat hinnan 50e / 30min ja 100e / tunti niin voisin harkita.

    • Anonyymi

      Eipä tulisi käytyä noissa vaikka ilmaiseksi luvattaisiin. En luota yhtään näihin. Jossain Helsingin keskustassa öisin pyörivät ovat myös aika vastenmielisiä.

    • Anonyymi

      Olen turhan usein kuullut vastaavia kokemuksia miehillä varsinkin ulkomaan naisista. Itselleni on tärkeää että miehelle tulee rento ja hyvä fiilis, ja edetä sen mukaan mikä tilanteeseen on sopivaa. Ellei nyt ole etukäteen sovittuna jotain kuviota.

      Minun normi taksa on sen 100e/30min tai 150e/tunti. Eikä kyllä kukaan koskaan ole valittanut ja suurin osa tulee uudelleenkin 🤷🏻‍♀️ vaikka olenkin kanta suomalainen ja pyylevämpikin tyllerö.

      -24v punapää

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      442
      2114
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      217
      1839
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1522
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1501
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1253
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1201
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      144
      1192
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1052
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1016
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      97
      1010
    Aihe