Aihe

Ei sitten sosialisteilta löydy ideaa tuottaviin työpaikkoihin?

Anonyymi

Ne tuottavat työpaikat!

Jos hatara muistini oikein kertoo niin hallitusta väsätessään nykyinen pääministeri oli vakuuttavasti sitä mieltä jotta ei lisää veroja mutta lisää tuottavia työpaikkoja jotka sitten tuovat lisää verotuloja ilman verojen korotuksiakin.

Olen jäänyt odottavalle kannalle noiden esitysten suhteen, joilla niitä uusia työpaikkoja houkutellaan perustamaan vaan yhtäkään ideaa tukityöllistämisen lisäksi en ole havainnut. Onkohan jotain mennyt ohi? Kertokaa!

Ainoastaan on joskus joku sanonut työmarkkinajärjestöjen mietiskelevän asiaa mutta jos tuossakin kohtaa oikein muistan, niin Antin ay mafiaystävät ovat enemmänkin keskittyneet entistenkin purkamiseen kuin uusien työsuhteiden luomiseen.

Onko siis täysin metsään mennyttä valita sosialisti katteettomine lupauksineen noin tärkeään toimeen? Eikös nyt jo olisi aika lausua se vanha loitsu: Tulos tai Ulos! Vai eikö alkujaankaan ollut tarkoitus muuhun tulokseen kuin kansalaisten kukkaroiden kansallistamiseen?

Onko totuus omasta joukosta löytyvistä tyhjänpuhujista ja riistäjistä sosialistille liian vaikea asia keskustella?

Koska teidän muistinne mukaan joko sosialistipuolueiden edustajat tai ay mafia ovat luoneet huomattavan määrän työpaikkoja, jos mahdollisia yhteiskunnan verovaroin rahoittamia, ei lasketa?

Kun muistaa Vakuutus Kansa ryhmän ja edistyksellisen OTK:n kohtalot niin ne eivät hyvää lupaa vasemmisto sosialistien työllisyyden lisäämisen kyvyitä. Saman ajan If ja SOK ovat edelleen vallan hyvin voimissaan kuten OP osuuspankkikin vaikka joutuikin sisäistämään teidän syrjänne OP Yhteistuen.

Miksi vasurit ay mafia mukaan lukien kuvittelee olevansa joku osaaja tuolla talouden alueella? Jään oikein ihmettelemään ja toivoisin saavani kerrankin asiallisen vastauksen ja selvityksen niiden aivopierujen sijaan, joita yleensä päräyttelette!

Miten ihmeessä te sitten kuvittelette sosialisminne kanssa pärjäävän jos onnettomuudeksenne jäätte tänne asioita hoitamaan?

Köyhyys, kurjuus, diktatuuri, siinä ne lienevät sosialismin saavutukset!

3

<50

  Vastaukset

  • Diktatuuri ilmeni pääministeri Sipilän muodossa. Kansa sai köyhyyden ja kurjuuden.

   Paljon puhetta, mutta niin vähän sanottavaa.

   Avauduit kuin paatoksellinen kommunisti.

   • Miksi vasurit ay mafia mukaan lukien kuvittelee olevansa joku osaaja tuolla talouden alueella?

    Rikkaus -talouden ja työllisyyden nousu muuntunut köyhyydeksi.
    Taitaa pääsi olla köyhä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vasurit ay mafia mukaan lukien kuvittelee olevansa joku osaaja tuolla talouden alueella?

    Rikkaus -talouden ja työllisyyden nousu muuntunut köyhyydeksi.
    Taitaa pääsi olla köyhä.

    Ei tarvitse olla mikään sosialisti tai punikki nähdäkseen, kuinka hölmöläisen tarinoita nämä sinun "hajatelmasi" oikein ovat.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11232
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5582
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3852
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3293
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1858