Aihe

Olisiko tämä mahdollista jos perussuomalaiset olisivat nyt pääministeri puolue??

Anonyymi

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006313511.html

Tämä ei välttämättä olisi mahdollista jos perussuomalaisista olisi tullut pääministeri puolue (perustelen asiaa sillä että vetovoiman tekijöitä Suomeen tulemiseen ei olisi) (NO PERSEENNE SIELTÄ SOHVALTA YLÖS JA ÄÄNESTÄMÄÄN PERUSSUOMALAISIA 2021 VUODEN KUNTAVAALEISSA JA 2023 EDUSKUNTAVAALEISSA) Muistakaa myös kannattaa perussuomalaisia.

3

<50

  Vastaukset

  • Jussi kysyisi ensin kokoomuksen mielipidettä asiasta.

  • Kyllä on erikoinen on aloittajan "oma todellisuus" jos luulee jonkun rikollisjärjestön välittävän siitä kuka kulloinkin on jonkun maan pääministeri.
   Mikäli persut olisi pääministeripuolue, ne joutuisivat noudattamaan lakeja ja asetuksia ihan samalla lailla kuin kaikki muutkin. Mitään eroa siinä ei olisi.
   Ainoastaan se persujen retoriikka hiljenisi, koska eivät pystyisi ehdottelemaan nykyisen lailla laittomuuksia , koska olisivat suoraan vastuussa puheistaan.
   Mikään ei muuttuisi, paitsi tietysti persujen kannatus vähintään puoliintuisi, kuin hönöt huomaisi, että mikään ei muuttunut.

   • Suomi hyvä loikomis maa. Salakuljetajatkin tienaa tuomalla Ohisalolle elättejä, joita ei palauta!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   5964
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   57
   5043
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   260
   3350
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   59
   2428