Kaupan kassa

Anonyymi

MItä tietoja kaupan kassaneiti näkee tilistäni/minusta kun käytän korttia maksupäätteellä kassalla? Onko eri liikkeillä erilaisia tietoja nähtävänä?

5

120

Vastaukset

 • "MItä tietoja kaupan kassaneiti näkee tilistäni/minusta kun käytän korttia maksupäätteellä kassalla? Onko eri liikkeillä erilaisia tietoja nähtävänä?"

  Mitä päätteellä näkyy on tasoa: odottaa korttia maksupääte.... käsittelee korttia,...
  PIN varmennus / OTA ALLEKIRJOITUS...... Varmennetaan ..... Hyväksytty / Hylätty /// Tiettyjä liikkeellelaskijan toimintaohjeita.

  Eikä tavallinen kuolevainen S-Kassa edelleenkään näe S-tilin saldoa (Visa Debit) / Visa Credit kortin tapahtumia.

  Pääsääntöisesti erilaiset kassat toimii samalla tavalla. Korttia käsittelee vain asiakas.

 • Hienoa! Kiitos! Minä kun luulin että kassa näkee, jos kortilla on myös toinen omistaja plus lapsia ja kotiosoitteen. Aika ikävää, jos kassa voisi katsella ajankuluksi myös viimekuun ostokset: kortsut yms. Sitten kassaneiti hakisi tiedot vielä vuoden ostoksista: kortsut: 300 pakettia/v.

 • Kassa näkee yllättävän paljon.

  Kassapäätteeltä näkee esim seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen (mies, nainen, kissanainen, lentokone tai hiekkalaatikko), kotiosoitteen, työpaikan osoitteen, tyttönimen, kissan/koiran nimen, lasten syntymäajat sekä sen mitä söit eilen illalliseksi ja tänään aamulla.

 • Mulle kävi niin, että kassa laittoi kaveripyynnön faceen. Et kait se jotain tiesi maksukäöytöksestä.

 • Jotkut naiset väittää, ettei raha merkitse mitään. Kyllä se vaan merkitsee. Molemmat ex-vaimot veivät leijonanosan omaisuudestani. Jos vielä menen kolmannen kerran naimisiin, teen avioehdon.
  Pieni joulutarina:
  Kävin Joulun alla Prisman S-Pankissa nostamassa 200€ seteleitä 12kpl, jotka laitan kirjekuoriin ja annan joululahjoiksi. Pankkineiti näkee kai tiltietoni, koska alkoi keimailla ja flirttailla yhtäkkiä, naimisissa oleva nainen vielä. Alkuun oli ollut aika tympeä, kun saavuin vanhoissa retkuissa paikalle. Olin ollut auttamassa ystävääni remontissa, eikä tietenkään ollut ykköset yllä. En lämmennyt.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1060
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  823
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  401
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  400