Aihe

Kaupan kassa

Anonyymi

MItä tietoja kaupan kassaneiti näkee tilistäni/minusta kun käytän korttia maksupäätteellä kassalla? Onko eri liikkeillä erilaisia tietoja nähtävänä?

5

170

  Vastaukset

  • "MItä tietoja kaupan kassaneiti näkee tilistäni/minusta kun käytän korttia maksupäätteellä kassalla? Onko eri liikkeillä erilaisia tietoja nähtävänä?"

   Mitä päätteellä näkyy on tasoa: odottaa korttia maksupääte.... käsittelee korttia,...
   PIN varmennus / OTA ALLEKIRJOITUS...... Varmennetaan ..... Hyväksytty / Hylätty /// Tiettyjä liikkeellelaskijan toimintaohjeita.

   Eikä tavallinen kuolevainen S-Kassa edelleenkään näe S-tilin saldoa (Visa Debit) / Visa Credit kortin tapahtumia.

   Pääsääntöisesti erilaiset kassat toimii samalla tavalla. Korttia käsittelee vain asiakas.

  • Hienoa! Kiitos! Minä kun luulin että kassa näkee, jos kortilla on myös toinen omistaja plus lapsia ja kotiosoitteen. Aika ikävää, jos kassa voisi katsella ajankuluksi myös viimekuun ostokset: kortsut yms. Sitten kassaneiti hakisi tiedot vielä vuoden ostoksista: kortsut: 300 pakettia/v.

  • Kassa näkee yllättävän paljon.

   Kassapäätteeltä näkee esim seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen (mies, nainen, kissanainen, lentokone tai hiekkalaatikko), kotiosoitteen, työpaikan osoitteen, tyttönimen, kissan/koiran nimen, lasten syntymäajat sekä sen mitä söit eilen illalliseksi ja tänään aamulla.

  • Mulle kävi niin, että kassa laittoi kaveripyynnön faceen. Et kait se jotain tiesi maksukäöytöksestä.

  • Jotkut naiset väittää, ettei raha merkitse mitään. Kyllä se vaan merkitsee. Molemmat ex-vaimot veivät leijonanosan omaisuudestani. Jos vielä menen kolmannen kerran naimisiin, teen avioehdon.
   Pieni joulutarina:
   Kävin Joulun alla Prisman S-Pankissa nostamassa 200€ seteleitä 12kpl, jotka laitan kirjekuoriin ja annan joululahjoiksi. Pankkineiti näkee kai tiltietoni, koska alkoi keimailla ja flirttailla yhtäkkiä, naimisissa oleva nainen vielä. Alkuun oli ollut aika tympeä, kun saavuin vanhoissa retkuissa paikalle. Olin ollut auttamassa ystävääni remontissa, eikä tietenkään ollut ykköset yllä. En lämmennyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722