Yrityksen perustamisopas sivutoimiselle yksinyrittäjälle

Anonyymi

https://www.theseus.fi/handle/10024/262543
"Sivutoiminen yrittäminen on lähtökohtaisesti päätoimista yrittämistä riskittömämpää, joten sitä voi kokeilla päätoimista yrittämistä rohkeammin. Sivutoimisen yksinyrittäjän on kuitenkin huomioitava, että hänellä on päätoimensa ohessa rajattu määrä aikaa yritystoiminnan harjoittamiseen, ja lähtökohtaisesti yrittäjän on tehtävä kaikki yrityksessään yksin. Näistä syistä sivutoimista yritystoimintaa on suositeltavaa alkaa harjoittamaan yksityisenä elinkeinonharjoittajana, koska se on hallinnollisesti yksinkertaisin yritysmuoto. Yritysideaa voi myös ensin testata kevytyrittäjänä ennen oman yrityksen perustamista. Sivutoimisessa yrittämisessä on lisäksi huomioitava, että suuret sivutoimiset tulot voivat estää henkilön sosiaaliturvatukien saannin tai kasvattaa päätoimisen palkansaajan tuloveroprosenttia."

1

<50

Vastaukset

 • Aivan surkea tekele

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1300
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  952
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  508
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  436
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  390