Aihe

Onkos Lieksassa kuultu jo nissanismista?

Anonyymi

Joensuu palstalle on levinnyt protestiaate nissanismi. Siinä nissanistit vastaavat turhiin urputusviesteihin omalla tyylillään. Ismi syntyi erään henkilön valitettua sumuvalojen käytöstä ja valkoisesta nissanista joka ohitti hänet liikenne ympyrässä.
Hyvä että turhanitkijöille on löytynyt vastavoima.

5

90

  Vastaukset

  • Anna olla. Toinen kerta kun yrität tänne. Lieksaa et saa ainakaan sinä tartutettua moisella nissanin typeryydellä. Täällä on hissa ja upeet asiantuntijat.

   • Juu, ja Joenni palsta on aivan sama räkälä nykysin kun lieksankin., ja jos aikonnaan kävinni Jokelassa. Oi niitä ikoja, siis eis ee majitalo kiskaan ennää palaa.


  • Mitä hittoa. Puolipahoja ja ruosteisia nissaneita sitä on molemmissa puolissa, ja ihanni liikaa. Mersuja sitä olla pits, ja bemareita.

  • Ai siellä Joen kikale, täällä upea Liksa. Liksan Lieksan liksauttavat tiettää kyllä miten yhet Joen hömpät ojennettahan.

  • Täällä on valloillaan datsunismi!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   5521
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   49
   4337
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   240
   3061
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   47
   2132