Kustannussopimuksen jälkeinen hljaisuus

Anonyymi

Kustannussopimus on kirjoitettu pienen, mutta laadukkaan kustannusyhtiön kanssa ja nyt on ollut monta kuukautta täysi hiljaisuus kustantajan suunnalta. Tiedän toki että kustantaja on todella kiireinen ja julkaisuun on vielä puoli vuotta aikaa, mutta vähän alkaa jo hermostuttaa. Muutaman kerran on sopimuksen jälkeen nähty pikaisesti kirjallisuustapahtumassa ja viestitelty. Kantta silti jo suunnitellaan. Mutta silti. Hermoilenko turhaan? Mahtaako kirjan julkaisu siirtyä? Kokemuksia?

2

93

  Vastaukset

  • Olette viestitelleet ja kantta on suunniteltu, siis mikä hiljaisuus? Kustantaja julkaisee kirjan ja kirja on valmis, joten mistä pitäisi viestitellä?

  • Mikä saa sinut epäilemään, että kirjan julkaisu siirtyisi? Onko kustantaja sanonut jotain sellaista? Ymmärrän hermoilun ja ajattelun että "kaikki voi mennä pieleen", mutta en näkisi suurta huolta, jos kansi on tekeillä, olet tavannut kustantajaa ja viestitellyt hänen kanssaan, niin en kovin suuresti olisi huolissaan hetken hiljaisuudesta. Malttia. Voithan sinä laittaa viestiä kustantajallesi, että olet hieman hermona, ehkä saat jonkun rauhoittavan vastauksen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Omakotiasujien ahdinko syvenee.

   190.000 kotia lämmittää vielä talonsa öljyllä mutta hallitus kaavailee korottavnsa lämmitysöljyn hintaa veroilla. Kokonaispäästöistä vain 2 % tulee ko
   Maailman menoa
   297
   9314
  2. Ministeri Ohisalo haihattelee kreikka pakolaisilla, kun Suomessa...

   ..on ihmisilllä hätä. Kun illalla menee ns. "piritorille" Helsingin sörnäisissä ,oli siellä pultsaria ja narkomaania, nuorta juoppoa jne. samassa on m
   Maailman menoa
   291
   8476
  3. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   265
   4881
  4. Tappo porissa

   Torstaina siis tapettu kohukaunotar
   Pori
   43
   1587
  5. Kuvaile kaipaamasi

   henkilön seksuaalista energiaa:
   Ikävä
   74
   477