orkonkadun rivarin

Anonyymi

huoltoyhtiö mokaa jatkuvasti. tänään virallinen liputuspäivä,ei taaskaan liputusta. täytyy varmaan julkaista kyseisen yhtiön nimi, jottei mikään taloyhtiö erehdy sitä palkkaamaan-

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kannata tehdä asiasta ongelmaa.

    • Anonyymi

      ongelman on tehnyt huoltoyhtiö joka saa palkan tekemättömästä työstä.

      • Anonyymi

        Ongelma on lukutaidoton ja ymmärtämätön aloittaja. Elää omissa luuloissaan. Juttuhan käsitelttiin jo viikko pari sitten.


    • Anonyymi

      juttu on käsitelty vasta sitten kun huoltoyhtiö tekee työn josta sille maksetaan. asiaan palataan seuraavana liputuspäivänä mikäli tarvetta ilmenee.

      • Anonyymi

        Sama aloittaja ei ole vieläkään oppinut lukemaan tai hoitamaan yksinkertaisiaakn perusasioita. Ota selvää äläkä urputa täällä!


    • Anonyymi

      virallisena liputuspäivänä lippu nostetaan salkoon, jopa vähemmällä älyllä olevan pitäisi näin yksinkertainen asia tajuta.

      • Anonyymi

        Ei muuten nosteta. Katseleppa joskus hiukan ympärillesi. Äläkä sinä ikinä arvostele toisten älykkyyttä tai tajuamista. Et tietysti tätäkään vielä tajua, mutta ehkä joskus.


    • Anonyymi

      ainakin meillä kaupungin vuokratalossa orkonkadulla suomenlippu nostetaan salkoon liputuspäivänä. saman kadun kahdessa rivarissa näyttää tosiaan olevan erillainen käytäntö.

      • Anonyymi

        Suurin osa kiinteistöistä nostaa lipun salkoon ihan säiden mukaan. Ei kukaan terve eikä sairaskaan omakotitalossa asuva nosta lippua salkoon sadepäivinä. Olisi lipun häpäisyä.


    • Anonyymi

      siinä vaan on se pikantti ero, että omakotitalon asukas ei myöskään maksa liputti, tahi ei. kerros, ja rivari asukkaat maksavat huoltoyhtiölle liputuksesta se kun on sopimuksessa sovittu. huoltoyhtiö joka ei liputa maksusta huolimatta on irtisanottava jos ei tänään niin viimeistään huomenna.

      • Anonyymi

        Osta joskus oma asunto-osake, niin opit jotain asunto-osakeyhtiöden toiminnasta. Ei vuokralaisilla ole mitään käsitystä tai tietoa mistään.


    • Anonyymi

      orkonkadun rivarin kannattaisi poistaa koko lipputanko, tahi lopettaa taloyhtiön hallitus. näin surkeata toimintaa en muissa kohteissa ole huomannut.

      • Anonyymi

        Mikä sinä olet ketään arvostelemaan mistään? Et tiedä asiasta yhtikäs mitään. Jatkat kuitenkin urputustasi. Hanki oma lipputanko ja nosta lippusi siihen tai pyydä joltakin lipputangpn omistajalta lupa. Yksinkertaista. Olet kuitenkin saamaton luuseri, joten jatkat muiden syyttämistä ongelmistasi.

        Lue aikaisemmat vastaukset. Myös muista ketjuista.


    • Anonyymi

      hyvä taloyhtiö huolehtii , että liputus tapahtuu asiallisesti. ilmeisesti kuulut kyseisen yhtiön hallitukseen, tahi peräti huoltoyhtiöön. kommentit ovat sitä luokkaa. onneksi moisella moraalilla varustetut ovat harvinaisia.

      • Anonyymi

        Kuten on jo moneen kertaan todettu ja käynyt ilmi, sinä et tiedä etkä ymmärrä asiasta yhtikäs mitään. Liputus on suurimmassa osassa asunto-osakeyhtiöitä täysin turhaa osakkaan kannalta. Naapurit ja sosiaaliturvan varassa elävät vuokralaiset voivat ola eri mieltä. Heidän mielipiteillään ei tosin ole mitään merkitystä.

        Pienessä alle kymmenen asunnon yhtiössä liputus voi maksaa pahimpina pävinä paljon yli 20 e/osakas. Siis yksi kerta. Oletko valmis maksamaan tämän? Sama juttu monissa muissa ulkopuolisilla firmoilla teetetyissä pikutöissä. Eivätkä huoltoyhtiöt itse edes tee suurta osaa heiltä tilatuista töistä vaan teettävät ne jollakin toisella firmalla. Kaikki perusuu rahastuksen maksimointiin. Asunto-osakeyhtiön hallituksen tehtävä on rahastuksen minimointi.


    • Anonyymi

      Taloyhtiöissä on muutakin ajattelun aihetta kuin liputus.

    • Anonyymi

      meidän taloyhtiö on tehnyt sopimuksen, mihin kuuluvat kaikki työt lumen luonnit, hiekoitus, myös liputus. mistään ei makseta erikseen , vaan kokonaishinta on sovittu euromääräisesti. mitään valittamista ei ole ollut,lippukin nostetaan aina kun kuuluukin. pieni huoltoyhtiö on yleensä paras. naapurissa on lassila tikanpojat, elikkä laiskat, ja tyhmät. lumenaurausta saa odottaa kolme päivää, kun firma ahnehtii kiinteistöjä lisää, vaikkei pysty vanhojakaan töitä hoitamaan ajallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4723
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4562
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      617
      4168
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3117
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2671
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2203
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2153
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      220
      2152
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1765
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe