Aihe

orkonkadun rivarin

Anonyymi

huoltoyhtiö mokaa jatkuvasti. tänään virallinen liputuspäivä,ei taaskaan liputusta. täytyy varmaan julkaista kyseisen yhtiön nimi, jottei mikään taloyhtiö erehdy sitä palkkaamaan-

17

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kannata tehdä asiasta ongelmaa.

  • Anonyymi

   ongelman on tehnyt huoltoyhtiö joka saa palkan tekemättömästä työstä.

   • Anonyymi

    Ongelma on lukutaidoton ja ymmärtämätön aloittaja. Elää omissa luuloissaan. Juttuhan käsitelttiin jo viikko pari sitten.


  • Anonyymi

   juttu on käsitelty vasta sitten kun huoltoyhtiö tekee työn josta sille maksetaan. asiaan palataan seuraavana liputuspäivänä mikäli tarvetta ilmenee.

   • Anonyymi

    Sama aloittaja ei ole vieläkään oppinut lukemaan tai hoitamaan yksinkertaisiaakn perusasioita. Ota selvää äläkä urputa täällä!


  • Anonyymi

   virallisena liputuspäivänä lippu nostetaan salkoon, jopa vähemmällä älyllä olevan pitäisi näin yksinkertainen asia tajuta.

   • Anonyymi

    Ei muuten nosteta. Katseleppa joskus hiukan ympärillesi. Äläkä sinä ikinä arvostele toisten älykkyyttä tai tajuamista. Et tietysti tätäkään vielä tajua, mutta ehkä joskus.


  • Anonyymi

   ainakin meillä kaupungin vuokratalossa orkonkadulla suomenlippu nostetaan salkoon liputuspäivänä. saman kadun kahdessa rivarissa näyttää tosiaan olevan erillainen käytäntö.

   • Anonyymi

    Suurin osa kiinteistöistä nostaa lipun salkoon ihan säiden mukaan. Ei kukaan terve eikä sairaskaan omakotitalossa asuva nosta lippua salkoon sadepäivinä. Olisi lipun häpäisyä.


  • Anonyymi

   siinä vaan on se pikantti ero, että omakotitalon asukas ei myöskään maksa liputti, tahi ei. kerros, ja rivari asukkaat maksavat huoltoyhtiölle liputuksesta se kun on sopimuksessa sovittu. huoltoyhtiö joka ei liputa maksusta huolimatta on irtisanottava jos ei tänään niin viimeistään huomenna.

   • Anonyymi

    Osta joskus oma asunto-osake, niin opit jotain asunto-osakeyhtiöden toiminnasta. Ei vuokralaisilla ole mitään käsitystä tai tietoa mistään.


  • Anonyymi

   orkonkadun rivarin kannattaisi poistaa koko lipputanko, tahi lopettaa taloyhtiön hallitus. näin surkeata toimintaa en muissa kohteissa ole huomannut.

   • Anonyymi

    Mikä sinä olet ketään arvostelemaan mistään? Et tiedä asiasta yhtikäs mitään. Jatkat kuitenkin urputustasi. Hanki oma lipputanko ja nosta lippusi siihen tai pyydä joltakin lipputangpn omistajalta lupa. Yksinkertaista. Olet kuitenkin saamaton luuseri, joten jatkat muiden syyttämistä ongelmistasi.

    Lue aikaisemmat vastaukset. Myös muista ketjuista.


  • Anonyymi

   hyvä taloyhtiö huolehtii , että liputus tapahtuu asiallisesti. ilmeisesti kuulut kyseisen yhtiön hallitukseen, tahi peräti huoltoyhtiöön. kommentit ovat sitä luokkaa. onneksi moisella moraalilla varustetut ovat harvinaisia.

   • Anonyymi

    Kuten on jo moneen kertaan todettu ja käynyt ilmi, sinä et tiedä etkä ymmärrä asiasta yhtikäs mitään. Liputus on suurimmassa osassa asunto-osakeyhtiöitä täysin turhaa osakkaan kannalta. Naapurit ja sosiaaliturvan varassa elävät vuokralaiset voivat ola eri mieltä. Heidän mielipiteillään ei tosin ole mitään merkitystä.

    Pienessä alle kymmenen asunnon yhtiössä liputus voi maksaa pahimpina pävinä paljon yli 20 e/osakas. Siis yksi kerta. Oletko valmis maksamaan tämän? Sama juttu monissa muissa ulkopuolisilla firmoilla teetetyissä pikutöissä. Eivätkä huoltoyhtiöt itse edes tee suurta osaa heiltä tilatuista töistä vaan teettävät ne jollakin toisella firmalla. Kaikki perusuu rahastuksen maksimointiin. Asunto-osakeyhtiön hallituksen tehtävä on rahastuksen minimointi.


  • Anonyymi

   Taloyhtiöissä on muutakin ajattelun aihetta kuin liputus.

  • Anonyymi

   meidän taloyhtiö on tehnyt sopimuksen, mihin kuuluvat kaikki työt lumen luonnit, hiekoitus, myös liputus. mistään ei makseta erikseen , vaan kokonaishinta on sovittu euromääräisesti. mitään valittamista ei ole ollut,lippukin nostetaan aina kun kuuluukin. pieni huoltoyhtiö on yleensä paras. naapurissa on lassila tikanpojat, elikkä laiskat, ja tyhmät. lumenaurausta saa odottaa kolme päivää, kun firma ahnehtii kiinteistöjä lisää, vaikkei pysty vanhojakaan töitä hoitamaan ajallaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5423
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2145
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1964