Tällä palstalla on ilmeisesti yksi äärivasemmistolainen

Anonyymi

joka näkee natseja ja fasisteja kaikkialla, selvästi ei ole terve ihminen.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hänen pitäisi varmaan laittaa silmälaput silmilleen, niin sittenhän hän ei huomaisi teitä natseja eikä fasisteja yhtään missään?

    • Aloitus puhuu palturia.
      Palstalla on muutama oikeistolainen, jotka tulkitsevat toista maailmansotaa fasismin näkökulmasta. Fasismi syrjäytti porvarillisen demokratian sekä suhtautui vihamielisesti työväenliikkeeseen.
      Nämä palstan oikeistolaiset pyrkivät leimaamaan liittoutuneet konniksi ja fasismin puolella sotineet sankareiksi.
      Näinhän ei voi olla. Kapitalismin kriisi synnytti toisen maailmansodan.

      Äärioikeistolaisuus on nousussa pitkin Eurooppaa. Jokaisen tervejärkisen tulee suhtautua ilmiöön vakavasti. Aikaisemmin fasismin hampaissa oli juutalaisuskoiset, tänään se on korvattu sota- ja ilmastopakolaisilla.

      • On juuri sama asia Partacusi onko punafasisti tai se harmaa vaihtoehto. Tulos on sama, toisin ajattelevat eivät ole edes ihmisiä ja niitä saa kohdella miten hyvänsä. Saa tappaa, kiduttaa pitää piikkilanka-aitauksessa mielin määrin.

        Sen sijaan me porvarilliset fikummat työläiset olemme sitä joukkoa joka ei edes pissi noihin päin vaan pyrimme luomaan hyvinvointia johon punafasistit ainakaan eivät edes halua osallistua koska se vie heidän kannatustaan, komuloisille eli punafasisteille kun kelpaa vain kurjuus koska he kuvittelevat ihmisten pyytävän heiltä apua.

        Tuota apuahan ei koskaan tule saamaan mutta paratiisi luvataan joskin se on pelkkää unelmahöttöä heidän tapauksessaan.

        Sinä Partacusi vallan unohdat komuloisten juutalaiset joilla vain oli eri määritelmä, kun sakufasistit määrittivät juutalaisensa nenän muodosta niin punafasistit tekivät sen ajatusmaailman perusteella, joka tosin lienee epävarmempi konsti mutta kun ei ole niin tarkka niin sekin onnistuu varmuuden vuoksi menetelmällä.

        Miksi Partacusi aina unohdat noiden kahden fasismin yhteistyön jonka vuoksi Suomikin joutui sotaan mukaan ilman omaa syytään?


      • Anonyymi

        Toista maailmansotaa voi tulkita ihan rauhassa - asia ei muuksi muutu. Ko. sota on dokumentoitu juurta jaksaen joka puolelta edestakaisin. Tässä yhteydessä voidaan todeta, että myös tällä palstalla esiintyy myös henkilöitä, joilla on varsin omaperäisiä näkemyksiä 2. maailmansotaan liittyvistä tapahtumista. Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa nimimerkki Partacus, joka kivenkovaa väittää vuonna 1944 tehtyä asekätkentää "asevarkaudeksi". Ko. väitehän on tietysti aivan potaskaa.


      • Anonyymi

        "Palstalla on muutama oikeistolainen, jotka tulkitsevat toista maailmansotaa ......"

        Epäilemättä näin on. Tulkitsijoita on monenlaisia. Esim. Partacus on rakentanut ko. sodasta oman versionsa. Siinä Neuvostoliitosta on tehty vanhoista neukku-elokuvista tuttu kolhoosi-näkymä, jossa aurinko paistaa ja haitari soi. Ihmiset ovat terveitä ja hyväntuulisia. Ja tekevät ankarasti töitä kolhoosin ja Stalinin hyväksi. Partacus uskoo kaiken neukku-propagandan ja enemmänkin - koska hän haluaa uskoa.


    • Anonyymi

      Fasismin hampaissa oli seksuaalisesti toisenlaiset mm. homot. Natsit kaasuttivat kymmeniä tuhansia homoja kuoliaiksi. Suomessa Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit kieltävät homojen ihmisoikeudet.
      Monet eurooppalaiset äärioikeistolaiset puolueet haluavat kieltää homojen oikeudet.
      Fasismia tai ei mutta yhtymäkohta Hitlerin Saksaan on selvä.

      • Ne nuo Moskovan komut taan niitä väärin ajattelevia laittoivat miljoonittain päivältä!

        Onko mielipiteen vuoksi tappaminen suotavampaa kuin syntyperän vuoksi?

        Tuiota varmaan teidän pitää ajatella!


      • Anonyymi

        No miksi sinä kommari sitten itse tuet homoja vihaavia ääri-islamisteja? Koita nyt päättää oletko homojen puolella vai et.


    • Anonyymi

      Tällä palstallla vierailevat persukirjoittajat ovat hyökänneet työväenliikettä vastaan leimaten heiksi jopa Vihreän puolueen edustajat.
      Saksan fasismi tuhosi ensi töikseen kommunistisen puolueen ja pisti jäsenet keskitysleireihin. Siitä alkoi natsien rakentama keskitysleirien saaristo. Lopulta natsit lakkauttivat parlamentin kokonaan ja SS:stä tuli todellinen lainsäätäjä, tuomaristo ja vanginvartijakopla.

    • 178 kilometriä pitkä kapearaiteinen rautatie alkoi Hyrynsalmelta ja kulki Suomussalmen ja Taivalkosken kautta Kuusamoon. Kenttärataa olivat rakentamassa venäläiset sotavangit, puolalaiset pakko-otetut työvelvolliset ja saksalaiset rangaistusvangit. Olot ratatyömaalla olivat kurjat ja saksalaiset julmia, jonka takia rata sai kansan keskuudessa nimen Kuoleman rata. Radan piti kulkea Hyrynsalmelta aina Kiestinkiin asti, mutta viimeistä rataosuutta Kuusamosta Kiestinkiin eivät saksalaiset ehtineet toteuttaa sodan käännyttyä Lapin sodaksi. Vetäytyessään saksalaiset tuhosivat osan radasta.
      http://www.taivalkoski.fi/palvelut/kenttarata

      Rehdit suomalaiset häpeävät aikalaisia porvaripoliitikkoja. Ei ritä, että Rytin hallitus luovutti natseille juutalaisia tuhottavaksi. Hyrynsalmen-Kuusamon kenttärata oli yhtä helvettiä rakentajille. Siellä porvariemme natsiliittolaiset eivät sumeilleet ihmisoikeuksilla, kun vankeja rääkättiin.
      Pian rauhanteon jälkeen natsiliittolaiset alkoivat tuhota Pohjoista Suomea polttaen jopa kirkkorakennuksia ja kokonaisia kapupunkeja.
      Rehdit suomalaiset häpeävät näitä natsien hirmutekoja puolustelevia. Heille isänmaa ei merkitse mitään.
      Palstalla jotkut, luultavasti perussuomalaiset, liputtavat tunnusta raahata punikkeja saunan taa. Kansalaissodan termistössä se tarkoittaa suojeluskuntalaisten joukkomurhaa vangittuja punakaartilaisia, siviilejä ja jopa lapsia kohtaan.
      Kuoleman rata ei koskaan saapunut Kiestinkiin viemään sotatarvikkeita liittoutuneiden tuhoamiseksi. Ilman Suomen tekemää rauhaakin natsit olisivat hävinneet.

      Kapitalistien äärimmäisen valtaideologian tuhot suomalaisten psyykessä vaikuttavat vieläkin. Fasismille ei tule antaa valtaa.

    • Suomi sai kärsiä paljon liitosta saksalaisen fasismin kanssa.

      Saksan natsit kehittivät silloiset keskitysleirit vallan varmistamiseksi.
      Suomi rakensi Itä-Karjalaan natseilta kopsatun keskitysleirijärjestelmän. Sinne joutui suomalaissyntyisistä kommunistit, neuvostovirkailijat ja venäläisväestö lähes kokonaan. Nämä olivat siviilejä. Sotavangit tuotiin enemmän Suomeen työvangeiksi.
      Keskitysleirien kohtalokin tiedetään, mitä oli suunniteltu voittoisan fasismin jälkeen.
      Natseilta opitun rotu-opin mukaisesti kaikki ei-suomalaiset olisi tapettu tai ajettu Saksan valloittamalle alueelle. Epäsuotuisina myös vasemmistolaiset olisi tuhottu.

      Tällainen liittoko edusti demokratiaa? Haistakaa persut home.
      Liittoutuneet edustivat demokratiaa.

    • Anonyymi

      Huomaatteko kuinka sekaisia nämä kommarit ovat, he jauhavat edelleen jostain maailmansodasta ja natseista. Sen lisäksi he kuvittelevat, että kaikki muut täällä on jotain persuja, luulotauti vaivaa selvästi.

      Hankkikaa parempi lääkitys.

      • Anonyymi

        Niin ovat. He haluavat estää 30-luvun natsien paluun perustamalla oman Gestapon, oikeuslaitoksen ja aloittamalla mielipidevainot ja kirjaroviot. Hyvin on hanke etenemässä. Ironista todellakin!


      • Anonyymi

        Kommarit ovat häiriintyneitä tyyppejä.


    • Anonyymi

      Nyt on näemmä jälleen muistutettava Partacusta ja muita kommunismidiktatuurin puuhastelijoita siitä tosiasiasta, että Neuvostoliitto ja Saksa solmivat elokuussa 1939 keskinäisen liittosopimuksen, joka oli askel kohti maiden yhdessä toteuttamaa Puolan valtaamista, mikä oli samalla koko toisen maailmansodan aloitus Euroopassa.

      "Päivä jolloin maailma muuttui - Hitlerin ja Stalinin sopimus määritti Suomenkin kohtalon"

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/11/paiva-jolloin-maailma-muuttui-hitlerin-ja-stalinin-sopimus-maaritti-suomenkin

      Vallattuaan Puolan liittolaiset juhlivat voitonparaatein saavutustaan.


      "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/


      https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

      Liittolaisuus Saksan ja Neuvostoliiton välillä oli niin konkreettinen, että Neuvostoliiton ulkoministeri Vjatšeslav Molotov moitti ankarasti Hitlerin aseellisia vastustajia, kutsuen näitä "järjettömiksi" "rikollisiksi".



      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:


      NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON
      1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO



      Neuvostoliiton ulkopolitiikasta
      Kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M. Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939.

      Toverit kansanedustajat"

      -

      "Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyä tai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

      http://www.histdoc.fi/historia/molotov_31101939_fi.html


      Suomen osalta toinen maailmansota alkoi 30. marraskuuta 1939 puna-armeijan hyökätessä koko rajan pituudelta.

      Josif Stalinin määräys puna-armeijalle oli koko Suomen miehittäminen, ja maamme alistaminen Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjaksi.

      "Stalinin 105 häpeän päivää – eli tarina siitä, miten pieni Suomi nöyryytti neuvostodiktaattorin


      Stalin lähti 1939 Suomen valloitukseen torvet soiden, mutta talvisodasta tuli Neuvostoliiton johtajan kenties suurin häpeänäytelmä, joka ei mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaisesti."

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5912a6e0-1439-4d4d-a52e-acfee6acb9a8

      Myttyyn menivät Stalinin ja Otto "Suomensyöjä" Kuusisen rikolliset suunnitelmat, eikä koko Neuvostoliiton kommunismikyhäelmää enää ole, ja sehän se kyrsii suomalaisia kommunisteja vielä nykyäänkin.

    • Jälleen persukoplan jäsen toistaa yhtä ja samaa prosyyria, jolla yrittää pestä natsit ihmisyyden vastaisista rikoksista ja puhdistaa suomalaiset fasistit sen liittoutumisesta Saksan fasismin kanssa.

      Yhtäläisyydet Perussuomalaisten (ja muiden äärioikeistolaisten) ja Saksan fasistien kanssa:
      - Molemmilla rotuoppi, jossa valkoiset eurooppalaiset muiden yläpuolella, Saksan germaanit ensin natseilla, etninen suomalainen erivärisen yläpuolella.
      - Molemmilla heteroista seksuaalisesti poikkeavien viha.
      - Molemmilla kaikenlaisen työväenliikkeen ja demokraattisen porvariston viha.
      - Molemmilla suuren johtajan oppi.
      - Molemmilla taipumus väkivaltaan jo ennen valtaantuloa. Natseilla SA-järjestö suojeluskuntalaisena pahoinpitelyjärjestönä. Perussuomalaiset vasta synnyttävät propagandallaan väkivaltaa mutta myös ovat yrittäneet perustaa väkivaltajärjestöjä.
      - Molemmilla propagandassa eri mieltä olevien parjaaminen valheilla. Perussuomalaisilla valhepropagandan teko alkaa ylhäältä johtavien persujen toimesta.
      - Molemmilla valheiden toisto on yhtäläistä. Valhetta toistetaan satoja kertoja ja toivotaan esittäjän uskovan siihen sekä kuulijoiden tai lukijoiden. Ei suostuta faktaperäiseen arviointiin. Missä tahansa persut esiintyvät, tämä trendi näkyy.
      - Molemmilla uskonnollispoliittinen perusrunko ideologiassaan. Kaitselmus kanssamme ja se käskee tuhota etnisesti väärännäköiset mutta myös homot, vammaiset, ateistit, marxilaiset. Perussuomalaiset liittävät epäihmisten joukkoon "vihervasemmistolaiset", joilla se tarkoittaa demokraattisia porvareita. Perussuomalaisille vammaiset ovat enimmäkseen kurjalistoa, joka joutuu tukeutumaan Kelan toimeentulotukeen.
      - Molemmat tukevat sotilaallista varustautumista. Sillä molemmat vetoavat demokraattiporvareihin vaikuttaakseen isänmaallisislta. Sodan hyväksyminen ja sotilaan uhri isänmaallisuuden merkkinä. Perussuomalaiset leikkaisivat sosiaaliturvaa muita porvareita enemmän saadakseen lisää sotakoneita.

      Listasta ehkä puuttuu jotain. Tässä selvimmät, jotka on suoraan luettavissa heidän propagandastaan. Yksityiskodissa lipevä työväen nuoleminen propagandakeinona työväenhenkisyydestä eli palkkatyöläisten harhauttamisesta.
      Työläisten tulisi muistaa Sipilän hallituksen alkuvaiheet, jolloin Perussuomalaiset päätekijänä lähtivät taistoon ammattiliittojen nujertamiseksi. Palstalla persuja tukevat viestijät esiintyvät naama verissä ammattiliittoja vastaan.

      Demokraattisten porvareiden tulee ymmärtää fasismin vaaran olemassaolo. Kokoomus on alkanut nuoleskella persupuoluetta alaosastokseen. Kokoomuksen rahaporvarit ottavat mielellään persujen työväenliikkeen vihan avukseen. Persut hoitavat työnjaossa fyysisen työväenliikkeen tuhoamisen. Kokoomuksen rahapamput ottavat työväen hattu kourassa kerjääviksi oikeudettomiksi työntekijöiksi ja antavat palkaksi muruja persuylimystölle.

      • Anonyymi

        Jälleen reilut 75 vuotta sitten päättyneeseen sotaan jämähtänyt Partacus jatkaa päättymätöntä jankkaustaan. Mutta eipä tuo jankutus näytä kommareita juurikaan auttavan -kannatus on kadonnut olemattomiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen reilut 75 vuotta sitten päättyneeseen sotaan jämähtänyt Partacus jatkaa päättymätöntä jankkaustaan. Mutta eipä tuo jankutus näytä kommareita juurikaan auttavan -kannatus on kadonnut olemattomiin.

        Jos kommunistit, eivätkä natsit, olisivat saaneet vallan Saksassa olisi samat sodat ja sotarikokset tehty punalipun alla.


      • Anonyymi

        "Fasismin vaara" on aika lailla pelkkää potaskaa, johon Partacus on jämähtänyt kiinni. "Fasismin vaara" on Partacukselle epäilemättä myös jonkinmoinen ihan oikeiden asioiden korvike - kun SKP:lle on käynyt niinkuin on käynyt. Eli SKP on poistettu puoluerekisteristä ja on saatu vaaleissa 0.1 %:n kannatus. Pako jonnekin 80 - 100 vuoden takaiseen menneisyyteen ja satujen maailmaan auttaa irti ikävästä todellisuudesta.


    • Anonyymi

      Ei se ole poliittinen henkilö, se on sairas. Alkujaan ranuan einari, nykyään hluuseri..

      Aika vaikeasti sairas tyyppi.

    • Anonyymi

      Vastaväittäjät sortuvat parjaukseen. Eivät kykene kommentoimaan asiallisesti.
      Arviossa persuismista ei ole mitään väärin sanottu.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi on kuollut ja kuopattu.
        Hyvä kun muistutit siitä.


    • Anonyymi

      "Yhtäläisyydet Perussuomalaisten (ja muiden äärioikeistolaisten) ja Saksan fasistien kanssa:
      - Molemmilla rotuoppi, jossa valkoiset eurooppalaiset muiden yläpuolella, Saksan germaanit ensin natseilla, etninen suomalainen erivärisen yläpuolella."

      Kyllä näin se on. Kiistattomasti.
      Persupropaganda näiltä osin on iljettävää.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11083702
      Halla-aho kysyi Ohisalolta, meneekö ulkomaalaisten turvallisuus suomalaisten turvallisuuden edelle. Ohisalo vastasi Halla-aholle, ettei ihmisiä pitäisi oikeusvaltiossa asettaa vastakkain.
      Kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) eduskunnan suullisella kyselytunnilla Helsingissä 14. marraskuuta.

      Manipuloidussa videossa Ohisalon vastaukseksi Halla-aholle on leikattu osa Ohisalon vastauksesta Veronika Honkasalon (vas.) kysymykseen, joka koski eri asiaa.
      Väärennetyssä videossa Ohisalo näyttää vastaavan, että hallitus pitää kiinni siitä, että ulkomaalaisten turvallisuus menee suomalaisten edelle.

      Niinpä niin. Persuismin kriitikon näkemys on muutettu toisenlaiseksi, ihmisiä jakavaksi rotuopiksi. Truvallisuuden kannalta kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia sen suhteen.
      Persuismin rotuoppi yhdistyi valehteluun politiikassa. Göbbbelskö asialla!!!!!!

    • Persuismi.
      Poliittinen valehtelu. Vaitiolokin voi olla valehtelua.

      Timo Soini nosti persuja eu-vastaisuudella kertomatta juuri lainkaan, miten EU vaikuttaa työntekijöiden asemaan. Tosin EU tukee kansainvälisiä sopimuksia ammattiliittojen oikeuksista mutta Soini oli hiljaa oligarkkikapitalismin vahvistumisesta.
      Halla-aho on lähes lakkauttanut EU-arvostelun ja lähentynyt puheissaan nato-kapitalismia. Kosiskelu Kokoomuksen tueksi on selviö. JHA lopetti puheet Perususomalaisista työväenpuolueena - siinä suhteessa rehti.
      Englannin Brexit lopetti Perussuomalaisten eu-kritiikin. Huhtasaari ja Hakkarainen hoitavat äärioikeiston mukana euparlamentissa "mamu siellä, mamu täällä jorinoita".

      Halla-aho vaikenee tyystin EU:n sallimaa kansalaisuuden hankkimista rahalla. Ala-tason trollit ovat luultavasti kykenemättömiä ymmärtämään trollattavan sisältöä.
      Usea eu-maa myy isoilla rahoilla (jopa 0.5 milj. euroa) kansalaisuuden. Se takaa samat oikeudet kuin mille tahansa eu:n jäsenvaltiolle eikä ostettu passi edellytä edes ostomaassa käymistä.
      Ison rahan liikemiehet saavat etua eu-passista. Oligarkit niitä ostavatkin. Suurrikollisille mm. huumebisnekselle on suurta hyötyä rahojen uudelleenpesussa

      Perussuomalainen puolue ei nosta oikeita suuren luokan ongelmia esiin. Se näprää yleishuudoilla "mamu paha, paha on mamu". PS ei ole kertonut koskaan pakolaisuuden syistä.
      Persuismi on vähintään äärioikeistolainen trollipuolue ja se on lähes samaa kuin fasismi.

    • Anonyymi

      "No miksi sinä kommari sitten itse tuet homoja vihaavia ääri-islamisteja? Koita nyt päättää oletko homojen puolella vai et."

      ISIS-terroristit uskovaisina jumaluuksiin ovat ihmisvihassa mm. homovihassa Perussuomalaisen puolueen liittolaisia.
      Teikäläiset tukevat kaikkia homovihaa harrastavia liikkeitä. Teikäläiset perustelevat sen sosiaaliskristillisen puolueenne ohjelmassa.
      ISIS tukee homovihasta islaminuskoa. Perussuomalaiset tukevat homovihaista raamattua. Yhteen käydään ja poks.
      Kommunistit tukevat homojen ihmisoikeuksia.

    • Anonyymi

      "Äärioikeistolaisuus on nousussa pitkin Eurooppaa. Jokaisen tervejärkisen tulee suhtautua ilmiöön vakavasti. Aikaisemmin fasismin hampaissa oli juutalaisuskoiset, tänään se on korvattu sota- ja ilmastopakolaisilla."

      Tässä se totuus!!
      Eli jokaikinen tervejärkinen ajattelemaan niillä toimivilla aivoilla ajoissa!

    • Anonyymi

      Eihän ne viherkomukat ole päästään terveitä yksikään.

    • Anonyymi

      Palstalla tosiaan pyörii pari perussuomalaista haukkumassa kaikenlaista työväenliikettä, homoja, vihreitä, demareita. He jopa heittelevät väkivaltauhkauksia.
      Heidän mielestään työläinen on tyhmä ja sen tulee ehdoitta alistua omistajien tahtoon, hyväksyä omistettavan roolinsa. Näidenkin näkemykset ovat lähellä tai peräti fasismin aatetta. Näille kavereille homojen parjaaminen on poliittinen kysymys kuten oli Hitlerilläkin.
      Olisi voinut luulla että fasismin vainoamista homoista olisi jotain opittu mutta ei. Perusuomalainen puolue räikeimmin jatkaa homovihan levittämistä.

    • Anonyymi

      On ase, tuo hluuseri.
      Sillä näkyy vaan olevan suuria m-terveydellisiä ongelmia, saa nähdä kauanko polla kestää...

    • Anonyymi

      tolla hluuserilla menee aina vaan heikommin... näyttää mterveys horjuvan enemmän kuin paljon... saa nähdä kuinka käy... pelkäämme pahinta...

    • Anonyymi

      Persuhomo kiukuttelee kun ei saa ketään persuhomoa parikseen.

    • Anonyymi

      TMTT kertoo ettöä oudon kommarin tilanne on todella paha..

      Ja TMTT jos mikä tietää, mikä on totta ja mikä ei.

    • Anonyymi

      Tällä palstalla toimii kaksi palkattua persutrollia. Ne koettavat syöttää nykysuomelle valkoisen Suomen fasismia sielunruoaksi. Heillä on apunaan jopa kristinuskon raamattu. Halla-aholla raamatullinen rotuoppi, Räsäsellä raamatullinen homojen synnitysoppi. Molemmat jauhavat yhtä ja samaa ihmisyyden vastaisuutta.

      • Anonyymi

        Kommunismi oli "täyttä hevonpaskaa" ja samaa näkyy olevan myös hluuseri.
        Emme silti ota osaa, emmehän ? :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi oli "täyttä hevonpaskaa" ja samaa näkyy olevan myös hluuseri.
        Emme silti ota osaa, emmehän ? :)

        Olet oikeassa, kommunismi on "täyttä hevonpaskaa". Kukaan ei kannata enää tuota hevonpaskaa, se on hyvä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe