Nightwish 100 parhaan joukossa

Anonyymi

13

105

Vastaukset

 • Komea sijoitus vahvassa seurassa.

 • Täytyy postata Lontoon ja Nykin pörsseihin.

 • Toivottavasti yllättävä arvostus ei nouse hattuun ja jalat pysyvät lattiassa.:)

 • Todella "asiantuntevia" toimittajia jos joku PIMPPI yhtye on ykkösenä.

  Onhan nyt "Päiväkodin pihalla" parempi biisi kuin The greatest show on earth.

  Voi hyvää päivää...

  Brouhahahahahahhahahahahaaa!

 • Tuo listaus on aika ällö, kun taitaa sopia korkeintaan 10 siedettävää teosta. Joten Naitwisss mahtuu tai siis voittaa kahden albumin voimin.

  Merkittävämpi listaus onkin sitten jo Soundin Loudwire listaus jossa Nightwish komeilee upeasti Wish I Had an Angel Videon kera. Kerrassaan upeata, näin ne maailmalla noterataan, mmmm.

  • Jos Tarja-ajan jälkeinen Nightwishikin noteerattaisiin jossain. Luulisi, että Floor jo viimein kantaisi yhtyettä eteenpäin, mutta ei. Uusia biisejä odotellessa.


 • Hah, kävin läpi tuota toimittaja poruhkaa joka on tuon listan tehnyt. Suurimmaaksi osaksi jotain ihme hipstereita joille PMMP ja Maustetytöt on kova juttu. Sitten on taas toimittajia metallipuolelta jotka digga deathmetallia tai jotain muuta ihme rääkymistä. Ylivoimaisesti suurin osa pyörii omassa pienessä kuplassaan jonne Nightwish on liian monipuolista ja vaativaa matskua. Ei tuolla poruhkalla ole mitään potentiaalia tehdä yhtään mitään listoja yhtään mistään, hyvä jos pystyvät tekemään ostoslistaa maitokauppareissulle.

  • Niinpä. Suomalaisten musiikkitoimittjien taso ei päätä huimaa.

   Häviävät ammattitaidottomuudessa jopa Rolling Stonen vastaaville


 • Koko albumin kokonaisuudesta kyse. Eihän edes Tarjan Nightwishiä jaksanut kuunnella koko levyä kokonaan. Aina joku paska biisi seassa; dead child's poem, tai se kappale, jossa fake-intiaani jollottaa... :D CMX ja Amorphis ainakin ihan ansaitusti edellä.

  • joo en kanssa kuuntelis mitään Nightwissyä, jos jaksaa yleensäkään kuunnella tuollaista masennusmusaa kuin CMX. Tuntuu jotenkin monipersoonallishäiriöiseltä touhulta tuollainen sekoitus. Pysyttelet vaan ihanteissasi ihan suosiolla ja sitten hiljakseen alat vieroittaa itsesi feikki-inkkari musan juurille kun otat haasteen vastaan. Ei se niin vaikeata ole. Aluksi tuntuu vaan silleen :)


 • Äänestyksen Valitse oma suosikkisi ehdotuksista olen kuullut vain Nightwishin ja Von Hertzen Brothersin kiekot. Kuulemistani mielikkini on Endless Forms Most Beautiful. Autuaasti pihalla olen Suomen musiikkielämästä, kun en tunnista edes suurinta osaa esittäjistä.:)

  • No kuule et menetä juurikaan mitään. Siksikin helppo äänestää kun sopivasti on kolme NW-teosta ja niistäkin voi valita mieleisensä.
   Myönnän pitäväni Battle Beastistä ja Hertzenistä joo, mutta ei ne olekkaan mieleisimpiä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  154
  4225
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4130
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3904
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2878
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1192