Koira-ajokortti saatava pakolliseksi

Anonyymi

Että osaavat hoitaa ja kouluttaa koiraa oikein. Se ei olisi keltään pois, käsittääkseni. Kaikkein vähiten koirilta. Palstalla on puhuttu paljon koira-ajokortista, joka asettaisi koiranomistajille tietyt vaatimukset.

Mm. HESY kannattaa korttia: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/543378da-33e5-428b-8945-3935f42af070 . Miksi kukaan vastustaa, miksei lakia saada aikaan?

3

<50

Vastaukset

 • Antaa Hesyn vaan ihan vapaasti kannattaa. Nehän on muutenkin vähän hei-hei siellä.

  • Kerrotko mikä aloitteessa on vikana, vai oletko vähän hei-hei siellä


 • Mitä pahaa koirat tai omistajansa ovat sinulle tehneet, aloittaja? Me kaikki olemme vastuullisia ihmisiä. Minä ainakin haluan koirani purevan ihmisiä ja toisia koiria, koska se voimaannuttaa minua. Haluan valtaa itselleni ja kärsimystä muille ihan vain oman hyvinvointini vuoksi. Ei se ole keltään pois, että ihmiset voivat hyvin! Pöyristyttävää!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1145
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  871
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  431
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  415