Nurmeksen parhaat asuinalueet lapsiperheelle

Anonyymi

Hei,

muutto Nurmekseen mielessä. Kaksi pientä lasta, toinen tarhassa. Saisiko kysyä teiltä mielipidettä, mikä olisi paras asuinalue noin viiden km säteellä joko Nurmeksen tai Porokylän keskustasta. Mietimme Laamilaa, Hyvärilää, Huuhtia ja Pitkämäkeä.
Meillä on oma pieni yritys, johon riittää työhuone kotona.

Vai asuvatko "lapselliset" mieluiten niin lähellä keskustan palveluita kuin mahdollista? Esim. Puu-Nurmeksessa ja Porokylässä?
Katsellaan tässä myytäviä taloja parhaillaan, ehkä rivitalokin kävisi, kunhan on oma piha ja suht rauhallinen ympäristö.

Kiitos vaan, jos joku jaksaa vastata :)

74

1391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä muuta tänne, mene pois! Emme kaipaa uusia asukkaita!

    • Anonyymi

      En suosittele asunnon ostoa nurmeksesta. Arvo putoaa kuin sputnik taivaalta. Menee ehkä 5 vuotta, ja asuntojen myyntiarvo on täällä pyöreät 0 euroa. Maksat silti juoksevat kulut. Eli arvo menee jo miinukselle.

      Muutenkaan tästä kuntapahaisesta on vaikea keksiä yhtään mitään hyvää. Rehellisesti sanottuna, Nurmes on täysin perseestä ja kuoleva kunta.

    • Anonyymi

      Lehtovaara on varteenotettava vaihtoehto asuinalueena, lyhyt matka joka paikkaan, hyvin rauhallinen , viihtyisä, pien yrittäjiä monen sorttisia paljonkin muitakin, esim. Hannikaisen kadulta vois löytyä kiva kämppä tai Paljakan kadulta.

      • Anonyymi

        En suosittele Hannikaisen katua..eikä paljakan..en lähtisi sinne vaikka ilman saisin asua..itse asun hyvärilän suunnalla..on rauhallinen alue...tervetuloa vaan..


    • Anonyymi

      Nurmes on hieno paikka asua, itsekin muutin aikoinaan etelään mukamas leveämmän leivän luokse, mutta paluumuuttajaksi lähdin ilomielin tänne komeiden maisemien ja mukavien ihmisten pariin takaisin. Monikin haluaa panostaa rauhalliseen asuinympäristöön ja kaikkien palveluiden pariin, niin silloin Nurmeksessa ydinkeskus on paras valinta, kun löytää mieleisensä asunnon.

      • Anonyymi

        Olen asunut vuoden keskustassa..se riitti.
        Piti etsiä vähän kauempaa..löytyi hyvärilässä riviasunto.. rauhallista..luontoa..kaikkea löytyy..


    • Anonyymi

      Mietippä vielä hiukan Nurmekseen muuttoa, täällä ei ole edes kunnon kauppaa. Lieksassa ehkees Lidl ja Citymarket. Nurmeksessa ei lapsille kunnon harjoitus mahdollisuuksia joukkuelajeissa eikä muutenkaan lapsia, syntyvyys nollassa ja kunta muutenkin väärien investointien takia lähi tulevaisuudessa suurissa ongelmissa. P.s sahakin taitaa olla alasajo kunnossa.

    • Anonyymi

      Nurmes ihana ja hieno paikka asua ja ihmiset mukavia kaikinpuolin.

      Tämä laulu on ensisijaisesti ylistys Suomen luonnon kauneudelle. Nurmes ja Pielinen yhdessä ovat yksi esimerkki Suomen luonnon sykähdyttävästä harmoniasta. ... 0:00. 2. Teuvo Oinas - Koivujen kaupunki ... Säv. ja sanat Arvo Palmroth.
      Puu-Nurmes

      Koivuja, jyrkkiä katuja sekä hyvin hoidettuja puutaloja. Puu-Nurmes on idyllinen asuinalue Nurmeksen sydämessä. Kesän vihreys, syksyn värit ja talven huurteiset puut somistavat aluetta ympäri vuoden.

      Puu-Nurmes on historiallisesti arvokas ja asemakaavaltaan suojeltu kohde. Se on yksi Suomen parhaiten säilyneistä puutaloalueista. Pääosa rakennuskannasta on 1880-1930 väliseltä ajalta. Alueelta on komeat näkymät Nurmesjärvelle ja Pieliselle.

      Parhaiten tutustut idylliseen Puu-Nurmeksen alueeseen jalkaisin.

      • Anonyymi

        Sitä sinistä röttelöäkö tarkoitat idyllisellä talolla.?


    • Anonyymi

      Parasta Nurmeksessa on tie, jota pitkin pääsee pois Nurmeksesta! 🤢🤮

    • Anonyymi

      Jos harkitset asunnon ostoa Nurmeksesta niin osta se alueelta Porokylä-Kotiniemi-Laamila. Älä edes harkitse muita alueita! Tuossa on sentään palvelut lähellä, kun muualla on ihan kuollutta.

    • Anonyymi

      Kiitos vain, tänne oli tullut hyviäkin vastauksia!

      Porokylä-Laamila-suunta meitäkin eniten kiinnostaa ja myös kaistale Porokylän ja Nurmeksen välissä Puu-Nurmeksineen.

      Joku tuossa mainitsi jälleenmyyntiarvon. Siitä on toki ollut paljonkin juttua viime aikoina. Uskomme, että Nurmeksen kaltaiset kauniit ja reippaat pikkukaupungit keksivät keinoja saada tarpeeksi asukkaita pysymään/tulemaan. Vaikka paluumuuttajakampanjoilla voi aloittaa ja siitä se lähtee rullaamaan. Kyllä niitä tapauksia on ja lisää tulee. Työelämäkin muuttuu kovaa vauhtia ja uusia yritys- ja etätyömahdollisuuksia ilmaantuu.

      Olkaa tyytyväisiä hienoon kaupunkiinne :)

      T. se alkuperäinen

    • Anonyymi

      Porokylä - Laamila alueen hyöty on aika pieni, koska yleensä ihminen haluaa viettää aikaansa muualla kuin kaupassa tai huoltoasemalla ja muuta sieltä ei löydy, Eikä Nurmeksessa ole yhtään kauppakeskusta, jossa voisi viettää aikaansa vaikka shoppailemalla. Asuinpaikan valintaan vaikuttaa eniten ympäristö kauniine luontoineen ja harrastumahdollisuuksineen. Valintani asuinpaikaksi olisi keskusta harjun molemminpuolisine järvineen ja Itä-kaupunki- Hyvärilä alue matkailukeskuksineen sekä kuntoilureitteineen.

    • Anonyymi

      Nurmes ei sovi kovinkaan hyvin lapsiperheille, koska täällä rehottaa euroopan pahin huumeongelma. Myös gay kansaa on kohtuuttoman paljon!

    • Anonyymi

      Taisi edellisellä kommentoijalla tulla kaupungin nimessä erehdys, lieneekö maakaan sattunut pikku pölyssä oikein, kun noin outoja puhui.

    • Anonyymi

      Ainakin kaupungin vuokrataloissa asustaa paljon nistejä, mielenterveysongelmaisia, juoppoja ja satoja vuosia sopeutumista yrittäneitä. Näistä syntyvä soppa tarkoittaa 24/7 meteliä, tappeluita, rikkoutuneita paikkoja, ammuskelua, ulosteita, roskaamista, jne. Näille pitäisi järjestää yhteinen paikka korpeen. Kasvava susikanta pysyisi myös samassa paikassa.

      • Anonyymi

        Missäs näitä tapahtuu en ole kyllä huomannu yhtään saatikka kuullu tuollaisista on varmaan, jotain urbaanilegendaa ilman todisteita


      • Anonyymi

        En ole nähny yhtään kuvaamisia asukkaita näissä vuokrataloissa


    • Anonyymi

      Autio on Nurmeksen tori, ajoipa ohi milloin tahansa yöllä tai päivällä, arkena tai sunnuntaina, se kertoo jotakin . On varmasti rauhallista asua Nurmeksen keskustassa, tosi rauhallista mutta ne varsinaiset kauppaliikkeet on Porokylällä, alkaa olla ongelmallista päästä eroon keskustan asunnoista kun niitä ei osta kukaan, sama ongelma Lehtovaaran asunnoissa kun ei osta kukaan, Porokylältä voit saada vielä myytyäkin asuntosi kohtuu hintaan jos olet muualle lähdössä, ja se on vähän liioiteltua se paluumuutto, jos joku sattuu muuttamaan Nurmekseen vahingossa niin ei se mikään kansanliike ole , kyllä täällä pikku hiljaa valot sammuu ja meininki on muutenkin epätoivoista, hometaloja vähän malliksi duunaillaan.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti kannattaa muuttaa Nurmekseen, kun vain saa työtä järjestymään, koska asuntojen hintataso on niin alhaalla.. Eläkeläisillehän tällainen rauhallinen ja turvallinen paikkakunta on suorastaan paratiisi, kun kaikki tarpeelinen löytyy pienen matkan sisältä, jos varsinkin keskustasta sattuu löytymään mieleinen asuinpaikka. Lyhyen matkan päästä löytyy hieno uusittu kylpylä ja Hyvärilän matkailukeskus edullisine ruokineen ja golf kentineen Pielisen rantamaisemissa.

    • Anonyymi

      Ihminen ei ole tietokone ja vaikka ei olisi kuin vitonen taskussa, niin tärkeintä on luottaa itseensä niin rahaa löytää aina ilman töitä tekemällä ja sehän työläisiä sit vituttaa.

      Nurmekseen kannattaa muuttaa,mutta töihin tai töitä ei kannata tehdä,koska saman rahan saa kaiken maailman kelan tukien kautta yms.

      Elämä on ihanaa ja KELA maksaa kaiken.

      Työtön onnellinen eläjä ja omaa aikaa jää koko vuorokausi voi nukkua niin pitkään kun haluaa ja valvoa niin pitkään kun huvittaa,koska ei mitään velvotteita.

      Elämä on laiffii”.

      - Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. On monta tyyliä elää. Jokainen saa käsittää oman makunsa mukaan. On hyvä olla oma itsensä eikä pitää kulissia. Silloin ei tarvitse teeskennellä. Kun toinen hyväksyy sellaisena kuin on, se on hyvää elämää.

      "Jokainen tsäänssi on mahdollisuus.”

    • Anonyymi

      Ei todellakaan lapsiperheen, eläkeläisten, ylipäänsä kenenkään kannata Nurmekseen muuttaa ihan huvikseen tai paremman elämän toivossa, totuus on että oikeat työ paikat ovat todella harvinaista herkkua jos et halua höpö hommiin jonnekin kirpputorille pakotettuna. Eläkeläisenä ja vanhempana tarvitset lääkäri palveluja ym... no ne ovat Joensuussa vähintään ei siis Nurmeksessa jos nyt ei lasketa Burana reseptien kirjoitusta, joukkoliikenne olematonta Nurmeksesta minnekään päin.
      Ja matkailussahan mainostetaan hiljaisuuden kuuntelua ssssssshhhhhhh....... sitä kyllä täällä riittää, liian kallista asuntoa kannattaa varoa ostamasta olet muuten velka vanki lopun ikääsi, työttömyys ja kurjuus täällä odottaa tulijaa.

      • Anonyymi

        Hei kukaan ei pakota sinua töihin kirpputoreille ja olet itse tehny sen valinnan,että sinne menit töihin,koska töitä ei ole pakko tehdä ja niihin ei voi pakottaa äly hou missä järki


    • Anonyymi

      Olisi mukava kuulla, missäpäin Suomea se onnellinen elämä odottaa, vai pitääkö Espanjaan muuttaa, taitaa paikat olla vähissä.

    • Anonyymi

      Onnellisuus on asenne kysymys ja sitä ei sulla valitettavasti ole tekstistä päätellen.


      Roosaeveliina

      AJATUKSIA ELÄMÄSTÄ• ELÄMÄNMUUTOS• INNOSTUS• INSPIRAATIO• ITSETUNTEMUS• KAUNEUS, TERVEYS JA HYVINVOINTI• MOTIVAATIO• ONNELLISUUS• UNELMAT
      Asenne on asennekysymys – Näin yksinkertaisesti muutat elämäsi suunnan
      Asennehan on karkeasti määriteltynä joko myönteinen tai kielteinen suhtautumistapa asioihin. Elämässä todella moni asia on asennekysymyksiä. Ja omaa asennetahan on täysin mahdollista muuttaa. Ja on myös hyvin suotavaakin (jos se ei siis ole jo parhaalla mallilla), sillä asenne vaikuttaa aivan kaikkeen. Kun sitä onnistuu muuttamaan, tulee elämästä niin paljon helpompaa, mutta ennen kaikkea laadukkaampaa.

      ”Kaikki, mitä elämässä on tai mitä siitä puuttuu, on seurausta omasta asenteesta” – Paula Immo

      Muuttamalla asennettasi, voit muuttaa koko elämäsi

      Kun sinulla on oikea asenne, stressaat vähemmän, onnistut enemmän ja mikä tärkeintä, uskallat tavoitella sinun unelmiasi. Jos haluat olla rohkeampi, onnistuu se muuttamalla asennettasi ja hyppäämällä oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Elämä alkaa siitä, mihin oma mukavuusalueesi päättyy.

      Voit asenteella myös vaikuttaa siihen, että ajattelet elämän olevan helppoa (vaikkei se aina mene ihan niin) ja, että elämä on ihanaa. Kun valitset positiivisen asenteen, selviydyt myös niistä vastoinkäymisistä paljon helpommin.

      Minä itse päätän joka aamu herätessäni, että tästä päivästä tulee hyvä päivä. Eihän se aina mene niin, mutta jo se aamun asennoituminen positiivisella otteella auttaa suhtautumaan päivän kommervenkkeihin paljon paremmin.

      Asenne on päätösasia. Samoin kuin onnellisuus on myös välillä päätös.

      Voit päättää tänään olla paras versio itsestäsi. Voit päättää olla positiviinen. Voit päättää olla iloinen ja innostunut. Voit päättää olla onnellinen. Kaikki on omasta asenteestasi kiinni.

      Myönteisellä asenteella saat niin paljon ihmeitä aikaan, ettet uskokaan. Se voi myös vaatia harjoittelua varsinkin niinä hetkinä, kun elämä potkii päähän ja kohtaat vastoinkäymisiä toisensa perään. Juttu onkin siinä, että jos niistä huolimatta jaksat ylläpitää myönteistä asennetta, tulet menestymään – mitä tahansa sitten elämässäsi teetkään. Ja kaiken sen jälkeen olet taas entistä vahvempi. Elämä koettelee, jotta voit oppia niistä asioista ja kasvaa ihmisenä kohti unelmiasi.

      Siispä aloita myönteinen asennoituminen asioihin. Aina kun huomaat asenteesi kääntyvän kielteiseksi, etsi asiasta jokin hyvä puoli ja opeta aivosi sen kautta myönteiseen asennoitumiseen.

      Näin muutat elämäsi suunnan

      1. Unelmoi päivittäin ja kirkasta tavoitteesi

      Kun haluat lähteä muuttamaan asennettasi sellaiseksi, että voisit saavuttaa suurimmatkin unelmasi, tärkeää on tietää, mitä ne unelmasi ovat. Yksi ihan loistava keino on tehdä unelmakartta, jonka kiinnität sellaiseen paikkaan, että päivittäin muistat katsoa sitä ja antaa ajatuksissasi huomiota sille, jolloin aivosi alkavat työskentelmään puolestasi. Uskalla myös puhua unelmistasi ääneen. Mitä useamalle rohkenet kertoa niistä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä lähestyt niitä ja ne alkavat kääntyä todeksi. Harva unelma toteutuu yksinoloissa vaan tarvitset luultavasti apua ympäriltäsi eri paikoista ja eri keinoin. Älä siis pelkää kertoa muille ja tarvittaessa myös pyytää apua.

      Näin helposti teet unelmakartan

      Hanki kasa lehtiä tai tulosta netistä kuvia ja tekstejä. Käy niitä läpi ja valikoi joukosta sellaiset, jotka puhuttelevat sinua. Mitä sinä haluaisit elämääsi saada lisää tai täysin uutena? Älä epäröi valikoida myös ”mahdottomalta” tuntuvia asioita. Nyt vain taivas on rajana.
      Hanki kartonki tai voit myös tehdä vaikka kalenterin tai vihkon väliin sivuja tälle. Pääasia, että muistat päivittäin katsoa niitä. Liimaa leikkaamasi kuvat ja tekstit paperille sekä merkitse päiväys jonnekin sopivaan paikkaan.
      2. Tunne itsesi ja tapasi toimia

      Kun haluat muutaa asennoitumistasi ja siten myös koko elämääsi, oleellista on olla kartalla siitä, miten tällä hetkellä toimit ja mistä ne toimintatavat juontavat juurensa. Suosittelen vahvasti erilaisia itsetuntemuksen kirjoja, mutta asian tarkastelu onnistuu myös yksinkertaisesti miettimällä joitain haastavia tilanteita elämässäsi ja pohtia, miten niissä olet toiminut tai yleensä toimisit. Miten samaisissa tilanteissa voisit muuttaa asennoitumistasi siten, että auttaisit itse itseäsi pääsemään juuri sinne suuntaan, mihin unelmasi sinua kutsuvat.

      ”Haastavissa tilanteissa kysymys on yleensä 10 prosenttia siitä, mitä tapahtuu sillä hetkellä, ja 90 prosenttia menneisyydestä. 90 prosenttia käytöksestä on reagointia johonkin menneeseen tapahtumaan.” – Paula Immo

      Onko sinulla kenties jotain uskomuksia itsestäsi?

      Uskotko, ettei asioihin voi tehdä muutosta vaan olet tuomittu olemaan ja kulkemaan juuri siinä pisteessä koko loppuelämäsi, missä nyt olet?
      Uskotko, että et ole tarpeeksi hyvä?
      Uskotko, että tulet kuitenkin epäonnistumaan?
      Uskotko, että et riitä?

    • Anonyymi

      Jatkoa

      3. Hyvästele haitalliset ja sinua turmelevat uskomukset

      Uskotko, jos minä sanon sinulle, että sinä olet hyvä juuri noin? Sinä voit ja on täysin suotavaakin tehdä muutos, jos et ole tyytyväinen siihen missä nyt olet. Sinä tulet rökittämään vastoinkäymiset. Sinä riität. Sinä ihan oikeasti riität!

      Ei kuitenkaan riitä, että minä sanon nämä sinulle, sillä sinun tulee itse myös uskoa niihin. Kyseenalaista omat sinua turmelevat ja unelmiesi tiellä olevat uskomukset. Ala uskoa itseesi ja ihmeiden mahdollisuuteen – vasta silloin voit löytää edestäsi ihmeitä.

      Lisää apua uskomuksiesi nujertamiseen saat täältä.

      4. Valitse tietoisesti myönteinen asennoituminen

      Jotta pääset vielä maaliin asti, on aika ryhtyä vielä sanoista teoiksi eli kun olet tiedostanut omat kompastuskivesi, murtanut vääränlaiset uskomuksesi ja alkanut uskomaan ihmeisiin, on aika vielä toimia sen mukaisesti.

      Aina ei ole helppoa ylläpitää positiivista asennoitumista asioihin, mutta ihan oikeasti se on tiesi eteenpäin. Jos luovutat ja annat kielteisyydelle vallan, voit hyvästellä unelmasi. Älä anna negatiivisuudelle valtaa elämässäsi tai se vie sinut mukanaan.

      Niissä tilanteissa kun mielesi on todella allapäin ja mielesi tekee heittää hanskat tiskiin ja haistattaa paskat koko elämälle, on valittava oikea asennoituminen. On tehtävä päätös – päätös asennoitua myönteisesti. Kuvittele, mitä tekisit sillä hetkellä, jos olisit kaikkivoipaisessa kunnossa ja täynnä badass-asennetta. Voit päättää valita sen positiivisemman asenteen ja hanskojen tiskiin heittämisen sijasta vaikka vilauttaa vähän finkkua elämälle ja tokaista näyttäväsi vielä mihin kaikkeen pystytkään.

      Tähän aivan pakko vielä lainata ihanan Peppiinan lauseita:

      ”Fenix lintu nousee tuhkasta. Vahvat naiset nousee paskasta.”

      Valitse tietoisesti myönteinen asennoituminen
      Tämä hetki ja tämä päivä on tulosta menneisyytesi ajatuksistasi ja teoistasi.

      Jos siis haluat muuttaa tulevaisuutta, ala muuttaa ajatuksiasi ja tekojasi jo tässä hetkessä, juuri nyt ja heti.

      Sinua voisi kiinnostaa myös:

      Tee just sitä, mikä tekee sut onnelliseksi
      5 kirjaa, jotka muuttavat elämäsi
      Eroon energiasyöpöistä – Näin vapaudut negatiivisesta energiasta
      Uskalla olla erilainen, ole sinä
      Pelko on pelkureille

    • Anonyymi

      Tähän päivään kun palataan, niin onneksi Jukolaakaan ei enää ole, joka oli murentamassa kaupungin matkailuelinkeinon antamalla rappeutua lähes lahjaksi saamansa Bompan alueen osaamattomuudellaan. PKO tuli matkailualueen palastajaksi nykyaikaistamalla isolla rahalla kylpylän ja kunnosti muutkin rakennukset rantasaunasta lähtien. Jukolalla oli muitakin erikoisia piirteitä, kun se mielellään oli häivyttämässä pienempiä yrityksiä isojen rahojensa kanssa ja isolla päätäntävallalla, ei taida monikaan kaivata enää kylttejä.

    • Anonyymi

      Nurmesta ei voi missään tapauksessa suositella, varsinkaan lapsiperheille!

    • Anonyymi

      Mulla on ikävä Jukolaa Ennen oli kaikki paremmin.

    • Anonyymi

      Onhan se Jukolan haalima viinakauppa jäljellä, käy sieltä helpotusta suruusi.

    • Anonyymi

      Ihana paikkakunta asua ja mukavia ihmisiä
      Nurmes
      Nykykarjalaista reipasta elämänmenoa ja vieraanvaraisuutta

      Tervetuloa meille!

      Pohjois-Karjalan pohjoisosassa, Pielisen päässä, sijaitsee vireä kaupunkimme Nurmes. Pielisen ja Nurmesjärven välissä kohoava kaupungin keskusta on tunnettu upeasta harjumaisemastaan, uniikista puutaloalueestaan ja tuhansista koivuistaan, minkä vuoksi Nurmesta kutsutaankin myös nimellä Koivujen kaupunki.

      Puhtaan luonnon ja vaaramaisemien tuomien harrastemahdollisuuksien lisäksi alueellamme on tarjota paikallisuutta, historiaa ja kulttuuria. Tule kokemaan alueellamme Bomban karjalaiskylä ja sen upea kylpylä, josta on henkeäsalpaavat maisemat Pieliselle. Tutustu Nurmeksen tapahtumiin, kulttuuritarjontaan ja käyntikohteisiin alempana sivustolla olevista linkeistä. Vauhtia tai hiljaisuutta, tervetuloa meille!

      • Anonyymi

        Olemme myös perustaneet viherteollisuus alueen, takaamme sielläkin täydellisen hiljaisuuden. Ei ainuttakaan yritystä niin voi ihailla avaraa kenttää hiljaisuudessa.


    • Anonyymi

      Loistavaa, viherteollisuusalue, siellähän voi hiljentyä kuuntelemaan sitä kun ei kuulu yhtään mitään, se sopii mainiosti kuvaamaan kaupungin imagoa.

    • Anonyymi

      Tyhjässä viheralueen uudessa hallissakin on nyt kaukolampö, joka odottelee vaikka pikkujoulun viettäjiä ja voisihan se olla vaikka talven aikaan tanssipaikkana, kun Kajaste ei ole käytössä.

    • Anonyymi

      uudet asukkaat ovat tervetulleita.nuorehkoja nais ihmisiä sais tänne myös muuttaa.pois sieltä etelän markkinoilta.

    • Anonyymi

      Nurmeksessa yli 100 omakotitaloa ja asunto-osaketta myynnissä, eli valinnan varaa on lähes kaikissa hintaluokissa, lisäksi menossa ostajan markkinat.

      • Anonyymi

        Siellä missä on palvelut,niin sinne lähelle muuttaa.Sanoohan sen järkikin.Jos on auto ja tykkää olla maalla,niin se on vielä parempi vaihtoehto.


    • Anonyymi

      Itäkaupunki on ihan riittävän hyvä paikka asua!.

    • Anonyymi

      Nurmes karjalan kukoistava kaupunki.

    • Anonyymi

      Elä muuta ainakaan maaseudulle, tai mieti ainakin kaksi kertaa ennen kuin muutat, tässä muutamia mietittäviä asioita, talosta ei kannata maksaa paljoa maaseudulla koska voi olla että et pääse siitä ikinä eroon, tiet on ympäri vuoden huonosti hoidettu ja aurattu, tie asioistahan ne riidat alkaa, jos et pääse "kyläpäälliköiden " suosioon elämäsi muuttuu hankalaksi, suosioon pääset kun olet joo joomies tai nainen ilman omia aivoja, jo kauan ympärilläsi asuneet juntit määrää mitä saat tehdä ja mitä et, haluavat silti kylille asukkaita että saavat tukia omiin tarkoituksiinsa kun on asukkaita kylällä.

      • Anonyymi

        Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua ahdistuksessa. Varaa aika jo tänään! Helpotusta masennukseen. Apua kriisitilanteeseen. Yhteisöllistä hoitoa. Kokeneet asiantuntijat. Kokeneet psykologit. Lievitystä ahdistukseen. Myötätuntokeskeisyys. Tieteellisesti todennettu. Yhdessä tutkiminen. Yhteinen asiantuntijuus.

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua ahdistuksessa. Varaa aika jo tänään! Helpotusta masennukseen. Apua kriisitilanteeseen. Yhteisöllistä hoitoa. Kokeneet asiantuntijat. Kokeneet psykologit. Lievitystä ahdistukseen. Myötätuntokeskeisyys. Tieteellisesti todennettu. Yhdessä tutkiminen. Yhteinen asiantuntijuus.

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.

        Anna asiantunkijoiden auttaa itseäsi, niin pääset helpommalla.


    • Anonyymi

      Kyllä ja isännät auraa tiet, milloin omilta bisneksiltään joutaa, kun haluavat tierahat itselleen, niin vakituista tienhoitajaa ei hommata.

      • Anonyymi

        Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua ahdistuksessa. Varaa aika jo tänään! Helpotusta masennukseen. Apua kriisitilanteeseen. Yhteisöllistä hoitoa. Kokeneet asiantuntijat. Kokeneet psykologit. Lievitystä ahdistukseen. Myötätuntokeskeisyys. Tieteellisesti todennettu. Yhdessä tutkiminen. Yhteinen asiantuntijuus.

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.


    • Anonyymi

      Nurmes ei ole hyvä paikka lapsiperheille.

    • Anonyymi

      Nurmeksessa paljon lapsi perheitä ja hyvin viihtyvät täällä.

    • Anonyymi

      Nurmeksen uusin kaupunginosa Valtimo on vallattoman hyvä paikka lapsiperheelle. Lukiolaisille koulumatka on hiukka pidempi mutta Valtimon muut avut kyllä korvaavat tämän puutteen.

      • Anonyymi

        Kannattaa tutustua Valtimoon, sieltä löytyy vielä aitoa meininkiä..


    • Anonyymi

      Nurmeksessa on kokoonsa nähden paljon päihdeongelmaa. Tai paremminkin päihteistä tuntuu olevan kova pula. Sivukyliltä löytyy monenlaista yksinyrittäjää, jotka pyrkivät ratkomaan juuri tätä ongelmaa. Usein nämä harrastajaviljelijät ovat muualta tulleita eläkeläisiä, jotka vetävät perässään muita samanhenkisiä ihmisiä. Sen jälkeen tanhupiiri onkin jo valmis. Jos siis haet rauhallista kyläidylliä, niin täältä sitä ei löydy.

      • Anonyymi

        Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua ahdistuksessa. Varaa aika jo tänään! Helpotusta masennukseen. Apua kriisitilanteeseen. Yhteisöllistä hoitoa. Kokeneet asiantuntijat. Kokeneet psykologit. Lievitystä ahdistukseen. Myötätuntokeskeisyys. Tieteellisesti todennettu. Yhdessä tutkiminen. Yhteinen asiantuntijuus.

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua ahdistuksessa. Varaa aika jo tänään! Helpotusta masennukseen. Apua kriisitilanteeseen. Yhteisöllistä hoitoa. Kokeneet asiantuntijat. Kokeneet psykologit. Lievitystä ahdistukseen. Myötätuntokeskeisyys. Tieteellisesti todennettu. Yhdessä tutkiminen. Yhteinen asiantuntijuus.

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.

        Kellä oli päihde onkelma kellä sitten ei tai hanki se elämä jossa ei ole probleema elämä eix vaan


    • Anonyymi

      Valtimo on niin kuollut kylä,ettei sieltä löydy meininkiä ja ihmiset elää vain sisä tiloissa,eivätkä liiku missään ovat,kuin sohvaperunat konsanaan ei se ole oikeaa elämää ja toisekseen se kuuluu nykyisin nurmekseen.En ole nähny nurmeksessa yhtään päihde ongelmaista ihmistä kylällä tai muuallakkaan.

      • Anonyymi

        Ei näe kun ei ymmärrä näkemäänsä. Ja jos meininkiä haluaa, ei sitä löydy koko Itä-Suomesta. Tänne tulevat hakevat rauhaa ja hiljaisuutta.. Miksiköhän!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei näe kun ei ymmärrä näkemäänsä. Ja jos meininkiä haluaa, ei sitä löydy koko Itä-Suomesta. Tänne tulevat hakevat rauhaa ja hiljaisuutta.. Miksiköhän!?

        Sinähän olet oikeen ihmisten kyttääjä,kun tiedät kaiken ja toisten asiat niin hyvin,että kellä päihde ongelmaa yms,mutta sinähän kuulut näihin Imbesili Imbesilliteetti porukoihin,joilla ei ole sitä omaa elämää ollenkaan,vaan pitää kytätä toisten elämiä ja liikkumisia ja se kertoo aika paljon sinun elämästä,että sulla vakavia mielenterveys ongelmia.


      • Anonyymi

        Valtimo on Nurmeksen helmi jossa hörhöjä ja viinamäen ongelmaisia on niukasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtimo on Nurmeksen helmi jossa hörhöjä ja viinamäen ongelmaisia on niukasti.

        Näin on! Hörhöt on enempi Nurmeksen ongelma. Valtimolla on kauniimmat maisemat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on! Hörhöt on enempi Nurmeksen ongelma. Valtimolla on kauniimmat maisemat.

        Valtimolla muutama hörhö kankaalantiellä ja keskustassa.


    • Anonyymi

      Valtimolla on tietysti hyvä asua, jos haluaa maaseudun rauhaa, mutta onhan se vähän ikävää, kun siellä on jonkinmoinen laskimo tunnelma, vaikka uuttakin yrittämistä on nähtävissä.

    • Anonyymi

      Nurmes hieno kaupunki ja paljon vihreää luontoa ja vesistöä ympärillä 🐲🐉

    • Anonyymi

      Nurmes on hieno paikka asua, jos on esimerkiksi vaikka eläketulo, muuten työpaikat on tiukassa ja se on harmi, koska myytäviä kiinteistöjä on laaja valikoima ja hinnatkin kohtuullisia.

    • Anonyymi

      Aika monessa kerros ja rivi talossa vakavia home ongelmia nurmeksen alueella.

    • Anonyymi

      Pitäisi joku puolueeton tutkija laittaa asialle, kuka näitä homeeseen johtavia korjauksia eniten tekee. Varsinkin jälkeenpäin taloihin tehdyt lisäsiivet näyttää happanevan useissa kohteissa käsiin.

    • Anonyymi

      Hei tämä on rehellistä muuttakaa vaan porokyläön kaikkia palvelua löytyy älä nurmeksen keskustaan koska se autioituu pikkuhiljaa porokylä on tällä hetkelle jees tämä on tosi tervetuloa tänne vaan

      • Anonyymi

        Nurmeksessa homeisia omakotitalot,vedenpoisto huonoa puunurmeksen harjuilla...


    • Anonyymi

      Itäkaupungin ja hyvärilän kerrostalot ja rivitalot kosteus ja homevaurioisia,eikä ilman vaihto toimi ollenkaan.

    • Anonyymi

      Porokylän palon jälkeen kylästä rakennettiin lähinnä hökkelikylä, jota on yritetty paikkailla vuosikymmenten aikana aika laihoin tuloksin. Keskustassa on heti oikein kaupungin tuntua, kun katsoo kuinka alue on kaavoitettu ja järkevästi rakennettu komealle harjulle, jossa on myös nähtävää.

    • Anonyymi

      Vieläko mietit "eropohdintoja" suhteet palstalla?

    • Anonyymi

      Ei kannata edes miettiä nurmekseen muuttoa jos on lapsia.Lasten elämä vääristyy nurmeslaisten kanssa.

    • Anonyymi

      Nurmeslaisten kanssa voi vääristyä, mutta Nurmekselaisten kanssa viihtyy, koska he ovat sukupolvien ajan asuneet Nurmeksessa.

    • Anonyymi

      Hyvä paikka asua

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe