Tapaus Baltzar

Anonyymi

Oletteko panneet merkille, että kulttuurineuvos Veijo Baltzarin itsekehittelemä oppi, kokemuspohjainen filosofia, sisältää paljon samanlaisia elementtejä, joista mm. Sam Vaknin puhuu käsitellessään narsismia ja narsistien metodeja hankkia uhreja mm. vahva sitouttaminen, manipulointi, riippuvuuden luominen, alistaminen, epävakaus, kaksoisidosviestintä, kilpailuvietti, kontrollointi, houkuttelu, esineellestäminen.

Edit: Baltzar pitää itseään "satiirisena narsistina" (Tiedonantaja/Marko Korvela "Mustalaisten ääni" 2.3.2018)

https://m.facebook.com/VeijoBaltzar1/posts/1929004590443703

7

<50

  Vastaukset

  • ns. mustaa psykologiaa, jota erikoispalvelut käyttävät Suomessa vähempiarvoisiksi katsomiaan kansalaisia vastaan

  • Musta kaikki ei ole rasismia mitä ihmisestä voi sanoa.
   Diagnoosi voisi tuossa olla jo puolustus...

   • ainiin, mun nikki jäi pois.

    💡Musta_kaikki


  • Narsisti rakentelee ympärilleen hovin, jota aivopesee ja tanssittaa oman pillinsä mukaan. Kyseinen tapaus on ollut poikkeuksellisen taitava hurmaamaan päättäjiä ja heruttelemaan näitä. Nähtävissä on myös kuinka sokeasti narsistin mahdollistajat tukevat jumalointinsa kohdetta. Siinä ei ilmiannot ole paljoa painaneet, kun suhteet ovat olleet kunnossa.

   • En puhu politiikkaa mut perussuomalaisten politiikka perustuu kanssa narsismiin. Heidän viestintä on jatkuvasti toisten haukkumista ja provosointia saaden ihmisiä puolelleen lammaslaumana toistamaan samaa mantraa. Jatkuva uhriutuminen ja valittaminen ettei saa tehdä sitä ja tätä sekä mitään vastuuta ei oteta tekemisistä.

    Politiikkahan on aina ollut ihmisten manipuloimista jotta saa omaa valtaa mut erityisesti persuilla näkee selvän kaavan tekniikoihin joita narsistit käyttävät. Lammaslauma toistaa mantraa tämäkin sataa persujen laariin vaikka ne ei tee mitään. Heidän viestintä perustuu pelkojen ja uhkakuvien luomiseen jolla saa vaikutettua ihmisten tunteisiin.


   • aito narsisti ei tarvitse hovia, Hän on täydellinen ihan itsensä kanssa....
    se ei välttämättä tee narsistista kusipäätä - valinta-asioita


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   111
   6951
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1684