Ulosotto ja ylityön tekeminen

Anonyymi

Moi, voiko ulosottomiehen kanssa neuvotella että ylitöistä ei menisi 2/3 osaa ulosottoon? Eli tällä hetkellä ylityön tekeminen ei kannata kun käteen ei jää juuri mitään extraa (toki lyhentää velkaa nopeammin)
Onko tämmöistä mahdollista neuvotella että menisi aina se 1/3 osaa vai onko tämä jotenkin laissa pakko mennä noin.

5

161

Vastaukset

 • Ei

 • Työnteon kannattavuus tai kannattamattomuus pitää mitata ennen omien velkojen takaisinamaksua, ei sen jälkeen. Totta kai sinulle jää käteen vähemmän velkojenmaksun jälkeen kuin jos olisit velaton.

 • Ylitöillä ei ole mitään erillistä maksuluokkaa. Jos olet 1/3-uopidätyksellä, niin sillä kaavalla menee koko kuukauden ansiosta. Erittelemättä tulolajeja mitenkään.

 • Tottakai ne ylityöt kannattaa varsinkin, jos on velkaa. Maksa velkasi.

 • se että tekee ylitöitä niin lasketaan aina tuloksi , mutta se lohdutukseksi että nettotulosta menee enintään puolet ulosottoon . eli kyllä ylitöistä jää enemmän kääteen. Kokemusta on tuosta ,valitettavasti..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3939
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3725
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2180
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1041
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  455