Miten on mahdollista, että ministeri ei tiennyt mitä teki?

Anonyymi

Siinä onkin nyt pohtimista Paateron ja Rinteen osalta.

Ainakinn Paatero laitetaan kilometritehtaalle, sen oltava asioiden suhteen varma. Ei tuollainen voi olla kansan, kansalaisten asioista päättämässä.

Ministeri Sirpa Paateron selitykset Posti-jupakassa muuttuvat päivä päivältä yksityiskohtaisemmiksi. Samalla niistä tulee yhä kiusallisempia koko suomalaisen hallintojärjestelmän kannalta.

Tiistain A-studiossa Paatero heilutteli papereita, joiden avulla Posti oli esitellyt ministerille suunnitelmiaan muuttaa työehtoja. Paatero vetosi siihen, että Postin tarkat suunnitelmat ja niiden päivämäärät oli kirjattu papereihin epäselvästi, eikä päätöksenton kulkua ollut avattu selkeästi. Tämän vuoksi Paaterolle olisi syntynyt väärä käsitys, mitä on tapahtumassa milloinkin. Saman väärinymmärryksen vuoksi hän olisi sitten puhunut eduskunnalle asioita, jotka teknisesti ottaen eivät pidä paikkaansa.

Antti Rinteen hallitus on palkannut itselleen yli 80 avustajaa. Paateron poliittinen valtiosihteeri eli eräänlainen superavustaja on kokenut työmarkkinajuristi Valtteri Aaltonen. Lisäksi Paaterolla on kolme erityisavustajaa. Eivätkö hekään ymmärtäneet, mistä on kyse? Miksi he eivät ottaneet selvää?

Avustajien lisäksi ministerillä on käytössään virkamieskoneisto, tässä tapauksessa valtioneuvoston kansliassa toimiva valtion omistajaohjausyksikkö. Sen organisaatiokaavion mukaan Postin asioita hoitaa yksi finanssineuvos ja yksi neuvotteleva virkamies. Yksikön edustaja istuu myös Postin hallituksessa.

Avustajista ja virkamiehistä pitäisi löytyä ainakin joku, joka on lukenut paperit, ymmärtänyt ne ja selittänyt lukemansa ministerille. Eivätkö neuvoksetkaan ymmärtäneet, mitä Postin johto on tekemässä? Vai eikö heiltä kysytty? Jos papereita ei olisi tutkittu, ministeriössä olisi jokin erittäin pahasti pielessä.

Voi myös olla, että Sdp:n Paaterolle luoma ”emme vain ymmärtäneet” -puolustus on tosiasiassa tarkoitettu suojaamaan pääministeri Rinnettä, joka vaikuttaa olleen säätämässä Postin työoloja kädet savessa kyynärpäitään myöden. Ehkä oikeat poliittiset kysymykset eivät liitykään siihen, mitä papereissa luki vaan siihen, mitä ihmettä pääministeri oikein työmarkkinoilla puuhaa.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Demareillahan oikea käsi ei tiedä mitä vasen käsi tekee. Vasen käsi on yleensä naapurin taskusta kaivelemassa rahaa.

      • Anonyymi

        Ratkaisu on pestata edelleen 188 uutta demaria ministeri avustajiksi


    • Anonyymi

      Tyypillistä poliitikkojen touhua, puolueista riippumatta.
      Pohjanoteeraus sossuilta.

      HUIPPUSOTILAS

    • Anonyymi

      Sossut on aina sossuja. Heihin ei voi luottaa.

      HUIPPISOTILAS

    • Anonyymi

      Posti-gate, nyt tutisevat Rinteen ja Paateron tuolit

      Antti Rinne ja Sirpa Paatero upposivat syvälle Posti-gaten suohon kuin Kummeli-sketsistä olleilla päivämääräselittelyillään. Tilannetta rauhoittaa enää vain se, että jollekin sotkun osapuolista tulee lähtö.
      Paatero ei ole vakuuttanut lausunnoillaan. Eduskunnassa ja eilen illalla A-studiossa esiintymisestä on syntynyt vahva vaikutelma siitä, että Paatero yrittää kovasti muistella, mitä hänen on käsketty sanoa. A-studiossa käytössä oli Rinteen jo vaalitentissä käyttämä paperikikka. Paatero luki saamastaan yhteenvetopaperista 700 paketinlajittelijaan liittyen, että ”henkilöt siirtyvät liikkeenluovutuksen kautta vanhoina työntekijöinä Posti Palvelut Oy:hyn 1.marraskuuta”. Koko Sdp:n eilinen viestintästrategia oli selkeästi rakennettu sen varaan, että ministerille annettiin Postista ymmärtää kaiken tapahtuvan kyseisenä päivämääränä.

      Paatero ja pääministeri Rinne voivat luetella loputtomasti papereita, joihin on merkitty päivämäärä 1. marraskuuta. Todellisuus on kuitenkin se, että papereissa luki myös liikkeenluovutuksen päivämäärä 1. syyskuuta. Tämän Paaterokin myöntää.

      Jäljellä jää vain kysymys, kumpi lähtee? Paatero vai Postin hallitus? Jos Paatero on ollut tehtävässään epäpätevä tai puhunut tapahtumien kulusta muunneltua totuutta, hänen on lähdettävä tai sitten Postin hallitus on laitettava vaihtoon tiedonkulun puutteellisuuden vuoksi. Paatero on jo tunnustanut tehneensä virheen. Posti on lausunnoissaan katsonut toimivansa valtio-omistajan siunauksella.

      Katse tulee pitää tiiviisti myös pääministeri Rinteessä. Hänen osaltaan keskeinen lausunto eduskunnan edessä puhutusta mahdollisesta muunnellusta totuudesta liittyi erityisesti yhteen sitaattiin. Sen aluksi Rinne sanoo, että ”jokainen joka vähänkin seuraa politiikkaa ja yhteiskunnan tapahtumia näki jo viime keväänä ennen eduskuntavaaleja, että Postissa digitalisaatio on johtamassa siihen, että jotakin siellä tapahtuu”.

      – Kesällä, kun tämä hallitus aloitti, ensimmäinen tieto oli se, että tullaan siirtämään koko Paun piirissä oleva väki Medialiiton ja Teollisuusliiton väliseen sopimukseen, joka olisi suoraan toteutuessaan tarkoittanut sitä, että yli 9000 ihmisen työehdot olisivat heikentyneet. Tämä estettiin hallituksen toimesta yksiselitteisesti. Ja ilman että hallitus tiesi siitä konkreettisesta päätöksestä, 700 ihmistä siirrettiin toisen työehtosopimuksen piiriin.”

      Rinteen meriselitys on ollut, että hän sai tietää vasta 3. syyskuuta noin kello 11.15 vähän ennen Paateron tiedotustilaisuutta, että liikkeenluovutus oli tehty jo 1. syyskuuta. Rinteen mukaan kaikissa asiakirjoissa luki, että päivämäärä on 1. marraskuuta.

      Entinen ay-jyrä ja hallituksen kulisseissa ahkerasti mikromanageeraava Rinne ei siis tiennyt mistään mitään, vaikka hallitus oli jo yksiselitteisesti torpannut isomman porukan siirron. Tulevassa höykytyksessä Rinne todennäköisesti tulee vetoamaan juuri sanoihin ”konkreettisesta päätöksestä”.

      Oman vitsikkyytensä asiaan tuo se, että Rinteen mukaan kaikkien piti jo keväällä haistaa, että Postissa on tapahtumassa isoja, mutta hänen oma ja paljon mainostamansa ”neuvottelijan nenä” ei haistanut sekasotkua, joka 700 pakettilajittelijasta syntyy marraskuuhun mennessä. Rinteen on ollut oltava selvillä heidän siirrostaan viimeistään 29. elokuuta, kun Posti tiedotti lajittelijoiden asiasta.

      Tänään Rinne sai kakaistua ulos myös sen, että oli laatimassa valtakunnansovittelijalle lähtenyttä sähköpostia neljän työmarkkinakonkarin selvitysryhmästä. Tämä oli sellainen asia, johon hänen juridista osaamistaan ja työmarkkinakokemustaan tarvittiin, mutta liikkeenluovutuksen päivämäärästä hän ei ollut tietoinen ennen syyskuuta.

    • Anonyymi

      Aivan aluksi pitää kysyä minne ovat kadonneet palstan sossupunikki kiihkoilijat, Mielipidepankki, Arska, Kapi ja muut? Onko liian arkaa aihetta ilmassa, kun alkaa käydä ilmi miten kehnosti hallitusta johdetaan?

      Sokea Reettakin näkeen, että Rinne on koko ajan häärinyt taustalla, tiennyt Postin siirroista, myös työehtoshoppailusta. Niille on ollut hallituksen hyväksyntä, vähintäänkin hiljainen hyväksyntä. Paatero laitettiin tuleen hoitamaan asioita, Rinteen ohjeistamana.

      SDP:n pääministerit muistetaan siitä, kuinka he tiukassa paikassa uhraavat jonkun naisministerin. Lipposen aikana tuohon mankeliin joutui mm. Arja Alho, jonka poliittinen ura meni siinä saman siliän tien. Nyt Rinne uhraa Paateron jotta voi itse jatkaa.

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jätätkö pankkourpo tarkoituksella huomioimatta, että jäljet näyttäisivät johtavan sylttytehtaalle?

        https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sirpa-paatero-perustelee-vaikeuksia-myrskyn-silmasta-postin-markkinoita-avattiin-sipilan-hallituksen-aikana-roimasti/a2fa28cc-3978-41bf-b87d-a734c2340677

        Postin johto uusittu Sipilän hallituskauden aikana.

        https://www.posti.com/hallinnointi/hallinnointi/johto/

        Olisi aiheellista kaivaa rotta kolostaan selvittämään näitä epämääräisiä touhujaan.

        https://www.uusisuomi.fi/uutiset/se-oli-paaministeri-sipilan-oma-hanke-lisasi-omaa-valtaansa-kokoomuslainen-avautui-ylella-2-3-miljardin-euron-siirto-oli-hamara-hallituskumppaneillekin/55130897-7dab-4d87-92a1-585ef318eedf

        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vake-seikkailu-on-uskomaton-saippuaooppera/7ee90c6b-cb1e-477c-888f-1f45556b45cc

        Jaahas, pankkoa alkoi tollikka hokemaan kun ei asia-argumenttia löydä.

        Kyse on nyt siitä, tunnustavatko Rinne ja Paatero, että tiesivät Postin suunnitelmista ja päätöksistä jo kesällä, vai jatkavatko valehteluaan. Toinen kysymys on, että kun tiesivät, niin miksei jo silloin puhallettu peliä poikki, vaan vasta sitten kun PAU asiaan kiinnitti huomion. Joka muuten sekin tapahtui ennen syyskuun ensimmäistä päivää, kas kun PAU:n lakkoilmoitus noiden siirtyvien tueksi annettiin jo elokuun puolella, siis ennen sitä 3.9 päivää johon Paateto vetoaa. Eikö Paatero siitäkään tajunnut, että siirto on tehty!! Onko meillä tosiaan varaa tässä maassa tuollaisiin ministereihin.

        Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa mitä edellinen hallitus on tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas, pankkoa alkoi tollikka hokemaan kun ei asia-argumenttia löydä.

        Kyse on nyt siitä, tunnustavatko Rinne ja Paatero, että tiesivät Postin suunnitelmista ja päätöksistä jo kesällä, vai jatkavatko valehteluaan. Toinen kysymys on, että kun tiesivät, niin miksei jo silloin puhallettu peliä poikki, vaan vasta sitten kun PAU asiaan kiinnitti huomion. Joka muuten sekin tapahtui ennen syyskuun ensimmäistä päivää, kas kun PAU:n lakkoilmoitus noiden siirtyvien tueksi annettiin jo elokuun puolella, siis ennen sitä 3.9 päivää johon Paateto vetoaa. Eikö Paatero siitäkään tajunnut, että siirto on tehty!! Onko meillä tosiaan varaa tässä maassa tuollaisiin ministereihin.

        Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa mitä edellinen hallitus on tehnyt.

        Paaterohan on myöntänyt epäonnistuneensa. Juurisyyt kuitenkin, mitkä ovat johtaneet Postin nykyisen toimintapolitiikkansa tielle, juontavat kuitenkin edelliseen hallitukseen. Mitä siellä omistajaohjauksesta vastaava ministeri puuhasteli? Oliko Posti jo silloin täysin tuuliajolla omistajapolitiikan suhteen, koska Sipilän hallituksen tavoite viedä Posti pörssiin kupsahti. Miksi Posti sortui jakamaan väärää tietoa mm. kilpailijoidensa noudattamista työehtosopimuksista? Miksi asiasta päätettiin San Fransiscossa? Eivät nämä ongelmat ole hetkessä syntyneet ja eniten kummeksuttaa Postin johdon kootut selitykset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paaterohan on myöntänyt epäonnistuneensa. Juurisyyt kuitenkin, mitkä ovat johtaneet Postin nykyisen toimintapolitiikkansa tielle, juontavat kuitenkin edelliseen hallitukseen. Mitä siellä omistajaohjauksesta vastaava ministeri puuhasteli? Oliko Posti jo silloin täysin tuuliajolla omistajapolitiikan suhteen, koska Sipilän hallituksen tavoite viedä Posti pörssiin kupsahti. Miksi Posti sortui jakamaan väärää tietoa mm. kilpailijoidensa noudattamista työehtosopimuksista? Miksi asiasta päätettiin San Fransiscossa? Eivät nämä ongelmat ole hetkessä syntyneet ja eniten kummeksuttaa Postin johdon kootut selitykset.

        Postin johdolle annettiin tehtävä hoitaa Posti pörssikuntoon, tehtävän antoi Postin hallitus ja sen edustajana myös omistajaohjausjaos

        Sen johto myös teki, laittoi Postin tuottamaan. Ja sai sovitun palkkion.

        Tuo siis edellisen hallituksen aikana.

        Keväällä vaihtui hallitus, siis maan hallitus. Vaihtui myös näkemys siitä, mikä on Postin tavoite. Se ollut enää kannattavuus ja liiketoiminnan kilpailukyky, se oli työntekijöiden työehtosopimusten etujen puolustaminen, jäykkyysien ylläpitäminen ja kilpailukyvyn romuttaminen. Maan hallitus ei vaan muistanut kertoa muuttuneesta tavoitteesta Postin hallitukselle, joka jatkoi vanhaan malliin.

        Syyllinen siis tähänkin on Paatero - Rinne parivaljakko, jonka olisi pitänyt kertoa Postin hallitukselle ja sitä kautta edelleen Postim toimivalle johdolle, että nyt omistajan edustajan mukaan tärkeintä on työntekijöiden työehtosopimukset, ei postin kannattavuus.
        '


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Postin johdolle annettiin tehtävä hoitaa Posti pörssikuntoon, tehtävän antoi Postin hallitus ja sen edustajana myös omistajaohjausjaos

        Sen johto myös teki, laittoi Postin tuottamaan. Ja sai sovitun palkkion.

        Tuo siis edellisen hallituksen aikana.

        Keväällä vaihtui hallitus, siis maan hallitus. Vaihtui myös näkemys siitä, mikä on Postin tavoite. Se ollut enää kannattavuus ja liiketoiminnan kilpailukyky, se oli työntekijöiden työehtosopimusten etujen puolustaminen, jäykkyysien ylläpitäminen ja kilpailukyvyn romuttaminen. Maan hallitus ei vaan muistanut kertoa muuttuneesta tavoitteesta Postin hallitukselle, joka jatkoi vanhaan malliin.

        Syyllinen siis tähänkin on Paatero - Rinne parivaljakko, jonka olisi pitänyt kertoa Postin hallitukselle ja sitä kautta edelleen Postim toimivalle johdolle, että nyt omistajan edustajan mukaan tärkeintä on työntekijöiden työehtosopimukset, ei postin kannattavuus.
        '

        Eikö sinusta tunnu yhtään oudolta, että miksi Posti väittää postinjakelutoimintaa kannattamattomaksi, vaikka on todistettavasti tuottanut voittoa ja miksi ilmoittaa logistiikkatoimintojen olevan sille erittäin kannattavaa bisnestä, vaikka luvut kertovat sen olevan raskaasti tappiollista? Postin talous- ja rahoitusjohtaja Tom Janssonin puheet eivät kyllä puolla pätkääkään, että talossa olisi talousosaamista. Siksi onkin syytä epäillä, että yhtiön henkilöstöpolitiikka on ideologialtaan sellaista, että kaikessa kärsijänä ovat ruohonjuuritason työntekijät.


    • Anonyymi

      Postin Ameriikanmatkaajahallitus vaihtoon, ja palkkojen puolitus. Siitä se lähtee!

    • Paatero sössi, siitä ei ole epäilystä. Nyt kuitenkin Postin työrauha on palautunut ja Paatero on ottanut opikseen, eikä peruuttamatonta pahaa ole tapahtunut. Kukaan meistä ei ole täydellinen, tai no, minä ehkä... ;-)

    • Onhan se selvää, että kun aloittaa uusissa hommissa, niin tietoa ja osaamista ei vielä ole riittävästi. Ilmeisesti ei ollut vielä riittävän montaakymmentä avustajaa opastamassa. Harmi, että sivulliset joutuvat maksumiehiksi.

      • Anonyymi

        Kepun tuella samassa hallituksessa. Naurattaa!


    • Anonyymi

      Tässähän on vanha resepti käytössä. Muisti katoaa aina, kun jää kiinni suhmuroinneista vrt Vanhasen lankkusekoiluihin ja Kataisen yhteiskuntaselvityksiin ym ym.

      Tärkeintä on saada kokouspalkkiot ei se mitä kokouksissa päätetään/puhutaan.

      Onneksi suomessa on ajantasalla oleva media, joka seuraa asioita ja onkin demokratian yksi tärkeimmistä kulmakivistä.

      Oliko muuten tämän postin eronnut tj saanut ennakkoon bonuksia tuloksesta, joka ei sitten toteudukaan, kun työntekijöiden riistäminen ei mennyt läpi eli kuuluisi palauttaa ansiottomat bonukset 50% korolla vieläpä valtion yhtiöstä, eräpäivä eilen ja maanantaina ulosottoon.

      Mielestäni noinkin vastuullisisaa tehtävissä oleville henkilöille pitäisi tehdä muistitesti ennen virkaan astumista, koska dementikot kuuluvat asianmukaiseen hoitoon ei päättämään kansalaisten asioista.

      Ensimmäisessä ylen haastattelussa huomasin, että Paateron kehonkieli (silmät) ei vaikuttanut uskottavalta, mutta muoviämpärinjonottaja kansa saa mitä äänestää, muistakaa tämä vaaleissa.

    • Anonyymi

      Paatero ei täytä misään mielessä ministeriltä vaadittavia taitoja ja osaamista.

    • "Miten on mahdollista, että ministeri ei tiennyt mitä teki?"


      Naisministeri.

      • Anonyymi

        "Miten on mahdollista, että ministeri ei tiennyt mitä teki?"

        Demariministeri.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Miten on mahdollista, että ministeri ei tiennyt mitä teki?"

        Demariministeri.

        ex-naisdemariministeri :-)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rinteen hallituksen ministerit luulevat pestinsä olevan vain edustamista ja valtava avustusjoukko tekee työt. Näin varmaan tällä hetkellä onkin, mutta avustajat ovat kyvyttömiä, osa eduskunnasta pois potkittuja ja osa taas vain hyviä kavereita. Eivät osaa mitään ja ministerit vielä vähemmän. Soppa on valmis, kypsä ja nyt jo pilaantunut.

    • Anonyymi

      Miten niin, milloin pätevyys on ollut joku kriteeri ministerin virkaan.Kuka tollo tahansa kelpaa kunhan on sopiva.

    • Anonyymi

      Mitäs ovat kepulaiset ministerit olleet mieltä asiasta viime päivinä?

      • Anonyymi

        Kepu tukee hallitusta olemalla siinä mukana.


      • Anonyymi

        Kusi sukassa.


    • Anonyymi

      Postin kokoomushenkinen hallitus on erotettava. Kokoomusmädästä on päästävä eroon. Kokoomuksen tuloerojen kasvattamiseen tähtäävälle politiikalle on saatava loppu, missä orjatyöluokka takaa kokoomuseliitille hyvän elämän. Yhteiskunnassa ei voi olla niin, että heikoimpia jätetään heitteille joidenkin yksityisten vanhustenhoivayritysten tavoin, kun henkilökohtainen taloudellinen voitontavoittelu menee yhteisen hyvän edelle ja johtaa pahimmillaan ihmisten heittellejättöön.

      • Anonyymi

        Höpö-höpö, yhden Kataisen elättämiseen ja eläkkeisiin tarvitaan ainoastaan 100 siivoustyöntekijän maksamat verot.
        Huippuasiantuntijoita maa tarvitsee, joten kyseessä on sijoitus, ei kustannus!

        Tuloeroina nämä ovat maapallon pienimmästä päästä!


    • Anonyymi

      No kyllä se on satavarmaa, että siirto on suunniteltu tapahtuvaksi 1.11.2019.
      Näin kirjoittivat niin IS, IL, HS, ESS, SS, Kaleva, Maaseudun tulevaisuus, Pohjalainen, Ilkka jne.
      Olisivatko nämä kaiken osaavat ja tietävät toimittajat johdettu harhaan vai ei?

      PAU:n tiedote:
      https://www.pau.fi/viestinta/ajankohtaista/posti-antanut-vaaraa-tietoa-pakettilajittelun-tyoehdoista.html
      - mitä et tästä ymmärrä vai onko luetun ymmärtäminen kadoksissa?

      Persut riehuu, mutta Halla-aho kaveraa Orpon kanssa. Siinä menee persujen tavoitteet: tarvehankinta poistetaan ja työperäinen maahanmuutto vapautetaan, halpuutetaan palkat ja haistatetaan pitkät työntekijöille ja hölmöytetyille persujen äänestäjille.

      • Anonyymi

        Postikohun ydintiedotteessa kerrottiin siirtymisestä ’Teollisuusliiton sopimuksen piiriin’.

        Posti tiedotti 29. elokuuta otsikolla Posti järjestää toimintojaan pakettilajittelussa – uudistuksella vastataan muuttuviin asiakastarpeisiin. Tiedote löytyy tästä.

        Tiedotteessa kerrotaan, että ”Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajitteluhenkilöstö Teollisuusliiton sopimuksen piiriin 1.11.2019”.

        – Postin tavoitteena on joustavat ja kilpailijoiden kanssa samantasoiset työehdot Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajittelutoiminnnoissa, joiden henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Posti Palvelut Oy:hyn. Yhtiössä noudatetaan Teollisuusliiton Jakelua koskevaa työehtosopimusta. Muutos koskee yhteensä noin 700 henkilöä, jotka siirtyvät uuden työehtosopimuksen piiriin 1.11.2019, tiedotteessa todetaan.



        Tiedotteella on merkitystä kohussa Postin lakosta ja tukilakoista. ELI ONKO MARKKU POHJOLA nyt peittelemässä salailujaan ja miksi siirto oln tehty 1.9.2019, jos julkisuuteen tulleessa Postin tiedotteessa nimenomaan kerrotaan pariin otteeseen päivämäärän oleva 1.11.2019. On siis itsestään selvää, että Postin hallitus on pyrkinyt tuomaan julkisuuteen virheellistä tietoa ja salaamaan tekemisensä. Nytkö postin hallitus on toiminut Orpon ja Halla-ahon mielestä oikein, valehtelemalla?

        Kansalaisialle uskotellaan mitä tahansa, kun eivät jaksa kahta riviä enempää lukea, siis ehkä otsikon.

        https://www.verkkouutiset.fi/talla-tiedotteella-posti-kertoi-liikkeen-luovutuksesta-29-8-2019/
        Missä näet, että siirto onkin jo 1.9.2019. Tämä on ennenkuulumatonta sumutusta jonkun yhtiön hallitukselta, ja suurin valehtelija on Markku Pohjola, hallituksen puheenjohtaja (ei niin kai väliä, kun hallitusammattilaisen ura päättyy, 72 v. seniilikö?)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Postikohun ydintiedotteessa kerrottiin siirtymisestä ’Teollisuusliiton sopimuksen piiriin’.

        Posti tiedotti 29. elokuuta otsikolla Posti järjestää toimintojaan pakettilajittelussa – uudistuksella vastataan muuttuviin asiakastarpeisiin. Tiedote löytyy tästä.

        Tiedotteessa kerrotaan, että ”Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajitteluhenkilöstö Teollisuusliiton sopimuksen piiriin 1.11.2019”.

        – Postin tavoitteena on joustavat ja kilpailijoiden kanssa samantasoiset työehdot Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajittelutoiminnnoissa, joiden henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Posti Palvelut Oy:hyn. Yhtiössä noudatetaan Teollisuusliiton Jakelua koskevaa työehtosopimusta. Muutos koskee yhteensä noin 700 henkilöä, jotka siirtyvät uuden työehtosopimuksen piiriin 1.11.2019, tiedotteessa todetaan.



        Tiedotteella on merkitystä kohussa Postin lakosta ja tukilakoista. ELI ONKO MARKKU POHJOLA nyt peittelemässä salailujaan ja miksi siirto oln tehty 1.9.2019, jos julkisuuteen tulleessa Postin tiedotteessa nimenomaan kerrotaan pariin otteeseen päivämäärän oleva 1.11.2019. On siis itsestään selvää, että Postin hallitus on pyrkinyt tuomaan julkisuuteen virheellistä tietoa ja salaamaan tekemisensä. Nytkö postin hallitus on toiminut Orpon ja Halla-ahon mielestä oikein, valehtelemalla?

        Kansalaisialle uskotellaan mitä tahansa, kun eivät jaksa kahta riviä enempää lukea, siis ehkä otsikon.

        https://www.verkkouutiset.fi/talla-tiedotteella-posti-kertoi-liikkeen-luovutuksesta-29-8-2019/
        Missä näet, että siirto onkin jo 1.9.2019. Tämä on ennenkuulumatonta sumutusta jonkun yhtiön hallitukselta, ja suurin valehtelija on Markku Pohjola, hallituksen puheenjohtaja (ei niin kai väliä, kun hallitusammattilaisen ura päättyy, 72 v. seniilikö?)

        Paatero uhrattiin, miksi? Postin hallituksen kusetus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paatero uhrattiin, miksi? Postin hallituksen kusetus!

        Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston osastopäällikkö Kimmo Viertola taitaa olla se myyrä, joka toimi Postin hallituksen ohjauksessa ja toimitti virheellistä tietoa. Toivottavasti joku taho tutkii osastopäällikköjen tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.

        Seuraava omistajaohjausministeri sitten tekee "kyllöset" ja joillekin virkamiehille ehkä koittaa tavaroiden kerääminen viidessä minuutissa pahvilaatikkoon ja valtion omistaman omaisuuden luovuttaminen sekä avaimet.

        Meillä on aikaisemminkin ministeriöihin pesiytynyt laiskanpulskeita virkamiehiä, jotka tekevät myyrän työtä, junailevat ties mitä ja joita lobataan vallan muualta tahoista kuin tarve olisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe