Saatanallinen 11. sääntö?

Anonyymi

Noudatatteko tällaista sääntöä? Vanhasta keskustelusta poimittua:

"11. Liikkuessasi julkisella paikalla, älä häiritse ketään. Jos joku häiritsee sinua, pyydä häntä lopettamaan. Ellei hän lopeta, tuhoa hänet."

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5443191/11-saatanallista-saantoa-

Entä jos häiritsijä on viranomainen, byrokraatti, poliisi, tuomari..? Kuinka moni elää tämän säännön mukaisesti ja hävittää esim. virkarikolliset, tai kaikki väärin syyttelijät?

3

<50

  Vastaukset

  • Eivät satanistit noita käskyjä noudata, niiden tarkoitus oli vain tarkoitus järkyttää sen ajan hippejä ja uskovaisia. Kaikinpuolin turhaa touhua.

   • Amerikkalaisen suurkaupungin jengisotien keskellä syntynyttä ideologiaa, ehkä, eikä sovellu Suomen oloihin? - Paitsi jos alkaa yleistyä se muslimien Jumalan nimen huutaminen ja veitsihyökkäykset?


  • Satanistinen raamattu on vähän kieli poskella kirjoitettu, vahvasti ironiaan ja satiiriinkiin nojaava opus.

   Mutta kyllä, "vakavissaan" satanismia noudattavat ihmiset kuten minä, noudatamme tuota sääntöä siltä osin kuin voi. Eli jos joku häiritsee minua neutraalilla alueella, pyydän ystävällisesti lopettamaan. Jos käy käsiksi, puolustan itseäni tarvittaessa jopa siten, että varmistan että kyseinen henkilö ei voi enää käydä minuun käsiksi, loput hoitukoot poliisin toimesta. Eli ns. "tuhosin hänet".

   Kuten kaikki muukin uskonnollinen ja filosofinen kirjoitelma, myös satanistinen raamattu kannattaa tulkita terveellä varauksella ja maalaisjärjellä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   36
   3273
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2394
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1467
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   755