HERKUN HYPPY

Anonyymi

Juutube : Herkun hyppy.. Joo, sitä vaan sanon että oli se herkku kova kaveri. Piti nuorison ja köyhien puolta aina. Auttoi noissa kela asioissa ja muissa byrokraattien keksimissä vaikeuksissa.. Jelppas montaa ihmistä. Herkku on kautta aikain paras nokialainen kunnallispoliitikko. Kaupungilta sais olla jonkin moinen muisto osoitus herkulle.. Herkku oli oikeasti sydämmestään vähäosaisten puolella. Aina. R.I.P.

5

60

Vastaukset

 • Totta puhut, Herkku oli ja on paras kunnallispoliitikko ja vaikuttaja nokialla aina ja ikuisesti. Oli sitte puoluekanta ittellä mikä hyvänsä.

  • Herkku on kingi. Ja tää biisi sopiisi siihen.. youtube- tapio rautavaara - rikas ja köyhä.


 • Täältäkin ääni Herkulle. Vaikka itsellä toisenlainen poliittinen näkemys, arvostan Herkkua suuresti siinä, mitä se teki ja miten toimi. Iso mies ja isot saavutukset.

 • Se on kun on vannoutunut asioilleen niin tulee hyvää. Kyllähän kuntapolitiikassa voi saada aikaan.

 • Eduskunnassakin sais olla joku herkun kaltainen köyhien puolustaja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1145
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  871
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  431
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  415