Sosialistit tekivät keskenään sopimuksen yrittää jakaa maailma

Anonyymi

kahteen leiriin jossa osallisina olisivat NL ja Natsi-Saksa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Molotov–Ribbentrop-sopimus

Hukkaan meni ko sopimus, molemmat valtiot hävisivät maailmankartalta.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuosta on hyvä ottaa opikseen, sosialismi on lopun alkua, jos ei vallan loppu!

      Yksikään sosialismiin suuntautuva talous ei ole kyennyt edes köyhän Suomen vertaiseen hyvinvointiin, joten luulisi noiden sinne pyrkihjöiden näkevän oman typeryytensä!

    • Persuismi jäi jälleen luokalle historiasta.
      Englanti ja Ranska kieltäytyivät liitosta NL:n kanssa puolustaa Puolaa Saksan invaasioaikeita vastaan. Puola itsekin kieltäytyi NL:n avusta.

      Hitlerin Saksan tarkoitus oli anastaa siirtomaita idästä. Se julistettiin jo Hitlerin "Mein Kampf" kirjassa ja toistettiin usein. Hankkeeseen kuului NL:n tuhoaminen. Länsi nielaisi syötin. Saksa anastaisi idän ja tyytyisi siihen. Mynchenistä alkanut antautuminen antoi natseille rohkeutta hankkia sillanpääasema Puolasta.
      Englanti ja Ranska julistivat sodan Saksalle mutta eivät tehneet mitään kunnes Saksa valtasi selustan Atlanttia myöten. Tie itään oli auki. Natsihenkinen Suomi lähti retkeen mukaan tuhoisin seurauksin.

      NL sai aikaa parantaa sotovoimiaan. Suomikin opetti sille sotataitoa. Yhdessä liittoutuneiden kanssa fasistinen Saksa liittolaisineen voitettiin. Eurooppa henkäisi helpotuksesta. Liittoutuneet pelastivat isänmaamme fasismin kourista. Saamme kiittä itsenäisyyttä liittoutuneita.

      Persujen toinen luokalle jääminen. Fasismi ei ole sosialismia lainkaan, yhtä vähän kuin persuismi. Fasismi on raain tunnettu kapitalismin valtiomuoto. Persut eivät sosialismin puolesta tervehdi natsitervehdyksin-

      Persujen kolmas reputus
      Saksa ja Venäjä ovat edelleen valtioita. Saksan rajat muuttuivat sodan jälkeen. NL:n alueella neuvostotasavaltoja itsenäistyi. Venäjä ja itsenäistyneet alueet ovat edelleen maailmankartalla väestöineen hyvine puolineen ja ongelmineen.
      Saksa on tehnyt urotyön irtautuakseen fasistisesta menneisyydestään. Sikäläinen persuismi yrittää sitä palauttaa. On varma tosiasia, ettei se onnistu. Saksalaiset persut katoavat aikojen kuluessa.

      Itsenäisyyspäivän juhlinnassa voimme juhlia liittoutuneiden voittoa fasismista. Se avasi isänmaallemmellekin uuden suunnan.

      ps. Persut: Älkää postatko Putkisen prosyyreja natsien puolesta. Putkinen on kaikkea muuta kuin historioitsija.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. NL ja Puola hyökkäsiväyt keskinäisen sopimuksensa mukaisesti Puolaan. He halusivat jakaa puolan kahteen osaan, NL:lle kuuluvaan osaan ja Saksalla ekuuivaan osaan.

        Kammottavaa.


      • Kuka pöljä halusi Neuvostoliiton apua mihinkään? Kaikki joiden alueelle se pääsi tunkeutumaan alistettiin kuten Baltiakin vaikka ensin luvattiin huolehtia vain tukikohdista.

        Sinä Partacus tai kuten joku on asian ilmaissut Paacusi et ole oikein valveutunut vaan olet päästänyt komu opit väärään paikkaan päässäsi, ne kuuluvat roskiin ja ne pitää ravistaa ulos kovista jotta kykenee normaaliin mukavaan elämään.

        Saksa on pitkälti jättänyt viralliselta osaltaan kansallissosialistisen menneisyytensä mutta Moskovan veijarit eivät ole samaan yltäneet vaan jankuttavat KGB oppejaan jopa naapureilleen pyssyt kädessä. Miksi mielestäsi komusosialismia on vaikeampaa tuhota kuin sen kansallista veljeä? Vastaapa siihen perusteluin Partacus!


    • Anonyymi

      Ja jälleen on näemmä aihetta oikoa Partacuksen patologista valehtelua.

      Kansallisosialistinen Saksa ja Sosialististen neuvostotasavaltojen liitto solmivat elokuussa 1939 keskinäisen hyökkäämättömyys- ja etupiirisopimuksen, jonka mukaan mm. Suomi kuului Neuvostoliitolle.

      "Päivä jolloin maailma muuttui - Hitlerin ja Stalinin sopimus määritti Suomenkin kohtalon"

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/11/paiva-jolloin-maailma-muuttui-hitlerin-ja-stalinin-sopimus-maaritti-suomenkin

      https://histdoc.net/historia/dogo1939.html

      https://histdoc.net/historia/nichtang.html

      Syyskuussa 1939 Saksa ja Neuvostoliitto valloittivat yhteistuumin Puolan ja jakoivat maan keskenään.

      Nopean miehitysvoiton saatuaan Saksa ja Neuvostoliitto juhlivat yhteisin paraatein saatua sotasaalista.

      "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/

      https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc


      Miehitettyään Puolan Neuvostoliitto vangitsi puolalaisia upseereja, virkamiehiä jne. ja teloitti heidät keväällä 1940 (Katynin joukkoteloitukset).

      "Venäjän duuma: Stalin määräsi Katynin joukkomurhan

      Venäjän parlamentin alahuone duuma on hyväksynyt julkilausuman, joka tunnustaa, että neuvostojohtaja Josif Stalin määräsi Katynin joukkosurman toisen maailmansodan aikana."

      https://yle.fi/uutiset/3-5676840

      Neuvostoliiton korkeimman neuvoston kokoontumisessa pitämässään puheessa lokakuussa 1939 ulkoasiain kansankomissaari Vjatšeslav Molotov kehui estottomasti Saksan ja Neuvostoliiton saamaa voittoa Puolasta, ja moitti lisäksi ankarasti Hitlerin vastustajia kutsuen näitä "järjettömiksi" "rikollisiksi".

      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:

      NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON
      1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO

      Neuvostoliiton ulkopolitiikasta

      Kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M. Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939.

      Toverit kansanedustajat!"

      -

      "Toiseksi täytyy viitata sellaiseen tosiasiaan, kuin Puolan täydelliseen sotilaalliseen lyömiseen ja Puolan valtion hajoamiseen. Puolan hallitsevat piirit ylpeilivät kovasti valtionsa ”lujuudella” ja armeijansa ”mahdilla”. Kuitenkin riitti lyhyt isku Puolan kimppuun ensin Saksan armeijan taholta ja sitten puna-armeijan taholta sen aikaansaamiseksi, ettei jäänyt jäljelle mitään tuosta Versailles'n sopimuksen rujosta luomuksesta"

      -

      "Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

      https://histdoc.net/historia/molotov_31101939_fi.html

      Marraskuun 30. päivänä 1939 Neuvostoliitto hyökkäsi maahamme, tarkoituksenaan alistaa Suomi oman kommunismidiktatuurinsa orjaksi.

      "Teemu Keskisarja: Suomea ei uhannut talvisodassa itsenäisyyden menetys vaan kansanmurha"

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006316296.html

      Pieni mutta sisukas Suomi taisteli talvella 1939-1940 hyökkäävää imperialistista suurvaltaa vastaan ja säilytti itsenäisyytensä, kun taas Neuvostoliiton kommunismikyhäelmä teki joitain vuosikymmeniä vielä nyhrättyään viisaimman tekonsa koskaan, poliittisen itsemurhan.

      Saattaa se hiukka Otto "Suomensyöjä" Kuusisen haamua ja kommunisteja kyrsiä, mutta tosiasiat on kaikesta huolimatta otettava sellaisina kuin ne ovat, ei kommunistien sepusteluin selitettynä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuten tiedämme kommunisteilla oli maailman valloitus mielessä. Koska niiden asema on aina silloin uhattuna, jos maailmassa on yksikin ihminen joka ei tunnusta kommunismia jumalakseen, kertoo historia. NL:n kommunistit tappoivat jopa suomalaisia kommunisteja koska he vissiin vähän poikkesivat "oikeasta kommunismista".
        Tuo oikea kommunismi on hyvin vaarallinen uskonto ihmisyhteisössä,
        kertovat historian kirjat.


    • Anonyymi

      Lukekaa hyvät ystävät raamattua. Se kertoo persutotuuden. Hitlerin fasismi perustettiin Jeesuksen tahdosta patomaan sosialismin esiinmarssi.
      Jeesuksen tahto oli tappaa 6 miljoonaa juutalaisuskoista. Kaikkivoivan ja kaikkitietävän eteen ei saa asettua.
      Perussuomalaiset tukevat kaikkia Jeesuksen toimia Hitlerin kautta. Juutalaisten lisäksi Jeesus tapatti romaneja, homoja, kommunisteja, slaaveja, virolaisia, ukrainalaisia, englantilaisia, suomalaisia. Jeesus asetti Suomen fasismin rinnalle sotimaan.

      Lähde raamatun lisäksi.
      Jouni Tilli: Suomen Pyhä Sota.

    • Suomalaiset tekivät kesällä 1940 sopimuksen Hitlerin Saksan "sosialistien" kanssa sopimuksen yhteisestä sodasta Neuvostoliittoa vastaan.
      Tekivätkö?
      Saksan kommunistit, sosiaalidemokraatit ja demokraattiset porvarit viruivat natsien keskitysteireillä.

      Ketä olivat sitten ne, jotka porvarillisen Saksan fasismin miehittämissä maissa osallistuivat vastarintaliikkeisiin? Tiedämme, että ne eivät olleet fasisteja. Vastarintaliikkeissä toimi kommunisteja, demareita ja demokraattisia porvareita.
      Voisiko jpku tietävä persu valaista asiaa tarkemmin?
      Neuvostoliitonn kommunistit taistelivat urheasti Englannin ja Yhdysvaltain rinnalla fasismin kukistamiseksi.

      • Anonyymi

        Olet okeassa, NL hyökkäsi Suomeen 1939.
        Ja sai lopulta niin turpiinsa että kuoli Suomelta saamiinsa vammoihin.
        Toki Väiskin lihapullat auttoivat asiassa, ihan hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet okeassa, NL hyökkäsi Suomeen 1939.
        Ja sai lopulta niin turpiinsa että kuoli Suomelta saamiinsa vammoihin.
        Toki Väiskin lihapullat auttoivat asiassa, ihan hyvin.

        Koittaisitte ilmituoda millä tavalla kansallissosialismi eli fasismi olisi ollut sosialismin aatteen takana.
        Jos olivat niin valkoisen Suomen simojoet ja kosolat olivat kommunisteja. Samoin persupuolue olisi marxilainen puolue tänä päivänä.

        Sosialismi kylläkin valloittaa maailman. Sitä kaiken maailman persut eivät voi estää. Kapitalismi putoaa raihnaisuuttaan katuojaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koittaisitte ilmituoda millä tavalla kansallissosialismi eli fasismi olisi ollut sosialismin aatteen takana.
        Jos olivat niin valkoisen Suomen simojoet ja kosolat olivat kommunisteja. Samoin persupuolue olisi marxilainen puolue tänä päivänä.

        Sosialismi kylläkin valloittaa maailman. Sitä kaiken maailman persut eivät voi estää. Kapitalismi putoaa raihnaisuuttaan katuojaan.

        Näyttää siltä että olet oikeassa vain siinä kun tunnustit olevasi mielisairas.
        Mutta ei se ketään kiinnosta.


      • Anonyymi

        Oiotaanpa jälleen Partacuksen valehteluja.

        Saksa ja Neuvostoliitto solmivat elokuussa 1939 keskinäisen sopimuksen, joka oli edelleen voimassa kesällä 1940, Neuvostoliiton toimittaessa Saksalle suuria määriä öljyä, viljaa ja raaka-aineita, joiden turvin Wehrmacht, Luftwaffe ja Kriegsmarine kykenivät käymään sotaa lännessä: kukistamaan Ranskan, valloittamaan Norjan, pommittamaan Brittein saaria ja yleensä miehittämään Länsi-Eurooppaa Atlantin rantoja myöten.

        Puolan Saksa ja Neuvostoliitto olivat miehittäneet yhteistuumin jo syyskuussa 1939, joten kukahan niiden miehittämillä Puolan alueilla mahtoi tehdä vastarintaa?

        Suomi ei tehnyt kesällä 1940 yhteistä sopimusta Saksan kanssa minnekään hyökkäämisestä, mutta Suomi kyllä joutui maaliskuun 1940 Moskovan rauhansopimuksesta huolimatta Neuvostoliiton rankan painostuksen alaiseksi, minkä lopputuloksena piti olla Suomen pakkoliittäminen Viron, Latvian ja Liettuan lailla Neuvostoliittoon, kuten Vjatšeslav Molotov kesäkuussa 1940 Liettuan ulkoministeri Vincas Kreve-Mickeviciuksen kanssa keskustellessaan ilmoitti.

        "Molotov suositteli kuulijalleen realismia, sillä Liettua ja muut Baltian kansat, "Suomi mukaan luettuna", tullaan liittämään neuvostokansojen kunniakkaaseen perheeseen."

        https://yle.fi/uutiset/3-5784861

        Suomi haki kesällä 1940 yhteistyötä ja turvaa siltä ainoalta Euroopan valtiolta, joka tuona aikana oli kykenevä Neuvostoliiton Suomen valtiolliseen suvereniteettiin kohdistamia paineita patoamaan.

        Suomen osalta oli kysymyksessä pakkotilanne, jossa vaihtoehtoina olivat joko valtiollisen itsenäisyyden vapaaehtoinen luovutus ja Neuvostoliittoon liittäminen, jälleen kerran taistelu yksin puna-armeijaa vastaan, joka mitä todennäköisimmin olisi jahtanut samaan lopputulokseen tai suostuminen yhteistyöhön Saksan kanssa.
        Muita vaihtoehtoja ei ollut.

        Kommunistisen logiikan mukaan Suomen olisi tullut luopua itsenäisyydestä ja seurata Baltian maiden tietä Neuvostoliittoon, mutta meille itsenäisyyttä ja kansallista vapautta ajaville tuo olisi tarkoittanut tuhon tietä, puna-armeijan ja NKVD:n joukkoja kaikkialla, ja Stalinin aiemmat toimintatavat huomioiden raakoja pakkosiirtoja, vähänkään epäilyttävien henkilöiden teloituksia ja säälimätöntä miehitysvaltaa, joka olisi kukistanut jokaisen vastarintaliikkeen jäsenen, lisäksi vielä perheille ja ystäville kostaen.

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri epäonnistui Suomea koskeneissa valloitussuunnitelmissaan ensin talvella 1939-1940, sitten kesällä 1940 ja vielä uudelleen kesällä 1944, eikä Neuvostoliiton toimesta Suomeen pystytetty SKP kyennyt sodan jälkeenkään kaappaamaan valtaa maassa ja ohjaamaan Suomea pois demokratiasta kohti kommunismidiktatuuria, kuten Moskovan ja tietysti myös sen käsinuken, SKP:n, päätavoite oli.

        Suomi on edelleen itsenäinen valtio kun taas Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri lakkautti toimimattomuutensa lopulta ymmärrettyään itsensä vuonna 1991, ja sehän on kerrassaan oivallinen asia että jälleen on yksi diktatuuri pois Maailman kartalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koittaisitte ilmituoda millä tavalla kansallissosialismi eli fasismi olisi ollut sosialismin aatteen takana.
        Jos olivat niin valkoisen Suomen simojoet ja kosolat olivat kommunisteja. Samoin persupuolue olisi marxilainen puolue tänä päivänä.

        Sosialismi kylläkin valloittaa maailman. Sitä kaiken maailman persut eivät voi estää. Kapitalismi putoaa raihnaisuuttaan katuojaan.

        "Sosialismi kylläkin valloittaa maailman"

        Näin voi käydä - mutta ei kuitenkaan ihan lähitulevaisuudessa. Tämän vuoden eduskuntavaaleissa SKP:n kannatus oli veret seisauttava 0.1 %, KTP:n 0.0 jotain. Jännä homma: mitä surkeampi kannatus - sitä älyttömämmät puheet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sosialismi kylläkin valloittaa maailman"

        Näin voi käydä - mutta ei kuitenkaan ihan lähitulevaisuudessa. Tämän vuoden eduskuntavaaleissa SKP:n kannatus oli veret seisauttava 0.1 %, KTP:n 0.0 jotain. Jännä homma: mitä surkeampi kannatus - sitä älyttömämmät puheet.

        Ja kun verrataan SKP:n eduskuntavaalituloksia

        2015 - 7529 ääntä

        2019 - 4305 ääntä

        Pudotusta 3224 ääntä eli -43%.

        Sosialismia pukkaa ; P

        Kommunistien kannatus kevään 2019 eduskuntavaaleissa oli siten pienen maalaiskunnan väestömäärä.

        Sekä SKP että KTP pudotettiin pois puoluerekisteristä, joten kommunisteilla ei ole enää edes omaa puoluetta Suomessa.

        "Kaksi puoluetta poistettiin puoluerekisteristä"

        https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410853/kaksi-puoluetta-poistettiin-puoluerekisterista


    • Anonyymi

      Sosialistit aloittivat 2.maailmansodan jossa tapettiin 62 milj ihmistä.
      Todella sairasta.

      • Anonyymi

        Ilman sosialisteja 2.maailmansotaa ei olisi ollut. Ja 62 miljoonan ihmisen henki olisi säilynyt.
        Sosialistit ovat todella kamalia. Uskomattoman julmia.


    • Anonyymi

      Juuri nyt sosialistit rakentavat euroopanunionia =eu-liittovaltiota, jonka mallina on yks yhteen neuvosoliitto. Juuri nyt kremlissä=bryssel rakennetaan kansojen yhteistä burdjettia . Neuvostoliitossa tehtiin VIISVUOTIS_SUUNNITELMA , eu tekee NYT ENSIKERRAN suunnitelman , mutta pistää paremmaksi, tehden suunnitelman SEITSÄMÄKSI vuodeksi. En voi mitenkään käsittää, MIKSI SUOMESSA keskusta ja kokoomus eivät tajua , mihin sosialistit ja entiset kommunistit= vihervasurit heitä vievät, Onko joku palkkiovirka ,jollekkin kataiselle, niinistölle stubille ,ym. isänmaan ja itenäisyyden myynnin arvoista . Noin voi toimia vain ja ainoastaan täysin selkärangaton porukka. Perussuomalaiset, joita tällähaavaa on n.26 voi olla nyt jopa 35% suomalaisista ,on ilmeisesti ainoa ryhmä joka on ymmärtänyt, esim. sen mitä "varsovanliittoa" ranska ajaa . Oma SEV eu:lla seitsenvuotis-sopimuksineen jo on. DDR:n kasvattama ja kouluttama merkkel sanoi rapiat vuosi takaperin, "LIITTOVALTIO PROSSIIN PITÄÄ LISÄTÄ VAUHTIA," koska sosialisti merkkel ymmärtää, että prosessi vaikeutuu jopa tyssää kokonaan , kun ihmiset huomaavat ,mikä on sosialistien perimmäinen tarkoitus .

      • Anonyymi

        "Juuri nyt sosialistit rakentavat euroopanunionia =liittovaltiota, jonka mallina on yks yhteen Neuvosoliitto"

        Ei ole. EU:ssa ei ole vankileirien saaristoa, ei koko maan kattavaa kyttäysorganisaatiota, tolkutonta asevarustelua jne jne


    • Anonyymi

      Kyllä noiden maailmanvalloittajien on pitänyt olla hulluja, ns vallanhaluisia ja mielisairaita.

      Onneksi kansat tuomitsivat ne ja niiden teot.
      Oikeus voittaa aina!!!

    • Anonyymi

      Sosialistit saivat turpiinsa oikein kunnolla kun yrittivät valloittaa maailmaa...

      Niin käy myös hluuserille.

    • Anonyymi

      Vaan huonosti kävi sosialisteille, maailman kansat pyyhkivät perseensä sosialistien keskisellä sopimuksella.

      Ja maailmansota loppui siihen paikkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe