Suomen hyökkäykset itä-karjalaan 1918-22 ilman sodanjulistusta, johti vain häätöihin

Anonyymi

ja Leniniltä nootteihin Suomelle ja vain kerran Venäläiset ajaessaan Suomalaisia ylitti rajan ja otti varastetut avustus tavarat takaisin suomalaisilta !?
Suomalaisista sotilaista koostuneista joukkeista kuuluisimmat oli kenr. Talvelan ja Isontalon Atin 450 miehen joukot, Talvela jopa vaati Suomen Valtiolta eläkkeitä kaatuneiden leskille !?

5

<50

Vastaukset

 • Suomi enemmän kuin syyllinen Talvisotaan toiminnoillaan ja aiheutti Pietarin suojalueen tarpeen, jonka Mannerheimin isoisä oli vaatinut toteutettavaksi kauaskantoisena näkemyksenään !?

  Suomi ei vastanut 1938 Jartsevin kysymykseen, että mitä Suomi tekee jos sen aluetta käytetään heitä vastaan !? Jartsef; Suomi vaan räkyttäjä !?

  • Suomi on täynnä historian pelkureita ja räkyttäjinä vieläkin toimii epädemokraattiset kirjailiat ja Toimittajat !?

   No ylenkö hakkeri taas tuli väliin !?


 • Turha on totuuksia jakaa, Suomalaiset on niin peloteltu kansa jo Hitlerinajoilta, kun äveriöillä oli kotona Hitlerin ja Mannerheimin kuvat vierekkäin arvopöydillä !?

 • Stalin kommentoi Paasikivelle näistä hyökkäyksistä ja ihmetteli kesken neuvottelujen Suomessa tapahtuvaa ja innostunutta sotariehaa, llikekannallepanoa jo 2kk ennen !?

  Paasikivi lupasi ottaa selvää, jonka Elias Erkko kielsi täysin jopa keskeytti neuvottelut !?

 • Suomalaiset pelkää omaa historiaansa ja presidentti Sauli Niinistö eritoten !?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.