Rakkauden ja rajatiedon kanavalle

Anonyymi

Mietin vieläkin mitä tapahtui 2012 kun olin täysin onneton ja en jaksanut uskoa enää mihinkään. Rupesin lukemaan Taavi Kassilan Onnellisuuden joogaa ja aivan yllättäen varoittamatta tapahtui jotain todella outoa. Tulin aivan täyteen rakkautta ja tajuntani laajeni ymmärtämään mitä luin. Olin päivän ajan aivan euforinen ja siitä alkoi henkinen tieni. Eräs näkijä kertoi että minulle näytettiin hetkeksi koko näkymätön todellisuus . Onko teillä vastaavia kokemuksia tai ajatuksia tästä.

4

<50

Vastaukset

 • Ja nyt kun on kulunut seitsemän vuotta tuosta tapahtumasta, niin mitkä sen suurimmat vaikutukset ovat tänä päivänä?
  Oletko edelleen ns. valaistuneessa tilassa ja jos olet, miten se tulee näkyväksi ja koettavaksesi?

  • Valitettavasti tuo valaistuksen tila jäänyt minuun, mutta olen lukenut pari kirjastoa rajatiedon kirjallisuutta, pidän yhteyttä näkijään, mieli on avautunut suurelle kaikkeudelle. En enää pidä institutionaalisia uskontoja minään tai tunnen että kaikki etsivät lopulta Rakkautta. En kestä mitään uskonnollista vihapuhetta. Näkijän kanssa olemme puhuneet, että tuo valmistuneen rakkauden tila on mahdollista saavuttaa mutta pikku hiljaa ja kulkemalla henkistä tietä. Moni asia on loksahtanut paikalleen, elämä oli melko sekaista, mutta nyt se on tyyni. Olen ihan arjessa kiinni, minulla on työ ja perhe, mutta suhtaudun kaikkeen rauhallisesti ja yritän saada ympärilleni iloa ja valoa. Joka päivä pyydän enkeleitä ja henkioppaita avuksi ja niin paljon on kaikki muuttunut että en voi kuin ihmetellä. Rukoilen että saan joskus näkijän tai parantajan lahjan ja voin auttaa tulevassa heräämisessä. Elämme nyt keskellä suurta muutosta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Valitettavasti tuo valaistuksen tila jäänyt minuun, mutta olen lukenut pari kirjastoa rajatiedon kirjallisuutta, pidän yhteyttä näkijään, mieli on avautunut suurelle kaikkeudelle. En enää pidä institutionaalisia uskontoja minään tai tunnen että kaikki etsivät lopulta Rakkautta. En kestä mitään uskonnollista vihapuhetta. Näkijän kanssa olemme puhuneet, että tuo valmistuneen rakkauden tila on mahdollista saavuttaa mutta pikku hiljaa ja kulkemalla henkistä tietä. Moni asia on loksahtanut paikalleen, elämä oli melko sekaista, mutta nyt se on tyyni. Olen ihan arjessa kiinni, minulla on työ ja perhe, mutta suhtaudun kaikkeen rauhallisesti ja yritän saada ympärilleni iloa ja valoa. Joka päivä pyydän enkeleitä ja henkioppaita avuksi ja niin paljon on kaikki muuttunut että en voi kuin ihmetellä. Rukoilen että saan joskus näkijän tai parantajan lahjan ja voin auttaa tulevassa heräämisessä. Elämme nyt keskellä suurta muutosta.

   Joo, ainahan sitä, yhtä vesimiehen aikaa...


 • Olen seurrannut jonkin aikaa tuon rajatiedon kanavan ohjelmia.Täytyy ihmetellä että mikä muu tarkoitus tuossa voisi olla kuin kaupalliset päämäärät.
  Joka toinen päivä esitellään aina joku uusi valoenkeliterapiaa tms. tarjoava parantaja nettisivuineen ja hinnastoineen.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  43
  1175
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  611
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  476