Kirkko ja konsertit jouluna 2019

Anonyymi

Tähän on tultu, Turunen ei ole ainoa. 39.90E, ovelta 45.00E. Joulukonsertit kirkoissa kertoo joulun tämänpäivän sanoman ihmisille, rehellisesti.

Kirkon verooikeuden lopettaminen on nyt ajankohtaista, eli ei tulevaisuudessa vaan nyt.

5

59

Vastaukset

 • Tahkoavat rahaa Kirkot antaa pienellä korvauksella tilat eikä tarvi olla kaikki kamat paikalla kunhan jotain lurittaa ja lipuhinnat oikeiden konserttien hintaiset ,ei oo kyllä oikea suunta muta Artistille hyvä diili

 • Joo, kierrän kaukaa moiset "konsertit". Monella artistilla lavakeikat ei enää vedä niin mennään kirkkoon lurittelemaan.

 • Netta Skogin joulukonserteissa kirkoissa on ilmainen sisäänpääsy. Ohjelmalapusta saa halutessaan maksaa kympin. Tosi reilua mun mielestä, arvostan suuresti.

  Ja taso kyllä kohdallaan. Kiertänyt useiden bändien kanssa kaikkialla maailmassa vuosia. On kultaisen harmonikan voittoa, digihaitarin maailmanmestaruus ja tangomakuningatar finalisti...

 • Mikäli olen oikein käsittänyt, yleisessä käytössä olevaan kirkkoon ei saa periä pääsymaksua oli tilaisuus mikä tahansa. Eli kalliiseen kirkkokonserttiin saa mennä ilmaiseksi ja luulen että lipuntarkastajat sallivat tämän.

 • Niin, ja nuo lipunmyyntitulot menevät pääasiassa ohjelmatoimistolle ja artistille, seurakunta saanee vain tilavuokran.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  314
  2832