Anaalisuihku - mikä meni pieleen

Anonyymi

Peppuleikit ovat vielä ihan aluillaan, ja kovin olen jännittynyt ja kireä vaikka halua on. Hommasin sellaisen kumisen pallura anaalisuihkun, jossa on jäykkä kapea nokka. Eilen kokeilin sillä tehdä suolihuuhtelua, mutta ketuiksi meni. Ensinkin vaikka sormi meni helposti sisälle, niin vaikka kuinka liukkaria ja rentoutus niin se ohut nokka koski kovasti, koittipa missä kulmassa tahansa. Pöntöllä istuin. Lopulta kun sain hieman nokkaa sisälle, niin ei menannut millään saada puristettua pallurasta vettä suoleen. Ehkä puolet sain, mutta vaikka pallo oli ihan täynnä vettä, meni mukana reilusti ilmaa. Vähän tuli vettä ulospäin ja muutama kokkare mukana, mutta pitkän aikaa tihnusin peräpäästä vettä illan mittaan. Eihän tuota uskalla ennen seksiä käyttää, enemmän sotkua noin kuin ilman huuhtelua.
Vai mikä meni vikaan? Mitään bideeletkun päätä ilman suihku en toisaankaan saa sisään, joten sitä turha ehdottaa. Vai tyssääkö nää leikit nyt tähän?
Meillä on vähän ollut sormileikkejä ja pari kertaa myös saatu penis sisälle, joskin alku ollut todella kivulias, liukkarista huolimatta.

6

5808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan täysjärkinen kokeneempi vastaamaan?

    • Anonyymi

      Muutaman kerran kun on pantu pyllyyn niin nokkakin menee jo paremmin sisään

    • Anonyymi

      Ehkä nokkaosa vaan on huonon mallinen.
      Laita vaan enemmän vettä, tulee enemmän ulos tavaraa. Ja muutaman kerran.

    • Anonyymi

      Palluralla varustetut seksikaupan vehkeet ovat kelvottomia ajattelemaasi tarkoitukseen.

      Suolen putsaaminen seksiä tai itsetyydytystä varten onnistuu paljon paremmin välineellä, joka on oikeasti suunniteltu sitä varten. Käy siis apteekissa ja osta sieltä suolenkuuhtelupussi. Näitä käytetään esimerkiksi silloin kun on jonkun lääkkeen aiheuttamaa ummetusta (vaikkapa opiaatteja sisältävät särkylääkkeet, joillakin jo panacod). Käy myös ostamassa kertakäyttöhanskoja (xtran lateksihanskat tai ne siniset nitriilihanskat) niin saat kätesi pidettyä paremmin puhtaina.

      Virittele pussille sellainen paikka ja kiinnitys että sen letku yltää perille asti istuessasi pöntöllä. Jos pussin kyljessä ei ole asteikkoa niin tee siihen sellainen eli ensin pussi täyteen vettä ja sitten lasket siitä kerrallaan pois vettä 2 dl annoksina. Aina kun yksi laaki on laskettu pois niin piirrät pussin kylkeen tussikynällä viivan. Jos lasket vettä kerralla sisääsi puoli litraa tai enemmän niin se menee syvemmälle suoleen jolloin tyhjentämisestä tulee perusteellinen ja siihen menee aikaa. Pienemmällä määrällä vettä puhdistat lyhyehköksi aikaa vain peräsuolen osuuden.

      Käyttöä varten tarvitset myös jotakin ei-vesiliukoista rasvaa. Tässä toimii valkovaseliini hyvin. Rasvaa ensin pussiin kiinnitetyn letkun päässä oleva suutin, sitten hanskaa käyttäen rasvatulla sormella oma peräaukko ainakin ensimmäiseen niveleen.

      Täytä pussi kädenlämpöisellä vedellä. Laita suutin sisälle varovasti ja hitaasti ja avaa sitten letkun sulkija. Kun vettä on päässyt sisälle sopivasti niin suutin ulos, letku kiinni ja annat veden olla sisällä vaikkapa minuutin ajan. Sitten laske vesi ulos, putsaa kevyesti vaikkapa käsisuihkulla ja toista sama uudelleen ja uudelleen kunnes ulos tuleva vesi on puhdasta.

      Mitä enemmän vettä käytät kerralla sitä syvemmälle se menee ja sitä pidempään suolen sisältöä ja vettä myös tulee ulos. Jos haluaa niin kunnolla puhdasta saa laskemalla *hitaasti* esimerkiksi 5 minuutin kuluessa sisälle ensin noin litran verran vettä ja sitten antamalla sen tulla ulos. Kun lakkaa tuntumasta että tavaraa on tulossa niin pesee takapuolen ja lähtee liikkeelle taivutellen itseään ja vatsaansa. Varsin todennäköisesti kohta tulee tunne että lisää tavaraa on tulossa ulos eli ei mennä kauas vessasta.

      Kun tyhjennys on tapahtunut eikä lisää tunnu olevan tulossa (15-20 minuutin päästä) niin sitten teet parit uudet peräkkäiset huuhtelut mutta tällä kertaa tuolla pienellä kahden desilitran vesimäärällä.

      Viimeisen huuhtelun jälkeen liikkumista ja käyt vielä kokeilemassa ettei tavaraa ole tulossa ulos.

      Sanomattakin lienee selvää, että tämä tyhjennys kannattaa pariin kertaan kokeilla toimivaksi omassa rauhassa niin ettei ole vielä sovittu mitään yhteisiä orgioita tapahtuvaksi heti samantien. Toimivuuden voi testata dildolla eli kun mielestäsi olet kunnossa niin katso miten anaaliseksi onnistuu dildoa käyttäen. On nimittäin aika ikävä yllätys jos kesken seksin lähteekin puoli litraa kuraa liikkeelle ja likaa lakanat. Liukkariksi vaikkapa prismasta saatavan protex-iukuvoiteen ja hajusteettoman aisti - käsivoiteen seos (puolet ja puolet).

      Hyvä ruokavalio tekee seksistä helpompaa. Jos syö kuitupitoista ruokaa ja ulostaminen on säännöllistä eikä kolmeenkymmeneen kertaan pyyhittävää "liimap****aa" niin tyhjennyskin tapahtuu helpommin.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3438
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2108
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1672
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1527
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1376
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1111
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1107
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      946
    Aihe