Mitä cityvihreät aiotte tehdä lapsisalakuljetuksia junailevalle Haavistolle?

Anonyymi

Säilyttääkö luottamuksen? Esiintullut tapaus on ilmeisesti historian ensimmäinen, että jonkun maan ulkoministeri aktiivisesti pyrkii järjestämään lapsisalakuljetusta monen kauttakulkumaan läpi Suomeen. Kaiken kukkuraksi hän vaati virkamiestä toteuttamaan lapsiryöstön omiin nimiinsä työpaikan menetyksen uhalla .Virkamihen jäädessä kiinni lapsiryöstöstä, sillä ei ole edes tietoa lasten vanhempien suostumuksesta salakuljetukseen, Haavisto olisi tukenut häntä varmaa yhtä suurella innolla kuin nyt eli kieltäen kaiken.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saiko Haavisto synninpäästön selityksillään vai pelastaako hallituksen kaatuminen hänet valttakunnanoikeudelta? Lapsen ryöstöön kehoitus ei ole mitenkään hyväksyttävää oli vihreät motiivit kuinka yleviä hyvänsä.

    • Anonyymi

      Vihreät on tarpeettomin puolue hallituksessa, koska jäljelle jää vain savuavia rautioita.

      • Anonyymi

        En sanoisi vihreitä tarpeettomimmaksi puolueeksi vaan ihan suoraan sanottuna haitallisimmaksi. Aloituksen otsikkoon liittyen ennakoin myös, että cityvihreät eivät aio tehdä yhtään mitään Haavistolle, paitsi äänestää häntä tietysti tulevissakin vaaleissa. Haavistohypetys on niin uskonlahkomaista, etten usko cityvihreiden kykenevän ajattelemaan asiaa järjellä. Sellaiset asiat kuin Haavisto tai islam ovat ikäänkuin asioita, joihin ei järkeä voi soveltaa. Sen sijaan on mahdollista, että keskusta pyrkii jossain välissä lieventämään kannatuksensa putoamista pyytämällä tekemään taas niitä kuuluisia johtopäätöksiä. Ja siihen vihreät voivat toisilleen antamien voimahalien voimaannuttamina suostuakin, koska pelkäävät kuollakseen seuraavia vaaleja, joiden voittaja ei tule kosiskelemaan vihreitä hallitukseen.


    • City-Kettu-Vihreät haluavat maksaa Baltazarin oikeuskulut?

    • Anonyymi

      Ilta-Sanomat sai käsiinsä ulkoministeriön sisäistä kirjeenvaihtoa, josta paljastuu, millainen pommi virkamiehillä on ollut käsissään, kun Haavisto tai hallitus ei suostunut ottamaan mahdollisesta päätöksestä poliittista vastuuta.

      Näin konsulipäällikkö Pasi Tuominen kirjoitti sähköpostitse ulkoministeriön alivaltiosihteerille Pekka Puustiselle 18. lokakuuta, sen jälkeen, kun oikeuskansleri oli ottanut asiaan kantaa:

      ”Emme voi toimia konsulipalvelulain mukaisesti, sen sijaan voimme toimia konsulipalvelulain periaatteiden mukaisesti. Päätös tulee tehdä hallituksessa tai sitten päätös tulee olla ministerin. Näen nyt ongelmaksi, että ministerin kanslia vyöryttää tämän hoidettavaksi konsulipalvelulain mukaisesti ja lähtökohtaisesti niin, että avustamme vain lapsia. Tällaisen päätöksen tekeminen virkamiestyönä on sellainen päätös, että sen tekijän on syytä varautua siihen, että hän saa päätöksestään vankeustuomion, josta tulee sen verran pitkä, ettei sitä voi ehdollisena suorittaa. Päätöksentekijän kannattaisi olla myös noin 65-vuotias, jotta eventuaalinen viraltapano ei vie toimeentuloa pysyvästi.”

      Kirje löytyy myös ulkoministeriön arkistosta.

    • Anonyymi

      Nyt vaan vastuunkantajat esiin. Haavisto on osoittautunut vastuun pakoilijaksi. Kaiken raukkamaisinta on, että vaatii virkamihiä vaitiolovelvollisuuteen vedoten tekemään rikoksia. Lapsenryöstö ei ole rikoksista vähäpätöisin niin kuin jo virkamiehen vastauksestavoi lukea.

      • Anonyymi

        Ja kuka tietää ettei Ohisalon porukka huumaa näitä lapsia. Taitaa tuo silkkite-tutkinta olla melkoinen painajainen jo nyt Vihreille, mutta sitten kun tutkinta on ohi niin on Vihreätkin.


    • Anonyymi

      Nyt kun asia todenperäisyys on vahvistunut, niin mitä te todella aioitte tehdä lasten kaappausta suunittelevalle ja vaatineelle ulkoministerille? Kaiken kukkuraksi ko henkilö tuntuu olevan työpaikka kiusaaja, oikeuskanslerin lausuntojen tahallinen väärintulkitsija, laista piittaamaton työpaikkanatsi. Tuntuuko tutulta. Ei tarvitse sanoa mitään siitä mitä tekisitte jollekin muulle, joka syyllistyisi moisiin rikkeisiin. Ei Suomen ulkopolitiikan johdossa voi olla henkilö, jonka moraali on kadonnut kuin pieru Saharaan.

    • Anonyymi

      Nyt kun koko ajan tulee yhä raskauttavampia tietoja, niin mitä aioitte todella tehdä ulkoministerille, jonka luottamus on mennyt ja hän on osoittautunut todelliseksi työpaikka tyranniksi. Ehkä olettekin tienneet totuuden jo aikkaa sitten, mutta vaiennetteet siitä, kun ismi on ohittanut rehellisyyden jo kauan sitten. IL "Unohtakaa hallitusneuvottelut – nyt alkoi ulkoministeri Pekka Haaviston lähtölaskenta " Ihan uskottavuutenne rippeiden vuoksi, mitä teette?

    • >> Esiintullut tapaus on ilmeisesti historian ensimmäinen, että jonkun maan ulkoministeri aktiivisesti pyrkii järjestämään lapsisalakuljetusta monen kauttakulkumaan läpi Suomeen. <<

      Ajatellen tätäkin tilannetta, niin ymmärrän Pekka Haaviston tilanteen hyvin. Todellisuudessa Pekka Haavistolla ei ole mitään näkökykyä ihmisen / lapsen kehityksestä ja siihen liittyvistä alueista. Pekalla ei ole perhettä / lapsia ja siten täysin ulkona koko asiasta. Toiminnassa näkyy vahvasti miten Pekka on esinäällistäyt lapset, joita voidaan siirrellä ja kujettaa vaikka repussa.

      Juuri tässä tilanteessa vastuullinen ja asiaa ymmärtävä ihminen kysyisi alan ihmisiltä neuvoja miten suhtautua ylipäätänsä tähän asiaan. Esim. tunnettu lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen ymmärtää kokonaisuutta.

      Takaan ja alleviivaan ettei Jari suosittelisi toimimaan asiassa niin kuin mitä Pekka Haavisto ajattelee.

      Ajatelkaapa todellisuutta. Maassamme on tämän tasoinen ministeri. Eikö juuri ministerin tulisi tuntea alueet tarkoin, joilla hän ministerinä toimii - ajatellen elinympäristömme rakentumista / kehitystä positiiviseen suuuntaan.

    • Anonyymi

      Keskustelusra halutaan ilmeisesti tarkoituksella unohtaa mielestäni kaikkein oleelisin ja raskauttavin asia eli se, että Haavisto yritti pakottaa virkamiehen suorittamaan henkilökohatisesti lapsiryöstön jopa ilman lasten vanhempien lupaa. Siihen ei ottanut kantaa lausunnossaan edes ulkoministeriön korkearvoinen virkamies, koska ei voinutkaan, kun siitä ei tehty papereita. Ulkoministerinä ei voi jatkaa henkilö, joka yrittää pakottaa toisen henkilön tekemään rikoksia ulkoministerin oman uransa pönkittämiseksi.

    • Anonyymi

      Tarkoitus pyhittää keinot. Hyvä Pekka.

      • Anonyymi

        Vihreille ilmeisesti tarkoitus eli oma ismi pyhittää jopa suoranaiset rikokset ja rikoksiin kiristämiset uhreista välittämättä. Jo on sairasta porukkaa, terroristi ainesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreille ilmeisesti tarkoitus eli oma ismi pyhittää jopa suoranaiset rikokset ja rikoksiin kiristämiset uhreista välittämättä. Jo on sairasta porukkaa, terroristi ainesta.

        Lentokoneessa seisoskelevia höpöheinän pössyttelijöitä jokaikinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lentokoneessa seisoskelevia höpöheinän pössyttelijöitä jokaikinen.

        Nyt onneksi vihersaasta tuhoaa itsensä..


    • Anonyymi

      Nyt kun näyttää ilmeisesti siltä, että lasten kaappaus ei onnistunut ilman äitejä, kiitos kurdien, jotka eivät sallineet poimia rusinoita pullasta, niin mitä aioitte tehdä kidnappuksia suunnitelleelle ulkoministerille? Onko rikokseen yllyttäneellä ja jopa pakottaneella ulkoministerillä tukenne niin kuin väitetään?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe