Martina on saanut monet työttömät opiskelemaan ja etsimään töitä

Anonyymi

Siinä vaiheessa kun työtön on tajunnut, että Martinan tavoin opiskelemalla ja ahkerasti työskentelemällä voi oikeasti rikastua on työtön alkanut itsekin opiskelemaan tai hakemaan työpaikkaa.

19

195

  Vastaukset

  • Valitettavasti Mara ei opiskele mitään...Hän vain aloittaa mutta opiskelu jää yleensä kuukauden sisällä. Tosin hän on omasta mielestään valmistunut vaikka mihin ammattiin.
   Tällä hetkellä Mara on urheilija (siis ammattilainen siinä) mutta hänen miehensä kustantaa kaikki siihen liittyvät menot niin kauan kun mies maksaa on helppoa aloittaa ja leikkiä kaikenlaista mukavaa.

   • Kuka Mara? Ahtisaari?


  • Olisi kiva olla yhtä rikas kuin Martina.

   • Katotaan, pian tapahtuu...


  • Martinan ahkeruutta on pakko arvostaa.

  • Harva tekee niin paljon töitä koneella, kuin Martina.

  • Martina on ihana.

  • Martinalla ei ole koulutusta, tuskin peruskoulun päättötodistustakaan löytyy. Maksullisia kursseja voi ostaa kuka tahansa ja on kurssilaisen oma tappio, jos ei käy kurssia loppuun. Kursseilla voi opetella mitä erilaisempia taitoja, mutta kurssit eivät ole koulutusta.

   Kursseilla voi hankkia lisää pätevyyttä, joka tukee jo hankittua ammattitaitoa. Useimmissa ammateissa on välttämätöntä kurssittaa, koska sillä tavalla työn tekijä pystyy pitämään ammattitaitonsa ajan tasalla.

   Martinan tuloista aika iso osa kertyy tosi-tv-ohjelmiin osallistumisista. Tosin hänellä alkaa olla ikää ja tv-kasvot kuluneet, joten sen ansiolähteen varaan ei paljonkaan pidä enää luottaa. Visailuihin ja keskusteluohjelmiin Martina ei ota osaa, sillä hänen yleistietonsa on järkyttävän huono, oikeastaan olematon. Sen verran hän on tajunnut itsekin, ettei enää sellaisiin mene itseänsä munaamaan.

   • Kateus on kavala tauti. Voimia peräkammariisi.


  • Hehhehheee. Martsun opiskelut jäivät oikeasti kehnosti suoritettuun peruskouluun. Sittemmin "opiselu" (kuten todennäköisesti lukihäiriöinen stara kirjoitti somessa) on joitakin kursseja. Opiskelu sanan varsinaisessa merkityksessä kestää vähintään lukuvuoden. Martinan lahjoilla ja keskittymiskyvllä siis sula mahdottomuus. Itsekin olen käynyt viikonlopun mittaisia kursseja "opiskeluja" vaikka kuinka monta ja varmasti moni muu palstalainen myös . Nytkö siis provoilijoiden tai fanien mielestä Mara jo vähentää työttömyyttä ja lisää aktivoitumista opiskelujen suuntaan? Kannattaisi Maran hakeutua johonkin some-peruskurssille, jossa kerrotaan esim. valokuvien tekijänoikeuksista.

   • "keskittymiskyvllä"

    Hyvin sä vedät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "keskittymiskyvllä"

    Hyvin sä vedät.

    Joo, varmaan toi treenaa peilin edessä sokkokirjoitusta silmät auki. Mutta hienoa että oikolukijoita on lukioissa ja lukijoissa.


  • Mihin tämä oletus perustuu?
   Ainoastaan peruskoulun hädintuskin läpäissyt tyrkky tuskin on paras esimerkki kenellekkään.
   Ahkerasta työstä tämä jatkuvasti lomaileva tollo ei tiedä yhtään mitään.
   Maksettujen valmentajien kanssa treenaavan mukaurheilijan ainoa tavoite on muutamat triathlonkisat,joissa menestyminen on taas onnetonta.

   • Mitä siitä menestyksestä, etukäteen pitää hehkuttaa vaan niin maan pärkkeleesti ja olla hiljaa ynnämuut-sijoituksen osuessa taas omalle kohdalle. Kortelampi-Aitolehden täytyy leveillä mammonalla (myös olemattomalla), kun varmaan omasta lapsuudesta jäänyt kauhea trauma, kun ei saanut hevosta tai mitä muuta nyt kenelläkin koulukaverilla ja tutulla sattui olemaan. Nyt on meidän maalaistila, Espanjan-asunto ym. paitsi että uo-velkansa mammalla maksattanut ei taida omistaa edes autoaan, jolla leveilee parkkeeraamalla onnettomasti. Tai jos ei osaa sitä(kään)?


  • Martina on hyvinvointivalmentaja ja PT, yrittäjä, TV-kasvo ja liikuntavalmennuksen ammattilainen. Kerää tuhansia tykkäyksiä instassa ja tulot yli 100.000 vuodessa. Hän yksi Suomen menestyneimpiä valmentajia ja uusi hyvinvointia tuleva kirja ilmestyy helmikuussa. Lisätuloja Martinalle on kertynyt mm vaatesuunnittelusta ja eei Tv produktioista. Jossain kohtaa ohjaa oman ohjelmasarjan. Täällä pikkupuljuissa työskentelevät konttoripiiat, kaupan myyjät ja työttömät mollaavat ja kiusaavat Martina vaikka hänen näyttönsä ja menestyksensä on huippuluokkaa. 98% suomalaisista ei pysty samaan eli suut soukemmalle ja typerille kirjoituksille stoppi heti!

   • Kyllä 99 % suomalaisista pystyy parempaan mutta harva noin moneen kirjoitusvirheeseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä 99 % suomalaisista pystyy parempaan mutta harva noin moneen kirjoitusvirheeseen.

    Hyvä, näin on 😅🤣😂


   • Martina EI ole PT,tai ammattitaitoinen hyvinvointivalmentaja , kovasti hän on kyllä YRITTÄNYT vakuuttaa olevansa.
    Tuleva kirja sisältää samaa diipadaapaa,jota nainen toistelee, kirjoitusvirheillään naurattavassa blogissaan—ei siis mikään mestari-,tai menekki teos.
    Urheiluvaatteita myyvän nettikaupan mainoskasvo EI ole vaatesuunittelija.
    Millähän kohtaa luulet muijan itse OHJAAVAN oman ohjelmasarjan—kyllä pissiksen mielikuvitus on taas lähtenyt luvattomalle laukalle.
    Martinan näytöt ja menestyksen tason uskottelu on toki huippuluokkaa,mutta ei sillä totuuden kanssa ole mitään tekemistä.
    Pissiksen tavisten arviointi oli taas tuttua,lapselista tasoa -se on ainoa mihin tämä maanvaiva pystyy.


  • Martina on ehdolla seuraavaksi pääministeriksi koska hän on ahkera ja kouluttautunut joka alalle.

  SEISKA.FI

  • Masked Singer -kisasta pudonnut Ina Mikkola harmittelee: "Petyin ihan sairaasti - ehkä kokonaisuus oli liian sexy studioyleisölle?!"
  • Liian äänekästä ähinää! Artun ja Ellan yöllinen seksisessio sai muut BB-asukkaat poistumaan makuuhuoneesta - Artulta yllättävä avautuminen
  • Ringa Ropo ja Heikki-rakas ovat uudessa elämänvaiheessa: Avioituminen ei muuta suhdetta!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4668
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2833
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   87
   1545
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   363
   1390