Rinne eroaa tänään....mutta miten saadaan Ohisalo & Haavisto savustettua ulos hallituksesta?

Anonyymi

Onko kenelläkään rakentavia ehdotuksia, miten saataisiin kaksi todellista ja vaaralliasta maailmanhalaajaa ulos hallituksesta. Jotakin tarvitsee kehittää ja äkkiä, ennen kuin nuo kaksi pääsevät tosissaan imuroimaan terroristeja ja turvapaikkaturisteja suomeen.

10

64

  Vastaukset

  • Mun mielestä tämä voisi olla kaikkien keskusta-oikeistopuolueiden saumaton yhteistyöprojekti, eikä olisi ollenkaan pahitteeksi, jos myös ministeriöiden ja turvallisuusorganisaatioiden virkamiehet osallistuisivat tähän riittävillä vuodoilla, joilla voisi taustoittaa kunnon ajojahtia. Myös median soisi liittyvän koalitioon.

   • Yhteistyötä todella tarvitaan, jotta nuo myyrät saadaan karkoitettua valtioneuvoston jäsenyydestä. Pelkällä normaalilla somekirjoittelulla se tuskin onnistuu? Nyt tarvitaan joitakin herkullisia ja negatiivisia detaljeja kummankin toiminnasta heidän ministeripesteissään. Asiasisällön on oltava riittävän kovaa, jotta savustaminen onnistuu. Helppoa se ei ole.


  • Noon sen verran ammattitaitoosia, notta osaavat kyllä ittensä ulos puhua.

   • Sanojen pyörittelijöitä siis. Puhuvat niin kauan ja niin sekavasti ettei niistä puheista pirukaan ota selvää.

    Kepu muuten ilmeisesti kuvitteli pääsevänsä takaisin valtaan, mutta taitaapa käydä aivan päinvastoin. Niin tyypillistä kepulaisuutta.


  • Jotakin tarvitsisi keksiä pikaisesti, muuten kantasuomalaiset ovat etninen vähemmistö omassa maassaan. Katsokaapa vaikka ruotsia...meneekö siellä edes keskinkertaisesti enää?

   • Vihreät eivät tajua elämän perusasioita, ja ovat niin paljon ränkättäneet ja ivanneet tottapuhuville, niin aivan varmasti sotkeutuvat omiin verkkoihinsa, koska eivät voi totuutta myöntää. Ruotsista tulee jo varoituksia, mutta täällä eivät ole kuulevinaankaan, kun joutuisivat myöntämään häpeänsä.


  • Loppuuhan tästäkin asiasta vaahtoaminen ja päästään vaahtoamaan jostain muusta.

  • turvallisuusviranomaiset ottavat kyllä tälläiset kirjoittelut tutkintaan, laillista hallitusta vastaan vehkeily on rikos, josta ennen sai kovankin tuomion (nappi otsaan)

   • Rinnekin savustettiin aivan laillisin keinoin ulos. Rinteen lähtöön ei liittynyt rikosta savustajien taholta. Samaa kyytiä Ohisalolle ja Haavistolle. Ihan turha koohottaa mistään rikoksista, jos ministereitä painostetaan heidän omien toimiensa seurauksena. Raaka pakkopeli käyntiin vihreiden maalille. Laitamma sarjaosumaa ylämummoon!


   • Sinähän alat harrastaa laitonta uhkailua !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4726
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2860
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   99
   2453
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   364
   1404