Sipilä tuhosi Keskusta viimeisenkin kannatuksen

Anonyymi

Kansa ei anna tätä temppua enää koskaan Keskustalle anteeksi.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/604d5454-52f8-43f6-8ca2-443fa26e331f

17

187

Vastaukset

 • Jos on totta niin aika uskomaton teko. Jotenkin Keskusta on alkanut haisemaan.

  • Varokaa Sipilää,,, selkään puukottaja!!! Kepu pettää aina! Lukekaa IS:n Karvalan kirjoitus niin silmät aukeaa, minkälaista paska sakkia kepulaiset ovat. Ja jotku vielä äänestää kepu:sia. Ei Jumalauta!!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Varokaa Sipilää,,, selkään puukottaja!!! Kepu pettää aina! Lukekaa IS:n Karvalan kirjoitus niin silmät aukeaa, minkälaista paska sakkia kepulaiset ovat. Ja jotku vielä äänestää kepu:sia. Ei Jumalauta!!!

   Iltalehden Karvalan juttu ei IS:n juttu.


 • Pitkästä aikaa Sipi sai aikaiseksi jotakin hyvää.

 • Pääministerin vaihto oli hyvä, mutta saattaa koitua kepun itsensä tuhoksi. Viimeistään nyt kaikki tajuaa kuinka kiero kepu on ja pelkkä tyttönen puheenjohtajana, joka jää demareiden pjn jalkoihin.

 • Ainakin Kepun johdon esiintyminen Rinteen erottamis touhussa oli ylimielistä. "Kun tästä nyt on jo kolme kertaa sanottu, ettei luottoa ole niin luulisi viestin perille menevän (Rinteelle). Kyllä se voidaan kirjallisenakin lähettää"

 • Sirkka-Liisa Anttila sanoi YLEn haastattelussa, että syyt Rinteen kaatamiseen tullaan julkaisemaan vasta, kun on saatu uusi hallitus.

  Myönsi siis suoraan, että kepulla on ollut muita motiiveja kuin ovat tähän mennessä kertoneet. Tällaista parlamentaarista demokratiaa siis kepu ajaa!

  Kepu petti taas. sippilä aina ihmistä vastaan.

  • Kuka tai mikä oli se "kenttäväki" joka aloitti viesteillään lietsomaan Kepun johtoa vaatimaan Rinteen eroa?


 • Taustavoimat koittavat edelleen laittaa kepussa hanttiin normikansan asioiden hoidossa , mielummin jatkaisivat vaan maassamakaavien potkimista , raukkamaista !Tuntuu kovasti vaikealta toimia oikeudenmukaisesti , varsin outoa että meininki jatkuu näin jos ei haluta sitten kannatuksen lopullisesti lyödä naulan arkkuun.

 • Kepu siis kertoo syyt hallituksen kaatamiseen vasta, kun uusi hallitus on muodostettu.

  Todella luottamuksen arvoista toimintaa.

  Kepu pettää aina.

 • Kepu laittoi nuoren untuvikko- tyttösen puolueen johtoon, joka on niin avuton ettei saa kunnolla sanaa suustaan. Isot pojat pelaavat pelin, kuten tahtovat. Sipilä lestaveljineen häärää takana ja uhraavat sitten Kulmunintarpeeksi suuren mokan tultua ilmi. Hallelujaa.

 • Sipilä ulos Keskustasta.

  • Oli tuo Antti Rinteen ajojahti todella törkeä temppu Keskustalta. Rinne otti vaalien häviäjän hallitukseen uskoen, että yhdessä Keskustan kanssa Suomesta saadaan vähän oikeudenmukaisempi mutta Keskusta paljasti hampaansa.


 • persu se on kuulkee hyvä puolue, siinä ei oo mittään pahhoo ja kaikki asiat tietäävät, tarvihtoo vuan osata sannoo taikasana "maahanmuutto", persu suomen ainoaks puolueeks, muuta ee tarvita

  • "tarvihtoo vuan osata sannoo taikasana "maahanmuutto", persu suomen ainoaks puolueeks, muuta ee tarvita"

   Putsaapas korvasi, ota pois kepu- ja vihervassarisuodatin niin sieltä kuulee muutakin järkitekstiä.


 • Kepun aika meni jo ohi. Olisi pitänyt ottaa maahanmuuttoon kielteinen kanta.Ennen äänestin kepua nykyään ääneni menee Perussuomalaisille!

  • Niin täältäkin, koko suomi on kohta nimensä mukaisesti perussuomalainen. Etelä-Suomi on oikein hullaantunut perussuomalaisiin ja mikäpä ettei, heillä on mahtavan älykäs puheenjohtaja. Toivotaan, että saadaan suomi takaisin!


Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6168
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2591
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  858
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  490