Kepun Heikkinen boikotoi Linnan juhlia

Anonyymi

Kyllä voi olla taas yksinkertaisuuden osoitus. Heikkinen aikoo boikotoida Linnan juhlia. Niin kuin ne siellä nyt yhtä naista kaipais. En, en sitten millään voi ymmärtää tuollaista luonnetta. Saa taas hävetä, hitto!

29

344

Vastaukset

 • Mielenosoittaja Heikkinen.
  Onhan ihmisillä, saa olla, mielipiteitä, jopa presidentin puolisolla. Yleensä asiat riitelee, ei ihmiset. Mutta tässä tapauksessa ei kansanedustaja osaa hoitaa omaa tonttiaan. Hänenhän pitäisi käyttäytyä , kuten kansaa edustava tekee. Tuollaiset tuittupäisyydet ei ainakaan paranna hänen asemaansa kenenkään silmissä.

  • Eläinsuojelugaalassa jaettu"Kiitos eläimiltä-palkinto on mennyt väärälle, ei kuuluisi Hannakaisalle.
   Hannakaisan navettaan vaan yllättäen EU-tarkastaja ja puolueeton sellainen!
   Häpäisi Kiuruveden!


 • Kyllä kansanedustajan pitäisi olla tuollaisen yläpuolella. Itsenäisyys on kallis asia ja sen lunastaminen on maksanut erittäin paljon vanhemmillemme ja esivanhemmillemme. Mielestäni itsenäisyysjuhla on niin arvokas asia, että ei mielestäni ole korrektia käyttää sitä politiikan välineenä. Kansanedustajat edustavat kansaa ja heidän kauttansa me juhlimme sitä tuolla tasolla ja me muut sitten täällä arkisemmalla tasolla.

  Toki sanallisessa keskustelussa on ihan oikein ottaa ajamansa asian puolesta kantaa. Puolustan itsekin kotimaista ruokatuotantoa ja ymmärrän viljelijöiden ahdinkoa, enkä hyväksy viimeaikaisia liha- ja maitovastaisia kannanottoja.

  Arvostukseni kansajedustaja Heikkistä kohtaan kärsi kovan kolauksen.

 • heikkinen on kutsuttu juhliin kansanedustajana, ei yksityishenkilönä. tuollainen mielenilmaus ei ole silloin asiaan kuuluvaa.
  viimeinen kerta, kun ääni meni sinne!

 • Kepu kehitti maailman ensimmäisen lypsyrobotin. Kepun lypsyrobotti poikkesi myöhemmin kehitetyistä Lely ja De Laval lypsyroboteista siten, että Kepun lypsyrobotti lypsää valtion kassaa. Lely ja De Laval robotti lypsää lehmää mutta lopputulos on sama.
  Kepun lypsyrobotissa on nerokas ominaisuus jonka avulla myös lihantuottajat ja viljanviljelijät pystyvät lypsämään valtion kassasta rahaa. Kepun lypsyrobotti on myös ilmasto ystävällinen. Ajatelkaapa maatalouden päästöjen suuruutta jos viljelijät joutuisivat tuottamaan maitoa, lihaa ja viljaa ansaitakseen Kepu lypsyrobotin tuottaman rahamäärän verran tuotteiden myyntituloilla. Aika hurjaa.

  • Kiuruvedellä on kuuleman mukaan kaatunut koivuja eduskuntavaalien alla. Kuka tietää enemmän tästä "tuhotyöstä0"?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kiuruvedellä on kuuleman mukaan kaatunut koivuja eduskuntavaalien alla. Kuka tietää enemmän tästä "tuhotyöstä0"?

   Lassi tietää ja vielä kehtaa olla olevinaan kepuli.


  • Kepu halusi eu-kommunisti kammareihin. Nyt tippuu sitten näitä palkintoja omaan kassiin. Saksalaista halpaa maitoa, Virolaista juustoa ym. ja kaikki nämä omasta lähikaupasta. Pitkät parasta ennen myyntiajat ja tukiaisista vapaat.


  • Ropotin sai valtiontuella, sen voi vähentää verotuksessa, se vei työpaikan, eikä se maksa veroa! En äänestä kepua!


 • Jos Heikkinen joka kuukausi kuittaa tililleen myös reilun kansanedustajan :palkkion:.Niin pitäisi myös olla vähän enemmän malttia ja harkintakykyä miettiä minkalaisia käytöstapoja eduskunnassa vaaditaan.

  • Maataloustuet ym ahne kerää, eikä ruususen unesta meinaa herää, kunnes tulee Sipilä, pakenevat kuin apinat, metsään, metsään pimeään, sitten ei näy häpeää, trallallal laa.
   Siihen loppui keput nää, kiitos, kansa ei halua enempää!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Maataloustuet ym ahne kerää, eikä ruususen unesta meinaa herää, kunnes tulee Sipilä, pakenevat kuin apinat, metsään, metsään pimeään, sitten ei näy häpeää, trallallal laa.
   Siihen loppui keput nää, kiitos, kansa ei halua enempää!

   Täällä itketään ,kun Pikkaraista morkataan,mutta muita taas vassut irvii minkä kerkee. Mutta asiaan ,Pikkaraisen pääomatulot voi kaikki tarkistaa verottajalta.


 • Eipä tässä vaipat auta.Hänhän olisi voinut osoittaa mieltään maatalon emäntänä eikä kansanedustajana.Kiuruvelläkin on ja asuu vielä kuitenkin muitakin työstä rehellisesti elantonsa hankkivia ihmisiä ja veronmaksajia ,ei me kaikki olla maanviljelijöitä.

  • Niinpä, Hannakaisan tavallinen maalaisnavettamummo, ei maha mitää.
   Helsingissä voisivat nauraa tai naruttaa.


 • Monikin Kiuruveden maaseudulla asuva ja omaakotiaan kovalla työnteolla hoitava suomalaista ruokaa tuottava perhe ei saa joka kuukausi :kansanedustajan palkkiota tililleen : mutta toimeen on tultava ja velkansa maksettava. Muutenhan Pankki- ja MTK mies ostaa :Kotisi pilkkahinnalla.

 • Heikkinen voisi julkisesti, vaikka Iltasanomien uutisissa, esittää pyynnön että hänen pois jäännistään syntyvä suomessa tuotettu ruokahävikki lahjoitetaan pienten lastenperheelle, joka elää toimeentulo tutkimusten mukaan alapuolella.

  • Hannakaisan täytyisi pyytää anteeksi Kiuruveden asukkailta typerää käytöstään!
   Hän ei edusta fiksua esimerkkiä käytöksellään!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hannakaisan täytyisi pyytää anteeksi Kiuruveden asukkailta typerää käytöstään!
   Hän ei edusta fiksua esimerkkiä käytöksellään!

   Tyypillinen kepujuntti.
   Nyt se taas tuli ilmi ja kannatus kepulla putoaa kuin lehmän häntä paitsi ei kiuruveen junttilassa.


 • Mitäs äänestitte, syyttäkää itseänne. Tottapuhuen tämä oli Hannakaisan ensimmäinen juttu, jossa hänellä oli selkärankaa sanoa ja toimia. Pisteitä Hannakaisalle.

 • Kuuntelikos Hannakaisan navetalle uutisista, että kehu kannatus on alle 11%?
  Nyt olet yksi syypää kannatuksen laskemiseen.
  Ps.
  Hoida eläimet hyvin.

 • Entäpä jos 80 vuotta sitten olisivat metsien miehet pahoittaneet mielensä, kun Marski puhui hoomo soomi ja upseerit olivat asevelvollisuusaikana simputtaneet niin paljon, että olisivat saaneet vastaansa "menkää itse, haatana"?

  Toisaalta yksinkertaisen on hyvä toisia yksinkertaisia jymäyttää. Eläköön maalaisfasismi!

  • Joo Pienviljelijät ja Työläiset pelasti Isänmaan kun Hallavat-Orpolaiset senaikaiset
   olivat takana Lottien illan vietossa.( Työläis Lotat ruumis huollossa).


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo Pienviljelijät ja Työläiset pelasti Isänmaan kun Hallavat-Orpolaiset senaikaiset
   olivat takana Lottien illan vietossa.( Työläis Lotat ruumis huollossa).

   Kiuruvedellä suojeluskunta-aktiivit toimivat sodan aikana kansanhuollossa ja siltavahteina, ampuivat rintamamiesten hautajaisissa tomerasti kunnialaukauksia ja maanantai- aamuna kansanhuollossa määräsivät lesken luovuttamaan viimeisen lehmänsä, jonka sitten sai Ryönänjoen pankinjohtaja halvalla. Ja ettei nyt ihan ilman murhatöitä olisi koko sota mennyt, ammuttiin ratavartija Pehkonen työpaikalleen yhden lättäjaloista vapautuksen saaneen kärkkäisen toimesta, eikä mitään tuomiota urholle tullut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kiuruvedellä suojeluskunta-aktiivit toimivat sodan aikana kansanhuollossa ja siltavahteina, ampuivat rintamamiesten hautajaisissa tomerasti kunnialaukauksia ja maanantai- aamuna kansanhuollossa määräsivät lesken luovuttamaan viimeisen lehmänsä, jonka sitten sai Ryönänjoen pankinjohtaja halvalla. Ja ettei nyt ihan ilman murhatöitä olisi koko sota mennyt, ammuttiin ratavartija Pehkonen työpaikalleen yhden lättäjaloista vapautuksen saaneen kärkkäisen toimesta, eikä mitään tuomiota urholle tullut.

   Vieremän lähikylillä asusteli myös yksi suojeluskuntalainen sitten se rupesi kovaksi kommunistiksi mut varsin hyvin tiedettiin mikä oli miehiään.


 • Hei haloo Heikkinen hänhän toivoo et toivottavasti ensivuonna saa kutsun🤔! Ei hän ollut yksityiskutsu!!!!. Vaan kansanedustajana ja Itsenäidyys juhlat !!!!. Typeräää oikuttelua!

  • Eihän kärtty- kaisa kyennyt edes puolen kilometrin taksimatkaa tekemään riitelemättä ! On varmasti luonteessa jotakin pahasti vialla.


 • No eipä haukuta Heikkistä taiPikkaraista:politiikan teko on aina todettu tavallisen kansan mielipiteisissä tyhjänpuhumiseksi vähän liian isolla: palkkiolla:. Toimitaan itsekukin sen asian eteen että täälläkin säilyisi edes jonkinlaiset palvelut ja työpaikat.

 • Ois kannattanu mennä, jatkoilla jakovat ministerinsalkkuja ja muutki akat sai niitä. Eikö politiikka kiinnostakkaan??

  • Puolueessa pelätään että kärttykaisan liika esilläolo vie senkin viimeisen kannatuksen. Häntä pidetään piilossa kuten nitroglyseriiniä, yhtä herkästi räjähtävää ja epävakaata.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  98
  3961
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  78
  518
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  92
  454
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  421