Mikä venevalmistajia vaivaa?

Anonyymi

Testissä venettä kiiteltiin tasapainoisesta kokonaisuudesta, mutta moitittiin pienestä vessasta ja huonossa kulmassa olevasta pöntöstä.

Miksi nuo valmistajat eivät voi tarjota vähintään yhtenä vaihtoehtona kunnollista vessaa, suihkua ja huoltotilaa, jonne voi kasata kamaa ja tekniikkaa?

Vaikka persuukset ovat kuinka levinneet, silti kaikkea ei tarvitse yrittää hyödyntää nukkumatilaksi etenkään alle 40-jalkaisissa veneissä.

https://snipboard.io/RcvZqJ.jpg

Tässä on parempi ratkaisu. Vessassa on enemmän tilaa, sohvat ovat suorat ja nukkumakelpoiset ja kamoillekin jää tilaa. Harmi vain, että kyseinen vene on ulkoisesti niin susiruma, ettei sitä kukaan kauneutta kaipaava osta.

https://snipboard.io/n1qHPR.jpg

37-38-jalkaisten kokoluokka tarjoaisi keski-ikään ehtineille lapsensa maailmalle lähettäneille keskituloisille kaiken tarvittavan 40-jalkaisia pienemmin kuluin, jos niissä vain keskityttäisiin olennaiseen eikä yritettäisi tunkea yhteen veneeseen kaikkea mahdollista.

Jos lapsiperhe tahtoo kelluvan kesämökin, niitä riittää. Voisivat siis edes nuo laatuvalmistajat keskittyä käytännöllisyyteen nukkumapaikkojen maksimoinnin sijaan.

2

129

Vastaukset

 • Valmistajat tekevät niitä malleja, joille löytyy kysyntää. Nuo kaksi sisustusvaihtoehtoa ovat molemmat tavanomaisia, oikeastaan konservatiivisia. Asiakaskunta varmaankin olisi eri. Kolmehyttiselle charterkäyttö ja 2- hyttiselle eläkeläispariskunta. Miksi toisen pitäisi olla parempi?
  seppomartti

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  165
  4506
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  146
  4156
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3927
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  108
  2924
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  35
  1218