minä en ainakaan

Anonyymi

meinaa tehdä länsikeskuksen prisman kassahenkilön töitä. typerä keksintö, kun kuitenkin tarvitaan ihminen vahtimaan esim jos vaikka alaikäinen yrittää ostaa olutta. sitten kun keksivät koneen joka lukee viivakoodit suoraan kassista, niin voin harkita.

4

74

Vastaukset

 • Ei mun mielestä ole typerä keksintö. Jos on muutama tavara, pääsee nopeammin itsepalvelukassan läpi, kun kassalla on jonoa. Sen olen kyllä itse huomannut miten sitä viivakoodia välillä hakee, mutta tekemällä oppii. Hyvä puoli on sekin, että tavarat voi laittaa rauhassa omaan tahtiin ilman paniikinomaista tunnetta saada kassapöytä tyhjäksi uusien tieltä. Vielä parempi keksintö olisi se mukana kulkeva käsiskanneri, jolla saa tuotteen tiedot skannattua jo hyllystä otettaessa. Televisiossa oli kerran miten tämmönen on jossain Prismassa koekäytössä. Veikkaan tämän tulevan laajempaan käyttöön vaihtoehdoksi muiden ohella.

  lajijasuris

 • tänäänkin valtavat jonot kassalla, silti yksi työntekijä seisoi tyhjän panttina tyhjällä pikakassalla. normaalisti kassalle tullessaan olisi jonot lyhentyneet. täysin typerä uudistus, vasta kun vahtia ei tarvita, voidaan puhua järkevyydestä.

 • Vasta kun vahtia ei tarvita.... Vahtia tarvitaan epärehellisten varalta. Sitten kun epärehellisyyttä ei ole, ei tarvita vahtia.

 • siinäpä se, kun se vahti voisi mennä normikassalle, ja tehdä se duuni mistä palkankin saa. vaikka asiakas tekee itse työn tarvitaan silti se työntekijä, sen tähden hommassa ei olekkaan mitään järkeä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1311
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  958
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  510
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  438
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  394