Aihe

minä en ainakaan

Anonyymi

meinaa tehdä länsikeskuksen prisman kassahenkilön töitä. typerä keksintö, kun kuitenkin tarvitaan ihminen vahtimaan esim jos vaikka alaikäinen yrittää ostaa olutta. sitten kun keksivät koneen joka lukee viivakoodit suoraan kassista, niin voin harkita.

4

76

  Vastaukset

  • Ei mun mielestä ole typerä keksintö. Jos on muutama tavara, pääsee nopeammin itsepalvelukassan läpi, kun kassalla on jonoa. Sen olen kyllä itse huomannut miten sitä viivakoodia välillä hakee, mutta tekemällä oppii. Hyvä puoli on sekin, että tavarat voi laittaa rauhassa omaan tahtiin ilman paniikinomaista tunnetta saada kassapöytä tyhjäksi uusien tieltä. Vielä parempi keksintö olisi se mukana kulkeva käsiskanneri, jolla saa tuotteen tiedot skannattua jo hyllystä otettaessa. Televisiossa oli kerran miten tämmönen on jossain Prismassa koekäytössä. Veikkaan tämän tulevan laajempaan käyttöön vaihtoehdoksi muiden ohella.

   lajijasuris

  • tänäänkin valtavat jonot kassalla, silti yksi työntekijä seisoi tyhjän panttina tyhjällä pikakassalla. normaalisti kassalle tullessaan olisi jonot lyhentyneet. täysin typerä uudistus, vasta kun vahtia ei tarvita, voidaan puhua järkevyydestä.

  • Vasta kun vahtia ei tarvita.... Vahtia tarvitaan epärehellisten varalta. Sitten kun epärehellisyyttä ei ole, ei tarvita vahtia.

  • siinäpä se, kun se vahti voisi mennä normikassalle, ja tehdä se duuni mistä palkankin saa. vaikka asiakas tekee itse työn tarvitaan silti se työntekijä, sen tähden hommassa ei olekkaan mitään järkeä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1711