Onko vanha hoitokokouskäytäntö vielä käytössä ?

Anonyymi

Siis luin että joskus on annettu viikoksi synnit anteeksi, kun on jouduttu kokous keskeyttämään että jos hoidokki sinä aikana sattuisi menehtymään niin ei taiavsosuus siihen kaatuisi.

Kuulostaa aika luovalta ratkaisulta.

3

92

  Vastaukset

  • Jos noin onkin menetelty, mikä sinänsä kuulostaa ihan järkeenkäyvältä ratkaisulta, se on kai ollut täysin turhaa työtä, koska vain esikoislestaadiolaiset voivat antaa syntiä anteeksi. Vanhoilliset ovat kuolleessa uskossa elävä eriseura.

   • No kumpi niistä nykyisistä esikoisten nimen alla kulkevista on se juuri ihka oikia ?

    Oletteko te keksineet vastaavaa..päivän tai kuukauden kestävä anteeksianto ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    No kumpi niistä nykyisistä esikoisten nimen alla kulkevista on se juuri ihka oikia ?

    Oletteko te keksineet vastaavaa..päivän tai kuukauden kestävä anteeksianto ?

    Kyllähän ne kait molemmat ihka oikheita on, omasta mielestään siis. Tuo vanhempi vaan uskoo yksin oikhiassa olevansa? Samoin kait se on sen rauhanyhdistyksenkin kanssa, yksin ollaan menossa tällä yhdistysporukalla taivaan iloon ja kirkkauteen?

    En ole kyllä kuullut noin nerokkaasta määräaikaisesta anteeksiannosta. Eivät ole kouluttamattomina maallikkoina keksineet noin hienoja. Ei kai he hoitokokouksiakaan ymmärtäneen noin laittaa kuin vanhoolliset ymmärti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   185
   3473