Mamutuskiimainen Hesari laukoo taas päättömiä

Anonyymi

Pääkirjoituksessaan 5.12 . Helsingin Sanomat laukoo taas päättömiä:

" Suomi ei ole se houkuttelevin muuttokohde niille, joilla on paljon valinnanvaraa.
Suomen on oltava valmis ottamaan vastaan ja kouluttamaan niitäkin, jotka tulevat muilla perusteilla. Esimerkiksi Suomeen opiskelemaan tulevat pitäisi osata jo mieltää arvovieraiksi, joita varten punainen matto rullataan auki."

Näin juuri hiljattain kuvan, jossa parikymmentä pikimustaa kikkarapäätä viiletti
avolavapakettiauton kyydissä Saharan hiekkaerämaan yli kohti Libyaa ja Eurooppaa, arvatenkin kohti Suomeea , jonne kaikki saavat tulla mutta ketään ei saa palauttaa.

Näillekö, luku- kirjoitus-kieli - ja ammattitaidottomille laittomille maahantunkijoille pitäisi Suomen veronmaksajien olla rullaamassa auki punaista mattoa tervetulotoivotuksin ?

Suomalaiset ovat perinjuurin kyllästyneitä raiskauksiin, murhiin ja kaikkeen rikollisuuteen joita nämä tulijat ovat tuoneet tullessa monien miljardien taloudellisten rasitteiden lisäksi.

Suomalaiset ovat kyllästyneet myös päättäviin poliitikkoihinsa jotka kaiken tämän hulluuden ovat mahdollistaneet.

Toivotan uudelle hallitukselle mahdollisimman lyhyttä ikää ja hulluuden politiikan loppumista.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No hesarin taustaoletuksena on, että Suomeen vaan pitää saada jostain maahanmuuttajia, hyviä tai pahoja. Tietenkin päätön ajatus, mutta kun tajuaa sen olevan taustalla niin ymmärtää hesarin logiikan.

    • Anonyymi

      Mamutuskiimainen Hesari siinä kaikki.

      • Anonyymi

        Hesarin toimittaja saa aina orkut kun puhutaan matuista.


    • Anonyymi

      Suvakkipölhöjen keskuudessa alkaa aina fanaattinen itkupillitus jonkin yksittäisen laittoman matun palautusoperaatiosta.

      Kaksinaismoralismissaan he eivät ikinä itke matujen murhaamien , raiskaamien ja pahoinpideltyjen puolesta.

      Tuo pääasiassa koko elämänsä yhteiskunnan tukirahoilla elellyt suvakkijoukko ei
      ymmärrä omaansa eikä koko Suomen parasta.

      Iljettäviä, todella iljettäviä ovat.

    • Anonyymi

      Hesarin logiikan mukaan Suomi ei houkuttele koulutettuja valkoisia eikä huippukoulutettuja ei-valkoisia siirtolaisia.

      Joten ratkaisu on ottaa lukutaidottomia ja kulttuuriin sopeutumattomia juhlapaikanhakijoita ja satsata TURHAAN heihin valtavat määrät suomalaisten verovaroja!?

      Kiitti vaan helvetisti Hesarille neuvoista...

    • Anonyymi

      Toivottavasti meteoriitti putoaa Hesarin päälle ja tappaa koko toimittajakaartin. HS on mediana täydellinen paska ja ajaa vain yhtä asiaa: Suomen tuhoa.

    • Anonyymi

      Hesarin toimittelija on taas aivan sekaisin. Ensinnäkin Suomi ON hyvin houkutteleva kohde juuri roskaväelle anteliaan sosiaaliturvansa ja helpon pääsyn vuoksi ja myös siksi, kun täältä ei helposti palauteta. Saa notkua loputtomiin.
      Sitten toimittelija tollouttaan esittää, että Suomen pitäisi uhrautua ottamaan maahantulijoista juuri ne hyödyttömät jämät, kun muihin maihin suuntaa se hyödyllisempi väki. Tänne vaan kaikki, jotka eivät muualle kelpaa, on toimittelijan asenne.

    • Ja näiden samaisten lavalla istujien taidot ja kyvyt eivät sitten muuhun riitäkään kuin kädestä pitäen tulkin avustuksella opastettuun palkan nostoon kelasta.
      Maissa, joista tulevat ei sitä vähää ole vielä opittu tekemään, kuin että roskat ja jätteet osattaisi oikein yhteisöllisesti organisoida omiin hävityskohteisiinsa, on liian vaativaa. Ja luulisi, että tuo jos mikä olisi sitä aivan perimmäistä ja pohjimmaista alkua sille, että osattaisi itse alkaa rakentamaan toimivaa yhteiskuntaa.
      Mutta kun maailmanlaajuinen www on levittänyt tietoa siitä, että on maita, joissa nuo kaikki omaa panostusta vaativat tehtävät on jo hoidettu valmiiksi niin, että ei tarvitse kuin palkka nostaa, siitä ei ole liian suurta vaivaa.
      Tästä jätteiden käsistä pudottamisesta, uudesta rikkaasta kulttuurista täälläkin saadaan nauttia.
      Lähes päivittäin on jäteastioiden viereen kannettu milloin patjaa, milloin lastenrattaiden raatoja tai rikkinäisiä kodinkoneita, tavaraa, jotka kuuluvat omatoimiseen jäteasemalle toimittamiseen, se ei näitä rikastuttajia koske, punainen matto suojelee.
      Lähtöyhteiskunnassa ei tarvinut kajota mihinkään aivoja vaativaan, kuten työskentelyyn, miksi siihen tarvitsisi valmiin palvelun yhteiskunnassakaan orientoitua.

    • Anonyymi

      Suomi ei ole houkutteleva maa työtä tekeville ja itsensä elättäville. Mutta se houkuttelee tyhjäntoimittajia, koska heille kaikki on ilmaista. Pakolaisstatuksen saanut maahanmuuttaja saa Kela:lta kaiken mahdollisen lisäksi myös ylimääräistä. Uutena suitsutuksena maahanmuuttajista sanotaan, että he tekevät enempi lapsia. Totta kai tekevät, koska eivät muuta osaa, ja heidän kulttuurissaan lapsia tehdään pirtti täyteen. Suomessa lasten teko kannattaa lapsilisien ym. tukien vuoksi. Meillä on pieni maahanmuuttajayhteisö, mutta heistä on miljardikulut nyt ja tulevaisuudessa. Ne maahanmuuttajat, jotka täällä elättävät itsensä työllään, ovat harvassa. Hyvinvointivaltio on kallis kustantaa. Koulutetut, nuoret ihmiset muuttavat pois Suomesta korkean verotuksen vuoksi. Eikä kukaan koulutettu ulkomaalainen tule Suomeen korkeiden elinkustannusten vuoksi. Muualla elää samalla palkalla huokeammin.

    • Anonyymi

      Eihän poliittisten puolueiden joukossa ole muita maahanmuuttovastaisia kun Perussuomalaiset.Niin Kokoomus ,Kepu .Kristilliset ym. haluaa että kaikki otetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe