Sassi-hörhöt

Anonyymi

Kiitos kaikille, jotka äänestitte sassia ajavia hörhöjä valtuustoon viime kunnallisvaaleissa.
Kiitos, kiitos ja kiitos.
Nyt menee kaupungilla hyvin.

6

97

Vastaukset

 • Menee hyvin? Mukava kuulla, ehdin jo vähän huolestua että huonosti tässä käy.

 • Ja pidot senkun paranee. Kaupinki aloittaa yt neuvottelut. Ottaa 10 miljoonaa velkaa. Italialaiset laittaa rahnaa 280 miljoonaa. Arvatkaa vaan laittaako. Kyllä tulee oleen varmasti suurin puhallus mänttilässä.

  • Älä nyt viitti ruikuttaa.
   Sä et vaan tästä projektista ymmärrä mitään, etkä ole perillä suunnitelmista.
   Vanha sanonta:
   "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee"


  • Anonyymi kirjoitti:

   Älä nyt viitti ruikuttaa.
   Sä et vaan tästä projektista ymmärrä mitään, etkä ole perillä suunnitelmista.
   Vanha sanonta:
   "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee"

   "
   Sä et vaan tästä projektista ymmärrä mitään, etkä ole perillä suunnitelmista.
   "

   Se tässä juuri huolestuttaakin, kun ensin asioita tehdään salassa eikä suunnitelmista ole perillä kuin pieni joukkio toivottavasti olivat riittävän perillä sitten asioista. Lopuksi esitellään jotain todella "upeaa". Tai näin sen pitäisi kaikkien tietysti nähdä yksinään ja eriäviä mielipiteitä ei tietenkään suvaita tai niitä ei saa sanoa ääneen. Eikä varsinkaan tarkempia kysymyksiä aiheesta ilmeisestikään jos ne vähänkään on asiaa epäileviä.

   Lopuksi kun pöly laskeutuu ja fanfaarit lakkaa soimasta. Niin joku ehkä uskaltaa kysyä varovasti mitä nämä pari lausetta tässä sopimuksessa oikein tarkoittaa? Mutta se onkin jo sitten myöhäistä kysyä, koska nimet on jo paperissa ja fanfaarit soineet.

   Sitä paitsi ei ne koirat aina turhasta hauku. Ei, kyllä ne joskus ilmoittaa myös mahdollisesta vaarasta joka karavaania uhkaa. Sitä varten niillä koirilla on tarkempi kuulo, haju ja varmaan näköaistikin.


 • Luumäki??

  Ketä ovat italialaisyhtiön taustahenkilöt?

  Taannoinhan oli, muistaakseni, energia-alalla sellainen euro-viritys (tässä tarkoittaen maantieteellisesti, ei rahallisesti), että muutaman venäläinen oli tehnyt itsestään kelpoisen sijoittajan eurooppalaistumalla perustamansa yhtiön kautta. En muista tarkemmin, joku muistaa? Olli Rehnkin oikein asiasta lopulta älähti, kun valtionhallintotasolla hokasivat asian...

  250 milj. kokonaisinvestoinnit, neljännesmiljardi siis! En tiedä mitä siihen sanoisi, on niin pöyristyttävä luku, molemmissa, siis hyvässä tai huonossa mielessä.

  • Voisi tutkia asiaa ihan valtio tasoltakin. Aika keskeisellä paikalla suomea tämä lentokenttä viritys


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1001
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  787
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  396
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  15
  362