Evoluutioteoria onkin pakanafilosofiaa ajalta 600 eKr!

Anonyymi

Darwinismia ei saa kyseenalaistaa missään yhteiskunnassamme, ei edes biologisin perustein. Evoluutioteoria on vanhempi kuin Uusi Testamentti, ja Jeesuskin otti siihen kantaa väittäessään että luomakunnan alussa Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Ei siis miljardien vuosien jälkeen vaan alussa.. Anaximandros Miletolainen kirjoitti n.600 eKr "Elämä akoi meressä, kalantyyppiset olennot kiipesivät maalle ja kehittyivät vähitellen muiksi eläimiksi ja ihmisiksi pitkän ajan kuluessa." Darwinin ainoat "todisteet" tälle ikivanhalle ateismiuskolle oli Galapagossaarten sirkkujen erilaiset nokat. Darwin löysi pelkän lajin sisäisen muuntelun. Ja se muka todisti että Luojaa ei ole ja apina voi synnyttää ihmisen. Mutta sirkkujen nokat todistivat vain Luojan nerokkuudesta, Hän loi geeniperimät rikkaiksi jotta lajit sopeutuvat olosuhteisiin. Mutta apina synnyttää vain apinoita. Välimuotoja ei ole löydetty, vai luurangon palasia. kaikki ovat joko apinan tai ihmisen luurangon palasia. Pystykävelijä apinaa ei ole löydetty, koska sellaista ei ole olemassakaan. Raamattu kertoo totuuden alkuperästämme.

5

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Teologisessat tiedekunnassakaan ei saa kyseenalaistaa Darwinismia. Raamattua suorastaan pitää kyseenalaistaa. Siksi kirkon tila on tällainen eikä Raamatusta välitetä.

      Piispojen uusi kannanotto jossa puolustavat evoluutiouskoa:


      https://www.areiopagi.fi/2019/11/tieteiden-lahja-osa-2/

    • Anonyymi

      Entinen evoluutiouskova, bioprosessitekniikan professori Matti Leisola: Osallistuin vuonna 1982 Zürichissä professori Paul Feyerabendin järjestämään seminaarisarjaan, jossa käsiteltiin luonnontieteiden kehityksen vaikutusta uskontoihin ja muihin perinteisen ajattelun muotoihin (Fyysikko ja tieteenfilosofi Feyerabend ei ollut kristitty). Feyerabend kommentoi tapahtumaa seuraavasti: ”Valitettavasti tämän päivän kirkko pelkää tieteellisten susien universaalia meteliä ja ulvoo mieluummin heidän kanssaan sen sijaan että pyrkisi opettamaan heille hiukan tapoja.”[2] Hän hämmästeli, miten pelokkaasti katoliset ja protestanttiset teologit suhtautuivat aiheeseen ja miten vakavasti he ottavat tiedemiesten pinnalliset perustelut ja tinkivät omasta uskostaan – ”ei mitään kritiikkiä yksityisiä tieteen tuloksia tai tieteellistä ideologiaa kohtaan”. Feyerabend katsoi, että tiedemiehet eivät ainoastaan touhua ”omassa leikkikehässään” ns. tieteellisiä menetelmiä käyttäen vaan ”haluavat, että niistä tulisi osa koko yhteiskuntaa”[3]. Tämän päämäärän saavuttamiseksi he ”käyttävät argumentointia, propagandaa, painostusta ja pelottelua”. Feyerabend päätyi siihen, että ”tiede on paljon lähempänä mytologiaa kuin tieteenfilosofia haluaisi myöntää”. Tiedettä hän piti vain yhtenä ihmisen kehittämistä ajattelun muodoista, eikä välttämättä edes parhaana. Tiede on hänen mukaansa muuttunut ”aggressiiviseksi ja dogmaattiseksi uskonnolliseksi instituutioksi”.

      Piispat kannattavat tieteen ja kristillisen uskon välistä vuoropuhelua, mutta sivuuttavat tieteen ateistisia tulkintoja haastavat tieteentekijät. Näitä ei kelpuuteta tähän vuoropuheluun. Piispojen puheenvuoro ei minua yllätä eikä tuo esiin mitään uutta. Olen keskustellut aiheesta monen piispan kanssa vuodesta 1981 lähtien ja kummastellut heidän haluttomuuttaan ja kyvyttömyyttään todelliseen keskusteluun. Olen sivunnut aihetta kirjassani Evoluutiouskon ihmemaassa[4], jota piispojen puheenvuoro ei mainitse. Piispat korostavat vuoropuhelua, mutta millaista on vuoropuhelu, joka sivuuttaa keskustelusta tieteen naturalististen tulkintojen kriitikot.

      Koko kommentti https://www.areiopagi.fi/2019/11/tieteiden-lahja-osa-2/

    • Anonyymi

      Suomi, 102v. Itsenäisyyspäivä. Sodassa kuolivat kristityn maan puolesta. Nyt vanhukset pääsee suihkuun 2 vkon välein eikä vaippojakaan vaihdeta usein. He eivät ole lähimmäisiä tai kunnioituksen ansaitsevia, vaan pelkkä kuluerä. Nukkumaan heidät laitetaan jo iltapäivästä, aina ei ehditä syöttää(tai määrätään näännytettäviksi nälkään). Nyt Suomi on ateistinen pakanamaa jossa joulu ja pääsiäisjuhlat sekä suvivirsi ovat koululaisilta kielletty (vain halloween on pakollinen)ja jonka tärkeimmät "arvot" sanelee se ta. Koulusurmat ja lasten itsemurhat ovat nykyään todellisuutta. Näin ei ollut kristityssa Suomessa. Rukoillaan parannuksen armoa ja herätystä!

    • Anonyymi

      Armahda J Suomea!

    • Anonyymi

      Suosittelen professori Matti Leisolan kirjaa Evoluutiouskon ihmemaassa. Hän on kokenut suoranaista vainoa kritisoidessaan evoluutioteoriaa biologisin perustein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe