RVS-käsittely tuntuu tehottomalta

Anonyymi

Eipä ole ainakaan venttiilien ajoituksen säätäjästä tuleva klapsutus vähentynyt yhtään ja muutakaan myönteistä en ole havainnut.

5

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin kukaan on väittänytkään että se korjaisi viallisia komponentteja tai nostaisi tehoja niin paljon että perstuntumalta huomaa.

      • Anonyymi

        - Enkä minäkään ole sellaisia aloituksessa väittänyt! Se ei näköjään mitään kitkaa ole pienentänyt sillä "nanotason tribokeraamisella pinnankorjauksellaan", joka sillä väitetään olevan. Tällöin ylimääräisten äänien pitäisi vaimeta.
        Tai sitten ei ole mitään pohjaa käytölle.

        Kun sitten lukee Facebookissa käyttäjien kommentteja, niin siellähän on järjestään aivan dramaattisia parantumisia tullut koneisiin....-kuinkas näin.:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        - Enkä minäkään ole sellaisia aloituksessa väittänyt! Se ei näköjään mitään kitkaa ole pienentänyt sillä "nanotason tribokeraamisella pinnankorjauksellaan", joka sillä väitetään olevan. Tällöin ylimääräisten äänien pitäisi vaimeta.
        Tai sitten ei ole mitään pohjaa käytölle.

        Kun sitten lukee Facebookissa käyttäjien kommentteja, niin siellähän on järjestään aivan dramaattisia parantumisia tullut koneisiin....-kuinkas näin.:)

        "Se ei näköjään mitään kitkaa ole pienentänyt sillä "nanotason tribokeraamisella pinnankorjauksellaan", joka sillä väitetään olevan. Tällöin ylimääräisten äänien pitäisi vaimeta. Tai sitten ei ole mitään pohjaa käytölle."

        Ja ääni joka autostasi tuli oli "venttiilien ajoituksen säätäjästä tuleva klapsutus".

        Jos heitetään arvaus, että kyseessä on renaultin bensamoottori, jossa VVT-pyörän ääni on varsin yleinen, niin ei RVS pysty tuollaista vikaa korjaamaan.

        VVT-pyörähän on nokka-akselin päässä oleva käyttöpyörä, jonka ulkokehän ja sisäakselin keskinäistä kiertymiskulmaa voidaan säätää. Sisäakselin päässä on "roottori" jossa on lukitustappi, jolla tuo roottori voidaan tarvittaessa, silloin kun säätöä ei käytetä, lukita kiinteäksi ulkokehään. Jos tuo tappi ei mene reikäänsä, jää pyörä "säksättämään", eli hakkaamaan reunasta toiseen, moottorin käynnistyksessä, kun moottorin öljynpaine ei ole vielä noussut sylinterinkannessa. Mekanismia siis käytetään öljynpaineella.

        https://www.youtube.com/watch?v=1BrwrbVgMus

        En kyllä pysty keksimään että miten RVS käsittely auttaisi tuota tappia menemään paremmin tuohon reikään.

        "Kun sitten lukee Facebookissa käyttäjien kommentteja, niin siellähän on järjestään aivan dramaattisia parantumisia tullut koneisiin....-kuinkas näin.:)"

        No, minä laitoin omaan 300tkm ajettuun autooni moottorin RVS käsittelyn ja sen jälkeen moottorijarrutuksissa auto rullaa ihan selvästi pidemmälle. Kun laitoin RVS käsittelyn vaihdelaatikkoon, sen käyttö herkistyi huomattavasti.

        Tietysti jos autolla on ajettu vähän, eli mitään kulumaa ei ole, ei RVS ehkä pysty tarjoamaan mitään ekstraa. Tai jos vika on sellainen ettei RVS pysty siihen vaikuttamaan, kuten renaultin VTT-pyörä, niin silloinhan se ei siihen pysty vaikuttamaan.


    • Anonyymi

      Omassa kyllä ohjaustehostimen pumppu hiljeni RVS:llä. Riippuu paljon millainen vika siellä on. Jos on sellaista pientä kulumaa jonka RVS pystyy korjaamaan, sitten auttaa. Jos taas se ajoituksen säätäjä on oikeasti hajalla, ei RVS tietenkään korjaa.

    • Anonyymi

      Vaikka tuo aine toimisi täydellisesti, ei se välttämättä vaimentaisi venttiilin välyksestä tulevaa ääntä.

      Aineen toiminta, tai toimimattomuus selviäisi helpoiten mittaamalla öljynpainetta pitäen kierrosluku, öljy ja öljynlämpötila samana. Tai mittaamalla tyhjäkäynnin polttoaineenkulutusta, tyhjäkäynninsäätimen asentoa, ilmavirtaa tai kierroslukua, pitäen muut ominaisuudet samana. Testiä varten täytyisi siis myös käsittelyn jälkeen vaihtaa öljy, jotta molemmissa kerroissa olisi sama öljy moottorissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe